| AmeliaD a întrebat:

Buna TPU.Am o intrebare putin mai diferita. Daca ar trebui sa scrieti un scenariu pentru un serial in care personajele principale sunt un cuplu, ce le-ati face sa fie? Ce ati scrie? Dpar rezumatul, nu intreg scenariu, dar vreau o tema pe care sa poti face mai multe episoade, cum am zis serial.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Povestea vietii unui cuplu octagenar, cu incepere de la nasterea fiecareia, parcursul vietii pana in prezent, cu toate episoadele de bine si de rele.

| Bizon95 a răspuns:

Adam si Eva, versiunea clasica (NUD) big grin

| Ale5184 a răspuns:

Ambii bisexuali. Ai putea face multe pe tema asta, plus ca in ziua de azi doar despre asta se vorbeste

| Miruna1239 a răspuns:

Buna!
Prima lui dragoste revine in viata lui dorindu si sa fie iar un cuplu. El nu stie ce sa faca, tinanad cont ca el inca are sèntimente pentru ea dar nu intelege ce fel de sentimente si cu toate astea o iubeste si pe actuala. Eu as prezenta viata lor pana el isi da seama ca actuala este jumatatea lui dar de care s-a despartit la un anumit moment din cauza vrajelilor fostei dar pe care incearca sa o recastige. Nu stiu daca ai inteles prea bine ce am vrut sa spun dar am incercat. laughing poti incerca pentru inspirație sa te uiti la clipuri scurte pe Youtube cu coreenihappy sunt chiar foarte faine