Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Exista spirite sau fantome? dau fundita pentru raspunsuri lungi
As vrea sa merg la strand mai des, cum o fac si altii, aproape in fiecare zi, dar nu am bani si parintii nu imi dau. Se termina vara si eu nu am fost la strand deloc, e cam nasol intelegeti-ma si...? (mai mult)
Cui i sa mai instamplat problema aia de la id de mesenger prin care sa incerci sa t eloghezi si sa zica ca nu e buna parola s-a rezolvat la careva va rog ajutati-ma
Tocmai mi-am schimbat poza de la profil.cat ar trebui sa astept pana o sa poata fi vazuta pe chat?
Buna spuneti-mi si mie va rog un logc de munca in timisoara am 17 ani
Buna Tpu ! >:D< . am si eu o intrebare . ajutati-ma va rog :"> . Am pe telefon , de mai de mult , o saptamana gratis de internet pe mobil de la Vodafone . l.am primit cadou de la o reincarcare parca :))...? (mai mult)
Exista vreun site unde as putea sa fac reclama blogului meu?
Cine stie cum se numeste programul ala de poti sa scoti pe cineva d p mess? ceva cuu boot3 parca...pls funda
Buna tutulor. Stiti un program, care face matematica de clasa 6? Care calculeaza tot?
Hi! Ce credeti, exista vampiri?:)
Cum se cheama jocul pe PC cu Cars in care masinile pot fi tunate sau sunt tunate?
Ce se intampla atunci cand te pisti pe burta si iti apar vanatai?(din ce cauza)
Este in regula daca port o bratara de la manastire la mana stanga?
Ce inseamna "Just keep my body pumping"? Nu-mi dati definitii de la dictionarele de pe net ca alea gresesc nu fac traducerea cum trebuie asa ca pentru astya disperati dupa funda NU DAU FUNDA. Ce bine...? (mai mult)
Fac schimb de link/banner cu 10 siteuri cine doreste add dani. dnfd site e www.onlymovie.do.am are peste 100 vizte/zi
care sunt campionii la ora actuala la toate categoriile din box? dau funda
Ce credeti despre webkinz? Dragutz sau fff dragut?
Sall ce inseamna beta si feat? dau funda la cel care explica cel mai bine!
Cum conectez mai multe controlere la jocul just dance pe wii?
De mai mult timp hranesc niste gugstiuci la geam la bloc, le dau paine si apa in fiecare zi. Dar am intrat pe un site despre gugstiuci si m-am crucit cand am auzit ca defapr ei sunt trimisii satanei....? (mai mult)
puteti sa-mi spuneti si mie cat costa tricoul 20 cm records al trupei Parazitii, si a lui Guess who Unu altu'
RObotzi au luat vacanta :(( ce parere aveti despre asta? Cum vi s-a parut sezonul 1? Pe ce data va incepe al doilea sezon stiu ca in toamna
Vreau si eu niste tutoriale bune de graffiti. Cum sa combini culori? Ce efecte? Litere? Charactere? Totul pentru a iesii un graff bun dau funda la cele mai multe si bune tutoriale PS: As prefera tutoriale...? (mai mult)
Buna Tpu ! >:D< . Care jucati Metin2ro, pe Corvus regatul Rosu ? :) Si ce lv aveti ? :D :X . Sau . Cine are lv mare si poate sa ma creasca ? :)) Am lv 29 ;;)
Sall TPU Peste 5 zile plec la munte si pe drum 3 ore sau mai mult nu voi avea ce face! Nu vreau să dorm nici să citesc sau să cînt; )) cum mi-au spus alti ...mnoa infine :))). De pozat peisajele?? (mai mult)
Pe facebook, cum pot sa public o imagine de profil? stiu ca poti sa publici un album... dar o imagine?
Stiu ca ii cam tarziu dar ce planuri aveti pe vacanta asta? Eu mi-am facut o lista dar nu cred ca ajunge pentru toata vara...ma puteti ajuta?
In ce club din bucuresti poti intra daca ai sub 18 ani?
Cum se joca sah imi spuneti va rog? ma provocat cineva la sah
TPU! De unde pot lua Chine Seha Ckz? Il caut demult, si nu il gasesc! In acest clip, se foloseste programul pe il tot caut! : http://www.youtube.com/watch?v=qfzj9KKagFc& feature=related Multumesc.;...? (mai mult)
. Buna TPU. Vreau si eu niste diete eficiente(fara varza sau sport) pentru a slabi pentru. ca am 52 de kg si as vrea sa dau cateva kg jos(cam 5kg pana la inceputul lunii septembrie). FUNDA:X Ps:am 14 ani....? (mai mult)
E bun de ceva dhs jumper? am auzit ca e foarte prost dar pentru un incepator( adica praf) e bun mkr cat de cat?
Hei. Era o melodie destul de cunoscuta. Se repeta in refren de multe ori `` money money money `` sau `` many many many`` nu stiu care dintre ele >.< Ce melodie este?
ce nume de oameni speciale stiti? nu vreau nume straine...doar niste nume mai deosebite:*funda pentru cele mai frumoase
De ce nu merge se ma inregistrez pe www.metin2united.ro? Cn ma ajuta sa ma inregistrez ii dau funda
Exista acele casete audio(un fel de consolare psihologica) care te incurajeaza sa tii o dieta, etc. Unde pot gasi aceste fisiere audio pe internet?
Buna TPU cine stie daca la o petrecere de dans sunt absolut necesare decoratiunile tematice si luminile de scena as vrea sa aflu asta in putin timp! primul primeste pamblica!:D :D :D
:D cf? vroiam sa vad daca stie cineva daca e bine sa crezi in horoscop?:D
Hi everybody! ^^ Intrebarea mea ar fi mai mult o propunere inspirata de pe facebook, dar in fine :-j Deci "intrebarea" ar suna cam asa: Cine este din Focsani, inca la scoala generala si e interesat...? (mai mult)
Azi cand mergeam la magazin i-am vazut pe prietenii mei cu rolele. Noi suntem intr-un clan de graffiti. I-am intrebat ce fac etc si la un momentdat unul din ei (care e cam cel mai glumet ) a spus...? (mai mult)
Hey TPU:* Maine, 15 iulie 2011, este ziua fiicei sefilor lui tata:). O cheama Lissa si face 1 an.Parintii ei tin foarte mult la ea si de-asemnea si noi, pentru. ca avem o relatie mai stransa; ))....? (mai mult)
Hei, Am intrat la " Liceul Economic " Specializare :Mate-Info 1. Ce ziceti sa ma transfer la Contabilitate (Acelasi liceu )? 2.De ce am nevoie ca sa ma transfer? 3. Voi la ce liceu ati intrat?
. Buna TPU. Vreau si eu niste sfaturi sau diete eficiente pentru a slabi pentru. ca am 52 de kg si as vrea sa dau cateva kg jos(cam 5kg pana la inceputul lunii septembrie). FUNDA:X
Ce pot face eu si prietenele mele in timpul vacantei de vara?
Am gasit o chestie pe jos si nu stiu ce e. Ma ajutati? DAU FUNDa Si VvVvV0O0o0O0TtTtI_T
Salutare la toţi. Aş avea nevoie de un sfat, şi nişte păreri :) Am un blog, făcut de curând, în care am decis să postez întâmplări din viaţa mea, şi azi am compus o "poezie" dacă se poate...? (mai mult)
Azi am incercat sa intru pe sunphoto si imi scriea : Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error:...? (mai mult)
Hi. dati-mi statusuri pentru yahoo gen aia cu maimutele. Dar sa fie amuzante!:D FUNDA+VOT cele mai bune!
Sunt intr-un concurs pe facebook.Am nevoie de cat mai multe like-uri la adresa:http://www.facebook.com/shakamuv/posts/254596894554139?notif_t=like La acest comentariu(e mai jos, pe la mijloc) Andreea...? (mai mult)
Daca nu scrii la o intrebare funda + vot iti raspunde mai putina lume? funda + vot la care raspunde
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?