| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| Diana_6039 a răspuns:

Pai. cea mai amzuanta a fost cand am venit la scoala ametitalaughing Doamne.ieseam la tabla si faceam asa:Lady Gaga o ieilaughinglaughing Noroc ca eram la ora de desen ca daca nu nu stiu ce pateamlaughinglaughing

| justundercover a răspuns:

Mi-a cazut fusta in fata clasei si m-i s-au avzut chiloteii nu stiu daca e haios sau trist dar eu atunci am inceput sa rad

| cristi202 a răspuns:

Asta-vara, pe Lacul Morii, linga Bucuresti. Trecind des pe acolo, intr-o zi foarte calduroasa m-am oprit sa fac o baie. Stateam in apa pe malul lacului cind au aparut niste tineri care au sarit si ei in apa. La un moment dat, o fata care inota cu ochii inchisi s-a apropiat de mine fara sa stie si m-a atins, cum inota, cu o mina. Politicoasa, fata, si-a cerut scuze: "Ma scuzati, dar eu inot cu ochii inchisi ca sa nu-mi intre apa in gura!" Nu am putut sa nu zimbesc.

| dede7102 a răspuns:

Paiii... Cea mai amuzanta intamplare din ultimul an a fost sa imi vad verisoara de 5 ani cum cade in galeata plina cu apa laughing) si ramane intepenita cu fundul in ea laughing)). Crek nu o sa uit niciodata faza asta =]]].

| DarknessKirin a răspuns:

Ca m-am indragostit pentru prima oara tongue

| Dragosgan a răspuns:

Cea mai amuzanta, cand am fost la nunta la o ruda, si m-am uitat la Romania-Franta si am dat cateva picioare in masa cand am luat gol, toti se uitau la mine, dar eu nu m-am oprit si am spart si cateva pahare, tembel rau am fost.

| Fantomita a răspuns:

Cel mai amuzant moment din anul acesta a fost scoala! La scoala parca totul e amuzant! Cum primim teze si ne bucuram ca luam 5 laughing, cand se supara diriga pe noi si ne da mai mult de scris,,, Totul a fost amuzant anul acesta

| Adoniaa a răspuns:

In 2010 am avut foarte foarte multe intamplari amuzante.laughingDar va zic una:
Cand am fost la sarabatoarea castanelor si am sunat`o pe cea mai buna prietena a mea sa vad unde e, ea era chiar in fata mea dar eu nu o vazusemlaughing

| bogda00 a răspuns:

Eu daca iti zic...
Eram langa o groapa
Apoi a venit un prieten
A inceput sa danseze
Apoi ceva(nu stiu ce) m-a apucat de picioare si am cazut in ea

Răspuns utilizator avertizat
| Trixx a răspuns:

Pai nici nu stiu. Au fost asa de multe. A fost un an foarte tare si nu pot spune care a fost cea mai amuzanta intamplare dar cred ca pot spune ca cel mai frumos lucru a fost ca am avut prietenii aproape de mine si nu m-am plictisit.

| Biutzu a răspuns:

Cand tata i-a cerut sa ii aduca un compot mama si cum e intuneric in debar i-a adus un compot de muraturi

| ruxy_4476 a răspuns:

A fost un an f frumos plin de intamplari hazlii

| edvi a răspuns:

Cu putin timp in urma mi-am dat intilnire cu un tip super dragut de la mine din scoala.Am hotarit sa mergem la discoteca.Muzica era foarte misto si am inceput sa dansam impreuna plini de entuziasm.In mijlocul ringului de dans el se misca pe hih-hop.Si cum avea pantalonii foarte, foarte jos in momentul in care sa aplecat, i s-au rupt chiar in fund! Toata lumea a vazut intimplrea penibila si a inceput sa rida in hohote.Eu m-am inrosit atit de tare, incit am hotarit ca cel mai bine e sa plec atunci acasa. Oricum, glumele colegilor legate de momentul rupturii au continuat saptamini intregi...Si cum umilinta din discoteca nu era suficienta, in drum spre casa a inceput sa ploua cu galeata. Un tir a trecut pe linga mine si m-a udat din cap pinan picioare. Ce mai seara! Binenteles ca acum, cind imi aduc aminte, rid de ma doare gura!happy

| คηĐЯээд a răspuns:

Buna! Sa va explic.Defapt intr-un fel nu prea e o intamplare amuzanta.
In vacanta de vara de anul acesta am fost in Italia.
Cursa a fost Bucuresti-Forli-Paleromo.
Am ajuns cu bine.
Dar cand m-am intors in tara ruta era exact aceeasi Palermo-Forli-Bucuresti.
Cand sa plec spre Forli omul care era responsabil cu bagajele le ducea in avion.
Dar pe pista bagajul meu a picat si toate hainele si tot ce mai aveam s-au imprastiat pe pista.laughinglaughing Intr-un fel imi era rusine.
Dar ceilalti oameni radeau de numai puteau.
Unele avioane aterizau si hainele mele se vedeau pe acolo.
Pana la urma m-am dus pe pista si le-am adunat eu impreuna cu mai multi oameni.laughing
Nu e o intamplare prea ammuzanta, dar daca ati fi vazut momentul.
Avionul a avut intarziere din cauza mea.
laughing Dar totul s-a terminat cu bine.laughing
Desi hainele mele erau super-super murdare.laughing

| Daniel_4881 a răspuns:

Pe mine cel mai mult ma amuzat o nunta la mine in scaralaughingunu dintre cameramani cobora scarile cu spatele cu camera de filmat si o tras o tranta toti eram pe jos de ras doar bietu de el so cam lovit...la butonlaughing)

| Adela50 a răspuns:

Pai cele mai amuzante intamplari au fost(pentru ca am avut mai multe):
1. Aveam un prieten care nu era din localitate cu mine.Intr`o zi a venit cu mama lui prin orasul meu si m-am intalnit cu el.Era primul meu prieten, asa ca am luat`o pe una dintre cele mai bune prietene si pe unul dintre cei mai buni prieteni si am plecat.Eu aveam emoti bineinteles.Inainte sa plecam am stabilit sa zicem ca cei doi prieteni ai mei sunt frati gemeni si ca ii cheama altcumva. Zis si facut! A venit tipul le-am facut cunostinta si am stat sa bem un suc.Intre timp tipul i-a intrebat daca sunt frati etc, iar unul a zis ca sunt gemeni iar altul ca nu.Nu mai puteam de ras pe bune. Dupa, eu vorbeam cu colega mea si i-am spus pe nume si asa a decoperit tipul ca l-am mintitlaughing. Nu vrei sa stiti ce-a iesit apoi.
2.Eram la o colega si l-am sunat pe un prieten, bine poate fost prieten si a raspuns maicasa.Atunci i-am zis:
Eu:Aaaa.Sarut mana X este acasa?
Ea:Buna.Nu X nu e acasa e la un prieten.
Eu:Ii puteti spune ca l-am cautat?
Eabig grinesigur.Serbuslaughing
Deci nu mai puteam.Nu stiam ce sa zis ma balbaim toata.Cand am vorbit cu el am aflat ca mama lui imi admira curajul pentru. ca nici una din prietenele lui n-a mai avut tupeul sa vorbeasca cu el.

| zuzu a răspuns:

Aa.
au fost foarte multelaughing
cred ca cele mai amuzante au avut loc in liceulaughing

| FuckFuckAlexAlex a răspuns:

Am visat ca am cazut de la geam

| Cathy_1290 a răspuns:

Vara asta am dormit la prietena mea (ea locuieste la etajul 6)si eu o stropeam cu o stropitoare iar ea nu stia cum sa se apere asa ca a luat primul lucru pe care l-a vazut. A luat niste castraveti. big grin si arunca in mine cu castraveti.Eu stateam in fata geamului care era deschis de tot si ea a dat draperia la oparte si cind era sa arunce castravetele in mine eu m-am aplecat si castravetele a zburat pe geam si a cazut la o doamna in cap! Nu o sa uit aata niciodata. big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Tzigared a răspuns:

Cea mai tare? pai am fff multe foarte tari dar cred ca e unahappy, cand am fost intr-o tabara de vara suuuper tare mi-am facut iubita, ceva prieteni(vreo 20-30 cam asa)laughing si; cam atatwinking

| heise a răspuns:

Au fost multe multe... dar imi aduc aminte doar una asa mai clar si mai simplu ca sa puteti intelege ceva din ea. Eram la ora de franceza, eu cu colega mea eram in ultima banca si am inceput sa dansam un dans la care spune unul " sexy " si face forme cu mainiile. Si eu am inceput sa fac chestia asta si nu am observat ca doamna vroia sa se intoarca cu fata sper noi, statea cu fata la tabla pana atunci, si chiar atunci spun eu " sexy! " cu putere fara sa observ ca se facuse liniste in clasa. Eu cu mainile prin aer cu doamna in fata care se uita la mine. Stiu, stiu... nu prea e asa de amuzant.

| ZapaciLaa a răspuns:

Sallz! Cea mai amuzanta intamplare pe care am avut-o in ultimul an a fost in vara cand eu cu verisoara mea, la tara, am fost la o vecina putin mai departe de casa ei si ploua. Cand am ajuns in curte la ea eram ude fleasca(ploua cu galeata dar era cald). Cum eram noi asa am zis ca daca tot eram ude, de ce sa nu facem o baie la streasina casei? Zis si facut. Am stat vreo jumate de ora la "dus". Nu mai puteam de frig si ne-am dus sa ne schimbam. A doua zi eram racite cobza. laughing A fost tare! Inca imi mai amintesc.

| TraficDeMentosane a răspuns:

Sunt multe si sincer nu imi amintesc de toate big grin, odata stiu ca am incercat sa traversam strada in afara trecerii de pietonii si chiar atunci venea politia, si ne'a zis in difuzoru` ala [ nu stiu cum se cheama big grin ] " Incercati pe trecere fetelor! " atunci toata lumea de pe strada s-a uitat la noi. Sau atunci cand profesoara ne'a dictat lectia si un coleg incepe din senin "Nu se poate asa ceva! Doamne fereste! " si mai tarziu acelasi coleg s-a pus pe spate pe scaun, si a cazut cu tot cu scaun laughinglaughing, sau cand a primit o pedeapsa sa stera in prima banca, tot asa s-a jucat cu scaunul si am tras banca din spatele lui si a cazut [din nou ] toate astea in timpul orei. laughinglaughing As vrea sa'mi amintesc de toate intamplarile de genu` da` din pacate nu imi mai amintesc sad.

| AndrikNebunik a răspuns:

Cred ca atunci cand, veneam de la scoala si am vrut sa rup o floare din gradina unui bloc. Cand sa o apuc de codita a venit un mos tafnos si a tipat sa laf floarea! din pacate, ziua trecuta plouase si erau balti. iar cand am vrut sa faug am cazut in balta si m-am umplut de noroi! Toti prietenii mei au ras chiar si batranul.Chiar exista karma! ( am mers acasa plina de noio iar pe drum toate capetele erau indreptate spre mine)

| AndrikNebunik a răspuns:

Pai. cred ca atunci cand, venind de la scoala, am vrut sa rup o floare dintr-o gradina, iar cand sa o rup, un batran tafnos a venit din bloc si a inceput sa tipe sa las florile. eu speriata am incercat sa fug, dar pentru ca plouase erau balti cu noroi, iar cand m-a apucat fuga, am cazut in noroi! prietenii mei au ras cu lacrimi si batranul s-a prapadit de ras. stiu ca exista karma! am vrut sa rup o floare si am cazut in noroi. ( am mers acasa plina de noroi, air toae capetele erau indreptate spre mine

| Raiden a răspuns:

Ce constat eu este ca copii de pe TPU au imaginatie. laughing

| pitz1rullz a răspuns:

Sunt multe intamplari amuzante. cele mai multe sa. u intamplat de cand a inceput liceul. Avem tot felul de glume intre noi si ne distram. De ex acum cateva zile cand eram la liceu am chiulit de la o ora impreuna cu inca 5 colegi si ne.am plimbat...si cand eram in apropierea liceului a inceput sa ploua cu piatra si noi nu mai puteam de ras si desi a fost o intamplare banala faptul ca am fost impreuna cu noii prieteni m. a facut sa ma simt extraordinar de binehappy
sau cand am fost vara asta in tabara si era o traditzie in acea tabara ca la final, in ultima seara baietii sa le dea pe fete cu pasta de dinti pe fata si sa le umble in dulapuri si sa faca ce le trece prin minte cu ele.laughing doar ca anul asta in loc sa fie traditzional eu si colegele mele de camera ne.am incuiat in camera, am ashteptat sa se faca vre. o 3-4 dimineata ca baietii sa adoarma si am iesit pe geam, ne.am dus la ei in camera, i.am dat pe ei cu pasta de dinti p fata si le.am luat absolut toata lenjeria si le.am atarnat. o in mijlocul campusului pe fileul de voleilaughinga fost funnyhappy:X

| Dragonashu a răspuns:

Imi aduc aminte cand m-am drogat cu niste amici ( copii nebuni si noi). Ne plictisisem de iarba, asa ca am mers la farmacie si am cumparat Tantum Rosa, care daca il inghiti are efect halucinogen foarte puternic ( trebuie sa iei cam 2 plicuri). In fine, am luat alea a trecut cam 30 de minute si nimic... pana la urma ne-am hotarat sa mergem acasa. In drum spre casa incepusem sa vad lumini, fulgere albastre, ploaie colorata(nici macar nu ploua), am ajuns in casa si am stat cred ca vreo 2-3 ore la geam uitandu-ma la caii care alergau pe blocu de alaturi! laughing super funny zic eu

Întrebări similare