Prin visele care le visezi noaptea nu ai cum dar exista metoda legii atractiei ceea ce consista in a gandi ceea ce-ti doresti in viitor si cu cat mai mult te concentrezi pe acele ganduri cu atat mai repede devin realitate.
Si eu am vise din astea ![]()
Ma sperie dar daca ii zic cuiva nu ma crede ![]()
In legatura cu pisica. Imi pare rau. Ca sa nu ajungi o ciudata (cum mai cunosc ), mai bine ia-ti alta :*
Cunosc o fata care face spiritism sa vorbeasca cu mata
si se roaga la ea sa ii dea putere
). are problema asta de cand a murit motanul ( 5 ani ) si zice ca " daca ar muri unul din parintii tai, ti-ai lua altii? ". Ideea e sa iti iei alta si sa o iubesti :*. nu vrei sa ajungi la 15 ani sa spui " Pisii. te rog iarta-ma si da-mi puterea sa iau un 10 la romana"
))))
Asta ar fi ciudat. Nu o să ajung așa
. Doar mă interesează faza cu visul
. Oare a fost un semn să am mai multă grijă de ea?
Citeste despre pisici. :3 Si. In legatura cu visul. Avem asta in comun si mult mai multe
. Dar ar trebui sa mergi la psiholog :-s. Si visul cred ca era un semn sa ai mai multa grija de ce vei avea. :*
Fara suparare dar eu tiasi spune sa treci peste.Sie eu am avut 2 pisici care au murit.(amandoua calcate de masina sau tir)Incearca sa o inlocuiesti.Nu te mai gandi la ea, daca plangi cand te gandesti la ea atunci incearca sa o uiti, dar nu pentru tot deauna.Intro particica mica din tine o so mai gasesti, dar incearca sa nu te mai gandesti la ea.
E normal. La toata lumea li se intampla asa. Cred.
Mie mi se intampla foarte des.
Mai am încă două dar pe ea o iubeam cel mai mult pentru că era mică și super dulce.