| sopranaCadaverica a întrebat:

A fost cineva pe litoral in statiunea Cap Aurora? Cum vi s-a parut?

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Anul trecut am fost la Venus, chiar alături. Într-o seară am mers de-a lungul plajei pââână în Cap Aurora. Ce să spun? mi se pare tare aiurea. La fel cu restul vechilor stațiuni din sud (mai puțin Vama și 2 Mai, cu alea e altă poveste), sunt ici-colo hoteluri chiar ok cam din toate punctele de vedere, dar înconjurate de maidane neîngrijite, barăci și hoteluri abandonate și în ruină etc.
Din fericire, eu am fost acolo datorită unui sejur câștigat la o tombolă, deci gratuit. Dacă ar fi să dau bani din munca mea să merg aici, mai bine îi donez unei organizații de caritate decât să îi cheltui pe acolo.

| Panamax a răspuns:

Cam aceleasi totuare deformate si pline de gropi,plaja murdara si plina cu cioburi de sticla si mucuri de tigari, hotelurile jegoase si demodate, aceleasi figuri acre la receptie, aceiasi turisti cu borcanul de muraturi pe balcon si mancare in sacosa adusa de acasa,, aceleasi manele la terase unde se servesc aceleasi mizerii de zeci de ani.
Concediul il fac in alte parti dar un weekend din cand in cand il fac la noi pe litoral sa vad daca s-a mai schimbat ceva.Se schimba dar in mai rau.