Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Buna TPU...am nevoie de un raspuns rapid as vrea sa stiu care este costul unui mms in reteaua orange? dau funda
As putea sa lucrez pe timp de vara undeva, sa ma angajez? Mentionez ca am 15 ani! Funda!
Era acum 2-3 ani o emisiune numai stiu pe ce post, dar lua anumite vedete si le puneau sa lucreze 1 zi sau 2 la fast-food, cofetarie etc... si lumea cand venea ii recunosteau etc. cum se numeste?
Draga TPU cum credeti ca ar merge mai bine o fusta cu maro negru si albastru cu un tricou alb sau cu un tricou maro stpre verde?:D
Buna TPU. deci am asa sims 3, sims 3 late night, ambitions, fast lane, outdoor, world adventure, generation, high end lot... ce alte pack. uri mai exista? si ce packuri stau sa apara? funda.
Cum se traduce in limba spaniola propozitia : maine merg la cumparaturi?
TPU vreau sa va intreb ceva, Burlacita e reloare? La ce ora? Urgent! Funda.
As dori si eu un site de unde pot sa downloadez gta bmw! Multumesc!
Am visat aseara ca mergeam si deodata am inceput sa cad in gol. Ce credeti ca inseamna? Am citit mai multe despre "cazutul in gol in vise" aici: http://somnulescu.com/blog/cazutul-in-gol-din-vis-ce-inseamna/ Voi...? (mai mult)
Ce imi poate face un politist daca fumez si sunt si minora?
Hey.de doua zile ma tot rog de mama sa ma lase pe deal cu prietenii si nu ma lasa ...motivele pentru. care nu ma lasa sunt :1. E prea cald ? (mai mult)
Parintii mei fac 17 ani de casatorie si nu stiu ce cadou sa le iau. Am nevoie de parerile voastre. Cele mai multe primesc FUNDA + VOT
Nu stiu ce sa fac in timpul liber.Imi puteti spune.Am doar 12 ani, nu vreau raspunsuri gen mergi la restaurant joacate afara, joacate pe PC ETC.Cine imi spune o idee ii dau FUNDA plus 1vot.
Unde pot sa merg pana incepem scoala, ca am stat acasa aproape toata vacanta:((, dau funda la cele mai bune ideiii
Cum se traduce in lb romana cuvantul "sledge", dau fundita =))
Hello TPU. aa imi dati ceva citate. poezi...proverebe despre prietenie? Fundaaa:o3
Deci am o problema mare de tot.Am cumpar de pe computergames bad company 2, toate bune si frumoase pana am aflat ca contul meu e facut pe email-ul vechi la care nu ii mai stiu parola unde mi-au trimis...? (mai mult)
Heyz! Prietenul meu este plecat pentru 3 saptamani in Suceava. Ce cadou sau ceva de genu` sa-i iau cand se intoarce? Cele mai bune idei au funda
Buna TPU peste cateva saptamani v-a dormi prietena mea la mine si as vrea si eu mai multe propuneri pentru a le pune in practica:D! raspunsul cel mai interesant v-a primi o pamblica!:D;)
Cum va pare aceasta postare http://ecaterinaradovna.blogspot.com/2011/07/power-of-nudity-in-fashionx.html?
Cum imi pun radio pe chatul meu? cine stie ii
Ce`ati alege: a)sa citesc 50 de pagini pe zi sau b)sa lucrez 2 pagini[de caiet studentesc]la mate si sa dau o dictare de`o pagina la romana[caiet studentesc]...eu sincer as alege varianta "b". P.? (mai mult)
Cum imi schimb parola de la conquiztador, dar nu la "am uitat parola " ca nu-mi merge. Funda!
Eu sunt super fericita azi... voi nu?;) :P motiv : am primit azi laptop...:P:P fericirea meA :)))))))
Ziceti-mi si mie ce carte m`ati recomanda pentru varsta mea, 12 ani?
Am neaparat nevoie de bani. Am 18 ani, mi-am cautat de lucru insa nu mi-am gasit. Nici la pliante nu am gasit nici nicaieri. Am o luna la dispozitie sa imi strang bani (5 mil). Ce sa fac? Idei?
Am un forum pe forumgratuit.ro si cand postez un mesaj nu mi se vede semnatura.De ce?
Daca joaca cineva MicroVolts sa-mi spuna si mie o chestie. Atunci cand vreau sa intru pe MV, dupa ce scriu numele si parola si dau log in mi se blocheaza PC...de ce?
Buna TPU cum pot sa fac sa uit un baiat?
Hei TPU.:* Mi-am facut pe facebook un alt album. Si momentan am doar o poza. Si daca vreau sa mai bag poze nu mi se salveaza in acest album, ci in albumul " Fotografii pe perete". Cum fac sa mi se salveze...? (mai mult)
In vara asta vreau sa ma duc in Bulgaria la Sunny Beach. Din cineva care a fost imi puteti recomanda un hotel? Vreau sa fie all incluse si sa fie curat.In jur de 3, 4 stele nu mai mult de 4.Doar...? (mai mult)
Vreau bancuri dau funda+vot vreau sa rad! 111
Cum se scrie? functionabil?
In craiova:cum pot sa ajunga de la gradina botanica in sucpi...cu c autobuz? dar taxiul cat imi ia?
Buna tuturoR, imi puteti spune ce sa mai pictez? as vrea niste imagini daca puteti :] dar sa nu fie prea greu de deseNat.
Cine stie unde pot invata franceza online si gratis? Funda+Vot
Ce ar trebui sa iti iei intr-o excursie? cea mai lunga lista=funda
Ati avut vreo intamplare paranormala? Cu fantome?
Sal Looomee;)...Cine stie cat ar costa in general sa-ti faci cateva[2-3] suvite? Funda +vot [cine meritaa]:*
Ce credeti despre Telefonul mobil Samsung S5230 Hello Kitty? As vrea sa mi-l cumpar si nu stiu daca e bun. Vreau sa il comand de pe emag.
Va place limba latina? De ce va place sau de ce nu va place?
Crestini au voie untr-un cimitir turcesc?
Credeti ca va fi sfarsitul lumii in 2012? Mie imi e chiar foarte teama.
Stiti cumva daca la Ursus Evolution au voie sa intre si minorii? Din cate am gasit eu pe net am inteles ca nu. Dar stie cineva sigur? Poate cei care au fost la Ursus Evolution...? (mai mult)
Buna tuturor, ati vazut Urzeala Tronurilor pe HBO? Cum vi s-a parut serialul, a fost bine adaptata cartea dupa parerea voastra(cei care ati si citit cartea lui George R.R)?
Hey, a citit cineva volume din Seria Cantec de gheata si foc, cum vi se pare?
Hey! cine stie concursuri cu animale(caini sau pisici) care sunt in desfasurare>? am tot cautat pe net dar am gasit doar concursuri care s-au terminat deja.va rog mult.nu conteaza premiul sau daca este....? (mai mult)
Voi cu cine tineti in WWE RAW eu cu JOHN CENA dar voii
Doreste cineva niste role. Arata cam asa: http://www.clubafaceri.ro/34115/role-hudora-go-30960-541299.html. Sunt Go Hudora Go. Le dau cu predare personala in buzau sunt si pentru fete si pentru baietii....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?