S-au pus multe intrebari de genul asta, dar nici una nu m-a lamurit. Acum, va rog sa imi raspunda doar cine stie exact, si sa fie corect. Ce episod a fost in aceasta seara la NINI?(adica ce nr.)...? (mai mult)
Cine stie o muzica care so ascult dupa ce tea parasit prietenu? dau funda
Ce nume are episodul din nini din seara asta la 21:25 18.o0.2011?
Vreau sa merg intr-o mica excursie in Retezat si as vrea sa stiu ce papuci sunt mai buni pentru munte. Nici nu as investi multi bani deorece nu fac regulat drumetii si ar fi o investitie proasta. Si daca...? (mai mult)
Am o intrebare:Cum intru pe un site de metin prin hamachi...am bagat host name si passu de la un gm mode si nu stiu mai departe este BlistMt2-175 name si parola 123 sau 1 nu mai stiu si dupa m-am? (mai mult)
MI-am descarcad The Sims 3, dar trebuie sa il instalez si imi cere niste cadouri ...Stie cineva ce trebuie sa fac si ce coduri trebuie sa pun?
vreau si eu un jurnal gratis de pe net dar vreau sa aiba parola emoticoane poate si stare...Mersi Fundoi :X:X
Care stie si imi scrie si mie multe amintiri pentru oracol in afara de cele de pe net (le-am vazut) Dau Funda :X :)
Va rog care poate sa-mi spuna si mie un magazin de arta in Craiova ...de unde poti sa cumperi creioane deacelea de ingrosat care nu s sterg cu guma ca cel folosit la finalul acestui video http://www.youtube.com/watch?v=rxG0oTWx5nQ&? (mai mult)
Hey TPU:* ce faceti? am si eu o intrebare: de la mirosu de acetona e adevarat ca lesini, si pentru cat timp? as vrea si eu sa incerc ca am niste dracii de numai poth(X(X(X(X(X(X(X ajutati.ma pls... si? (mai mult)
Ce carti imi recomandati de citit? FUNDOI pentru cele care o sa-mi plac!
Spuneti-mi si mie niste filme romantice-comedie care au aparut in anii astia 2011-2010-2009 etc in afara de 2000 in jos. plz fundita! PT CELE MAI MULTE! LOGIC
Peste 2 saptamani plec la mare, in statiunea Mamaia. Va rog sa imi ziceti niste modalitati de a ma distra in afara de liberty parade, aqua magic, inchiriatul barcilor cu pedale, inchiriatul schijetului...? (mai mult)
Voi cand credeti ca vine sfarsitul lumii? Si sa nu spuneti nu exista pentru ca nu dau funda la cel care spune asta!
Imi puteti da niste texte pentru poze {sa modific pozele} dar nu despre dragoste sau el ar fi grozav daca ar fi in engleza :D ex: {pozele sunt a unei prietene} http://www.facebook.com/photo.php?fbid=115108378574907&...? (mai mult)
Unde pot juca tennis de camp la perete in Brasov, pe langa Centrul Civic( sau nu) fara sa distrug ceva sau sa strige locatarii dupa mine? Preferabil gratis.
Cine stie un site cu gems codes(pentru our world)de luna asta si luna viitoare sa-mi dea link! fundita☺☺☺☻☻☻
Voi ce faceti cand aveti muuuult timp la dispozitie si nu faceti nimic cu el? pentru sfaturi bune primiti o fundita maaaaaare si frumoasa si vot! :x
Cine vrea sa îi fac un site, sa îmi dea PM cu id-ul său. Este gratis!
Hey-unde-se-baga-micro-reader-intr-un-laptop-va-rog-ajutati-ma-repede-FUNDA+VOT-cel-mai-bun
Buna tpu.tocmai mi-am dezactivat contul de facebook.Shi vreau sa imi fac altul dar nu cu numele meu real ci cu un alt nume un fel de porecla un nume mai ciudat de preferabil japonez.multumesc.
( Pentru cei din Bacau) ce magazine stiti de bratari impletite ( ex: pe diagonala, in V, etc.)?
TpU! Am vazut la mai multe fete poze editate asa : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1651035214933& set =t.1808607213& type=1& theater. Cu ce program e modificata? Si daca se poate si un link...? (mai mult)
Buna TBU, am si eu o intrebare... care raspunde va primi fundita, vr si un link. Deci, vr sa stiu daca a aparut sau nu partea a 4 din The Twilight Saga Eclipse, care raspunde primi si cu un link va? (mai mult)
Ce e un titan, ciclor si un trol? Cine sunt Yeti si Atlas? Cum ii descrieti? :) (stiu ca intrebarea nu e pusa la categoria potrivita)
Hey TPU! Am si eu o intrebare:stie cineva vreun program care sa downloadeze videoclipuri, nu numai de pe YouTube, ci si de pe alte site-uri! Exemplu: acest videoclip: http://www.kanald.ro/Editii/Pe-Banii-Parintilor/2011-06-24-10/...? (mai mult)
Ma plictisesc de MOOOOOOOAAAAAAAAAAAARTEEEEE! nu stiu ce sa fac! ajutatsima... p. p si nu ma luati cu citeste o carte ca nu-s genu, cu joacate pe pc ca de la asta m-am plictisit, far uitate la tv ca? (mai mult)
Care a fost cea mai amuzanta intamplare a voastra? FUNDA pentru cea mai funny.
Care are invitatie pe ilpay, dau la schimb cu cont Czone cu clasa cz team devil Up 205 GB Ratie de 1.7. Astept raspuns!
Http://www.youtube.com/watch?v=4FSY_Ovyw0g tare incarcata de mine
Dc cei de la prima pun "We love to entertain you" pe fundul frumos a uneia (bebelusa) daca acolo e logoul inseamna ca postul e in anusul eu. Ii enervant, nu?
Dc profesori cer salari mai mari, ei zic ca sunt "destepti" dar cum pot fii "destepti" cand uni profesori au luat nota 1, alti chiar incercau sa copieze, si ne mai intrebam cum de nu sunt elevi buni,...? (mai mult)
TpU! Am vazut la mai multe fete poze editate asa : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1651035214933& set=t.1808607213& type=1& theater. Cu ce program e modificata? Si daca se poate si un link...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog niste magazine online de bratari impletite?
La fermarama; nu pot sa intru o saptamana... ce pot sa fac ca sa nu imi pierd vecinii? p. s.: nu vreau sa dau contul nimanui.
Care pot fi urmarile daca nu iti scade aslo-ul?
Cei care sunt pasionati de forumul 4 tunning- pagina unde se fac tuninguri virtuale 2d. multi posteaza poze acolo si sunt niste baieti ca tuneaza virtual...cum pot sa introduc si eu poze sa imi tuneze si? (mai mult)
Buna ( : Revin cu intrebarea, formulata altfel :-j Vreau si eu un nume de album pentru. FaceBook in care sa pun poze cu persoane necunoscute dandu`le tag ca si cum as fii eu si prietenii mei. Ideei...? (mai mult)
Da-ti-mi sit-uri unde gasesc explicate scheme de breakdance. Dau funda primelor 5 si restul vot
de ce imi da eroare atunci cand folosesc shmessenger? app am tel lg kp502, ce trebuie sa fac completez acolo? plsss urgent! funda :x!
Stiti vre`o versiune noua pentru. shmessenger? la mine merge numai jad si nu jar.si am mai citit pe alte site`uri ca trebuie sa fie shmessenger jar.care e diferenta dintre cele doua? fundita :x!
Dati-mi niste piese asemanatoare INCEPUTULUI piesei : Chris brown feat lil'Wayne & Swizz Beatz-I cant transform http://www.youtube.com/watch?v=g6xPQCb6M4A Va roog! Funda!
La institutie gaseseste Grigore Tocilescu in 1877 "Compendiu al sistemului logicii universale" si cate pagini copiaza din acesta?
Cine a fost invitat la Maraton de Duminica pe 23 septembrie 2007?
La lady popular: daca esti in vacanta iubitul iti mai da bani si puncte (adica se pun in cont)? funda!
: la farmerama la optiuni scrie undeva in dreapta "alternativa de plasament"... ce inseamna?,,, funda
Cum as putea sa-mi schimb numele de pe facebook? Si as mai avea o intrebare.:D Cum pot afla cate minute am daca sunt pe abonament de la orange. Multumesc mult de tot:-* Fundoi!
Voi crede'ti in asa'zisa "duba neagra sau ambulanta fantoma" ca parintii mei DA si ma enerveaza:@:@:@:@
Vreau sa-mi spuneti de ce fac asa si daca este cumva un instinct de animal.Stiti eu mai mereu plec in calatorii la pensiuni sau hoteluri, si cand vin turisti noi, sunt geloasa si nu-mi place ( ca...? (mai mult)
tPu! Va rog da`ti`mi si mie un site bun si gratis de downloadat muzica, adica eu scriu link-ul si acel site sa mi`l downloadeze... in afara de www.fisierulmeu.ro si vidtomp3.Si sa fie gratis, funda!? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Xena20 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.