Cea mai amuzanta intamplare a anului a fost atunci cand eram la o nunta drept nasa cea mica iar atunci cand a venit tortul si ma apropiam de el cineva a varsat pe jos o cascada de ciocolata topita, am alunecat si am facut parte din tort
A fost foarte fain de ziua mea la bunica. a fost cea mai frumoasa zi din an. S-au a mai fost o zi cand am facut cu verisoara mea o petrecere in pijamale de la ora 13-14 la 21-22 noaptea. A fost foarte fain! Sau va fi, si sper ca de craciun voi da cu verisoara mea un spectacol la noi acasa adica la mine acasa si la ea cu colinde etc.Si sper ca va mai fi o iarna splenida fiindca voi merge la schi... Dar mai sunt si multe alte momente...
Cand m-am blocat in baie si strigam dupa ajutor si mai si putea a detoate acolo sia ma atat cam o oara acolo si cand vn un baiat frum parca venise fat frumosa sa ma salveze pana si acum rad cred ca am distrus usa cat am batut si impins in ea cam ata panaakm dar anul nu s-a terminat si mai am multe intamplari haioassed de facut
Am cazut intr-o prapastieAmuzant a fost ca am cazut mai multi, si nu aveam telefoanele cu noi, noroc cu niste turisti
Pai cea mai tare faza a fost asta: intr-o noapte eu si varul meu nu am dormit deloc. dimineata noi fiind somnorosi. el s-a dus primul la la baie ca el e mai mare. dp vreo 5 min iese el din baie ud leoarca si cu apa dupa el spune: cred ca s-a defectat dusul. a fost asa de tare deci a spus pe un ton asa de comic ca ma prapadeam de ras.
Mi s-au intamplat muuulte anul asta. daca as incepe ar mai trece un an pana le-as povesti
. dar tu ce intamplare ai petrecut in ultimul an?
Pai una dintre cele mai amuzante a fost can la test la matematica o colega a scis numele Nastase Georgiana Viol-eta
La ora de dirigentie domn diriginte ne-a pus sa ne prezentam familia iar un coleg a scris asa :Mama mea se numeste Gorgheiana in loc de Georgiana
Tatal meu este zidar adica da cu lavabil in case, este insurat in toata roomania
Fratele meu de 5 ani este la gradina si nu este insurat
Atunci cand am fost in vacanta am iesit pe strada seara si era inaintea noastra o umbra si semana cu un caine am mers mai departe crezand ca e un caine si cand am ajuns in dreptul ''cainelui'' se aude un zgomot 'ce cautati noaptea pe aci?' si eu ii zic prietenei mele : auzi fay dar de cand exista caini vrbitori iar ea imi zice fai e Ady nebunu nu e caine si am luat-o la fuuugaa
Momente amuzante din acest an a fost acum vreo 2 saptaamani cand am aruncat unei colege o petarda langa ea si apoi ea s-a speriat foarte tare. dar a doua zi ma zis directoarei
Mor de ras si acum)
de ziua mea pe 2 ianuarie tataia a luat tortul in mana si-l legana)
de parca ar fi cantat vesnica pomenire) totii pietenii mei erau pe jos de ras
)
Poi de haloween am adus de la mine din cls. un dovleac/bostan si un baiat a adus unul f mic, si Dan(prietenul meu cel mai bun) ia pus un iaurt desfacut in dovleac si la atarnat de perete. Dupa ala a venit sa isi ia dovleacu si cand la luat nu stiu cum la luat brusc si a iesit tot iaurutul pe pe nas si pe ochii la dovleac si ala cand a vazut a scapat si dovleacu si un iaurt care il manca el si sa facut si mai rau de iaurt.Deci era plin de iaurt pe el!
)
Cand i-am pus un paianjen de cauciuc profesoarei de franceza sub scaun, si a inceput sa planga Nu e asta cea mai tare! Iarna trecuta, cand era zapada foarte foarte mare, eram cu cativa colegi, la liceu. Nu iesise nimeni in nicio pauza, si se facuse zapada cam de 1m.Serios! Noi, ne-am urcat pe acoperisul liceului, ca nu aveam pe unde sa iesim, si de acolo, ne-am aruncat toti in zapada, unu peste altu! Geronimoo! Iese apoi directorul: "Bai nesimtitilor, scrie cumva in regulament ca aveti voie sa sariti de pe scoala? Daca tot faceti partie, mai adunati colegi! Ce Dumnezeului!" Bai deci am ras de nu mai puteam.Bineinteles,cand ne-am intors in clasa, nu vreti sa stiti cat de rosii eram la fata
Cred ca va imaginati un grup de copii de 15-16 ani, pe acoperisul liceului, sarind in zapada de 1m in curtea liceului. Tin sa mentionez ca liceul avea 2 etaje
Doamne!
Pai.au foast multe. Dar una care a foat de`a dreptul haioasa a fost atunci cand am foast in excursie si fiind la piscina, am fost aruncata rautacios in apa, nestiind sa innot am inceput sa urlu ca nebuna si si sa ma zbat, astfel uitandu`se toti la mine. A foat chiar penibil. Apa era mica, dar eu tipam din rasputeri..
Am amuzant nu...an magic da
Deci acest an a fost magic din toate punctele de vedere
Cea mai amuzanta intamplare de anul acesta a fost cand am plecat la campionatul mondial de dans, de unde ne-am intors cu locurile 1, 2 si 3. Dupa ce am luat locul 1 un baiat s-a imbatat asa de rau incat a vomitat pe alt baiat. Iar baiatul cu voma pe el alerga pe scari si spunea:E pe mine e pe mine! Ce am mai putut sa rad in seara aceea! A fost super anul acesta!
Am fust la ziua unui baiat de ziua lui si l-am bagat cu capul in tort apoi el ma murdarit pe bluza
Am fost la o pensiune din 1 mai si acolo aveau piscine si eu in ficere zi ighiteam apa si multi se radeau
Cea mai amuzanta faza a anului, dar si cea mai penibila in acelasi timp a fost asa:
Fiind din Constanta eram aproape in fiecare zi cu prieteneii la plaja, doar ca intr-o zi a venit unchiul meu de la Timisoara pe la noi la Constanta si mi-a cerut sa merg cu el si familia sa la plaja. M-am dus chiar daca nu prea imi placea. Am stat cu ei ceva timp dar imi venea sa fumez la un moment dat si... nu ca s-ar intampla ceva dar mi-e oarecum jena sa fumez de fata cu el (am 19) asa ca m-am dus langa parcarea de langa plaja si m-am pus langa un Audi TT (era mai umbra acolo) deodata observ o tipa buna rau de tot ca venea spre directia mea, eu s-o impresionez scot un cheile de la apartament si ma prefac ca vreau sa deschid TT-ul intinzand catre el brelocu de la chei si aud deodata "piu-piu" eu surprins ma uit catre tipa cu o privire gen [ :-s ], ea zambeste, urca in masina si... pleaca
M-am simtit foarte jenat atunci. Ma gandeam dupa aceea ce s-o fi gandit ea in capu ei!?
Faza asta n-am zis-o la multa lume
Atunci cand colegul meu urla:,, Vine profuuuuuuuuu``` si dam teza" si profu`: Ba uite ca profu e deja in clasa! "
Dansam hora unirii in clasa de ce nebuni suntem
si pe o parte erau fetele pe una baieti si cand veneam in fata ne alegeam cu cate o lovitura in fata sau baietii intre craci sau fetele in burta
fain o fost
Pai anul trecuty am fost la mare cu tabara si colegii de bazin.La piscina ne-am aruncat in apa iar eu am aruncat un baiat in apa si el a alnecat pe o banana inainte sa cada in apa aunci toata lumea a inceput sa rada de el.
Cand mi se misca un dinte si unchiul meu ma enervase asa de tare ca l-am muscta si mi-a ramas dintele in bratul lui(am reusit sa in scot)
Pai eu cu verisoara mea am zis sa ii facem o farsa mamei(eram la bunici)si am luat o galeata cu apa.am rezemat-o de usa(sus) eu in loc sa stau in camara, am iesit afara.Verisoara mea pusese galeata acolo.Si ca sa fie mama mai uda, am umplut cani, baloane cu apa si eu am intrat...Deci eram uda...) a fost tare faza
Pf sunt multe dar cel mai amuzant a fost vara aceasta cand am fost la plaja la mine la casa am vrut sa ma bag in piscina de fapt sa sar in ea si nu stiu cum am sarit pe langa ea
)
si intr-un final prieteni mei m`au luat din gard)
a fost cel mai tare moment
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă: