Pai pune-l intr-o cutie ceva si stropeste in fiecare zii(de 2. 3 ori pe zi) cu apa rece! Ei mamanca patrunjel, leustean, iarba, frunze(ii plac f mult cele de vita de vie) dar mamanca si altele! Dar trebuie ingrijit ca. face mizerie! si sa speli in fiecare zi cutia unde il pui sau la 2 zile!
Tepes... m-am gandit si eu la leustean... dar de unde ...sa i-au eu leustean...in spania eu nu am vazut, ca asa as fi pus la ciorbita de miel!
multumesc pentru sfaturi...am luat cate putin de la fiecare, si vb serios...am un melc "fericit"acum!
manaca toata ziua, si azi a probat patrunjelul!
multumesc... ah il cheama Garry ...ca pe melcul lui boob esponja!
cei din spania stiu despre ce vorbesc!
Eu m-am dus cu hamsterul la padure si a adunat o mina de melci dar n-am dat importanta ca el i-a adus acasa pe balcon dupa care am plecat de acasa o saptamana timp in care florile Hircioagei au fost jumulite de parca au supravietuit unei calamitati. I-am adunat si i-am dus intr-o gradinita de bloc. Du-l si tu pentru ca e imposibil sa nu gasesti o gradinita sau citiva copaci macar.
Andruta.ai grija sa nu-l scapi afara.ca ei par mai inceti asa. da de fapt cand o iau la goana fug de rup pamantul.am auzit eu la vitelizor de o intrecere cu melci. vjjjt... a ...si le place umezeala.si sa le canti; melc melc, codobelc.scoate coarne bouresti, si te du la balta sibea apa xcalda.si te du la dunare, si bea apa tulbure, si te suie pe bustean si mananca leustean.eu fi placand? ca eu in leustean ii puneam la tara.