| Agoraphobia a întrebat:

Telefonul meu se descarca noaptea fara sa ii fac nimic? Aseara l-am folosit un pic si cand m-am culcat avea 80%. Dimineata 30%! Si faza e ca telefonul e nou...un S3 mini.
E o solutie buna sa ii cumpar o noua baterie?

Răspuns Câştigător
| EuuRazvan1234 a răspuns:

A inceput sa se descarce asa repede din cauza ca nu e bine sa il lasi noaptea la incarcat. Legat de schimbarea bateriei. Da, este o solutie buna. Dar sa nu il mai lasi noaptea la incarcat.

3 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Nu,e o solutie sa-l duci in garantie, ca sa o schimbe ei.

| ChrystianSandu a răspuns:

Dacă ai root pe el, poate a aparut o eroare. Dacă nu, descarcă o aplicatie de monitorizare a baterii si vezi daca peste noapte ramane vreo aplicatie deschisa in background care consuma mult (FaceBook, Twitter, Google). Dezactiveaza notificariile de la toate aplicatiile de pe el. Opreste aplicatiile (cu CleanMaster se poate face rapid). Daca tot se descărca incearca sa il ti oprit peste noapte, daca tot da, atunci trebuie schimbată bateria.

| SinonZul a răspuns:

Neah... Pune-ti CleanMaster(are un widget cu care inchizi toate aplicatiile inutile care functioneaza) si Battery Doctor ( cu el creezi programe care se activeaza automat la orele pe care le setezi, programe care iti fac automat setarile telefonului. incearca-l ).