Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Va rog mult sa ma ajutati. mi-am downloadat Sims 1 si mai departe nu stiu ce sa fac. Poate sa imi explice cineva pas cu pac. Funda, vot si mii de multumiri. :-*
Daca te plictisesti in vacanta. ce poti face?
. Buna TPU.Cum imi pot face parul mai deschis la culoare natural(fara apa oxigenata sau lamaie pentru. ca am incercat si nu a mers)? Funda:*:d
Hey. dati-mi niste statusuri pentru yahoo, gen aia cu maimutele, mersi mult... FUNDA cele mai bune! :x
Unde plecati in vara asta? Sau unde ati fost pana acum? Ce destinatii aveti?
Va rog imi spuneti si mie cum as putea sa-mi curat calculatorul de virusi eu am antivirusul esed nod32.
Sal TPU:X! cine imi poate da niste status noi:X:X plz multumesc! fundita:X
Cine are un cont pe IMVU pe care nu se mai joaca? Dar sa fie neaparat Emo si mi-ar placea sa mai aiba si credite :"> Daca aveti contactati-ma pe mess : pasarawrr! :D
Pentru cei ce au cont pe Polyvore: Daca vreau sa creez un template, cum fac sa imi pun in template un placeholder? Plz, am nevoie repede!
Vreau farse faine pentru. excursie(mare)
Care e piesa voastra preferata de la Nirvana?
Stiti la ce ora se deschide strandul Moghioros?
Cati dintre voi sunt fani Nirvana?
1.De ce baietii spun ca daca nu-i pupi inseamna ca nu-i iubesti?:|... faza asta s-a intamplat la cea mai buna prietena a mea si tipul s-a despartit de ea pentru ca na facut-o si credea ca nul iubeste...(ea? (mai mult)
Eu sunt o fata timida ce pot face ca sa ies din aceasta stare de timiditate?
Rezolv teme la mate clase mai mici de a 6 -a! Funda celui care imi da cele mai multe exercitii!;)
Cum as putea face rost de bani ca sa imi iau un calculatot nou. Nu este un moment potrivit sa cer bani de la parinti. Am doar 12 ani.
. Buna TPU.Cum imi pot face parul mai deschis la culoare natural(fara apa oxigenata sau lamaie pentru. ca am incercat si nu a mers)? Funda:*
Ce hoteluri fff misto stiti (in Bulgaria)? De 4-5 stele, dar sa aiba ceva deosebit. Funda la cele mai frumoase.
Sall afara e foarte cald si n-am chef sa ies afara ce pot sa fac si eu in casa m-am saturat de pc (fundita)
Cum e mai bine pentru baieti : parul scurt sau lung ( lung nu ma refer peste 30 cm ci la 10 - 15 cm )
Cat e scorul dintre Andreea Mantea si Cove la nunta cu surprize?
Spuneti-mi si mie cuvantul care va carcterizeaza cel mai mult. Funda pentru cel mai interesant!
Vreau farse faine pentru. excursie(mare)sunt bune si site-urile. Funda daca sunt faine si peste 2 farse. Vot la restul
Vreau sa va informez ca eu doresc sa devin psiholog si mi s-a spus ca sunt foarte buna in a ajuta oamenii si a da sfaturi. daca vreodata aveti vreo intrebare puteti sa mi-o adresati in particular sau chiar...? (mai mult)
Dati-mi si mie un program de spart conturi de facebook. sau cum sparg conturi de facebook? FUNDA
Cine imi poate afla o parola de mess?;)
Care este cea mai urata injuratura?
Se zice ca daca mananci un mar verde intreg tot si are 9 samburi, iar daca pui samburii sub perna visezi cu ciine te casatoresti. este adevarat?
Imi spune si mie cineva unde as putea sa mergem cu prietenul meu. azi facem 3luni de cand suntem impreuna si m-am gandit sa mergem undeva. la o plimbare etc
Am vazut pe multe bloguri un obiect gadget, care reprezinta numarul vizitatorilor blogului.Cum pot sa fac si eu asa? Adica, imi trebuie un anume site sau se afla la lista cu obiecte gadget? Dau...? (mai mult)
Daca un baiat se tot joaca cu parul meu, ma tot ia in brate, ma saruta pe obraz si ma ia de brat. e posibil sa ma placa?:D Fundita`:x
M-am plik. ce ziceti sa fac?
Are cineva cont pe sunphoto? Daca da, cum va numiti? Cine are cele mai frumoasa albume, primeste funda. P.S.Eu ma numesc Nini0808.
Am 2 intrebari care ma macina: scuze de categorie. dac aveti timp liber sa raspundeti:D 1. E adevarat ca Jon Bon Jovi a fost ales `ministrul muzicii` in romania de catre petre roman, ca asa am auzit...? (mai mult)
In legatura cu filmul de pe acasa, Aurora, imi puteti spune si mie ce s a mai intamplat de acum vreo.:-? 8-9 episoade, ca nu m.am mai uitat. Adica de atunci de cand Lorenzo era in aeroport cu familia...? (mai mult)
Mi s-a tot spus sa nu ma incalt cu bocancii pentru ca "ce vor spune ceilalti?" Sa nu mai imbrac tricouri negre deoarece as fi privita ca o ciudata. Voi ce parere aveti? Va'ti supune doar pentru ca vi se...? (mai mult)
am o intrebare: Care poate sa-mi dea un site cu numele si autorii cartilor de la Jurnalul National (alea cu rosu si negru)... dau funda:D
Mai stie cineva cum se numeau biscuitii aia la care le facea reclama la tv.si era o tipa careia i se abureau ochelarii? Poate are cineva link si cu reclama.
Merita sa-mi iau un ipod 4 touch?
Am intrat la liceu de curand in liceul D. Gustie ce masini as putea sa iau sa ajung la el, de la sir adica de prin zona militari xD. daca stii spune-mi si mie de rogg :o3 ofer funda :P multumesc...? (mai mult)
Salut:)Cum sa fac cat mai repede spagatul(picioarele sunt laterale)mai am foarte un pic si imi este frica sa ma las pana jos cine imi poate spune si mie niste exercitii sa ajung pana jos (doar cativa cm...? (mai mult)
Buna TPU. :* Stiti cumva un site ceva cu poze legate de extreme? Ceva gen: Viata - Moarte / Alb-Negru / Bun-Rau / Inger - Demon etc. Lucruri care se afla intr-un contrast puternic si care sunt total...? (mai mult)
Imi trebuie farse traznet pentru. cand merg la mare(duminica)Funda cine imi da mai multe!:D
Cum pot anula toate extraoptiunile pe care le am la vodafone? sau se anuleaza ele singure dupa o prerioada de timp?
Ce inseamna frane pe disc hidraulice?
Am cont pe conquiztador si mi-a dat interzis sa vorbesc, daca si-ar face cont cineva mi-ar putea lua interzisul?(adica sa pot vorbi din nou) Daca nu atunci ce pot sa fac, pentru ca scrie acolo:interzis...? (mai mult)
Votatima aicia va implor:( http://www.joci.in/membrii.php?id=28271 Am nevoie de mare ajutor Tpu...Sa fac rost de Volan. Multumesc:*
Daraga TPU mie im place un baiat si la baiatul respectiv i pace de mine si ne sarutam si nu stiu cuma sa i zic ca mia im palce de el si daca vrea sa stea cu mine ce trebuie sa fac? sau cuma sa i zic?
De unde se ia cererea tip inscriere pentru liceu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?