| Anisoaraaaaa a întrebat:

Am scris o poveste..defapt un altfel de poveste. Data trecuta cand am incercat sa va prezint ceva de genul am primit comentarii negative.Dar nu-i nimic pentru ca asta m-a facut sa ma documentez si sa invat mai multe despre cum se scrie o poveste sau un roman.E mai scurta pentru ca vreau sa va vad parerile.Si daca va place pun continuarea. Sper sa va placa acum...:

De ce ma simt atat de singura? Parca blocata intr-o lume unde razele soarelui nu ajung. Unde tacerea si melancolia nu intarzie sa apara.

Unde te scufunzi in ganduri desi nu stii daca te mai trezesti,iar noaptea predomina.Dar nu e noaptea aia superba,plina de amintirii,unde stelele stralucesc mai tare ca niciodata si magia te atrage intr-un vis nemaivazut, nu, e aceea noapte unde cosmarurile iti strica visul si iti aburesc sperantele desarte.

Doar ca acum e ceva obisnuit, m-am obijunuit cu singuratatea asta care la inceput urla sa iasa afara si sa-mi lase macar o singura speranta, o raza de lumina in coltul meu micut si negru.

Brusc o lacrima se prelinse pe obrazul meu ..era o lacrima amara. Dintre acele lacrimi care regreta totul.

Cum am ajuns asa? Este o poveste plina de orgolu si de jigniri aruncate din teama de a nu pierde. Povestea vietii mele.

Totul a inceput intr-o vara.iar mie nu imi pierea zambetul pe buze.Simteam atata euforiie, eram alfel pe atunci.Atunci nu stiam ce inseamna dezamagirea si friica si mai ales a perde tot ce iubesti din cauza faptelor care cu naivitate sau petrecut asa de repede...

4 răspunsuri:
| AiEnmaYuuki a răspuns:

M-ai facut de-a dreptul curioasa.Imi place modul tau de redactare si toate metaforele si epitetele pe carele-ai folosit, bune pentru a te atinge la suflet.Chiar vreau sa vad care e povestea aceea care a facut-o pe eroina principala atat de singuratica.De-abia astept sa pui continuarea.Nu ma dezamagiilaughing, chiar te rog sa o pui.O sa astept, dar sa nu intarzii prea mult.Mersi anticipatwinking

| Anisoaraaaaa explică (pentru AiEnmaYuuki):

Ma bucur ca iti placee!happy.O sa pun continuarea.happy>.Nuu te dezamagesclaughing)

| AiEnmaYuuki a răspuns (pentru Anisoaraaaaa):

Stiu astatongue...Si mersi

| AndraEvrica a răspuns:

Cum se numeste povestea? E foarte captivanta daca te uiti la intrebarile mele vei vedea ca visul meu sa devin regizor poate ne asociem si fac un film dupa povestea ta laughing dar te rog sa-i dai un nume.

Întrebări similare