Pai in anul asta au fost multe intamplari amuzante dar nu asi avea timp sa vi le povestesc pe toate dar cel mai bun lucru a fost ca am descoperi siteul asta unde sunt membru
Cea mai amuzanta intamplare ( cred ca din toata viata mea ) a fost anul asta in vara cand am plecat la strand impreuna cu prieteni mei noi eram pregatiti de'' razboi ''cu de toate ( boxe, laptop.)iar seara oameni au inceput sa plece catre casa dar noi am ramas ca am fost cazati la un fel de cabana, noi ne luam cipsurile si dam un chef de zile mari pe terenul de volei din strand muzica data la maxim noi saream in piscina urlam intr-un cuvant spus am luat-o razna patronul strandului o venit la noi si noe zis sa mergem afara ca asa ceva nu este permis aici, dar noi am inceput sa comentam, ca doara am platit cabana si toate. pana la urma ne-au dat afara, iar pentru ca acasa era la vreo 300km de strand noi, nebunii, am mers pe terenul de fotbal de langa strand am inburdat poarta si ne-am culcat in ea. si am dormit acolo toata seara
Cea mai amuzanta intamplare a fost atunci cand m-am impiedicat in picioarele mele la scoala. N-am sa uit nici odata asta. Toata scoala ma cunoste...
Pai odata eram in clasa si profesoara de fraanceza ma trecut la tabla si eu stateam cu nasu in carte si m-am izbit de calorifer cand mergeam a fost ff comic!
Pai... mi-am cumparat un caine nazdravan care stie numai sa ma faca plina de noroi
Pai...de ziua mea colegii de clasa si profesoarele mi-au facut chiar o farsa: Vin eu la scoala bine mersi si la ora de Chimie au scris colegii La Multi Ani! Deea. Diriga cica s-a suparat si a trimis dupa directoare ca, colegii nu voiau sa sterga tabla. Apoi directoarea ma ia la ea in birou si ma intreaba daca e ziua mea si eu ii zic sa da si atunci scoate un cadou din sertar. Si cand ma intoc in clasa toata lumea sare pe mine si imi ureaza la multi ani.
Anul 2010 a avut unele părţi extraordinar de nasoaledar şi mai multe bune, chiar hilare unele pe care le-am "trăit" şi încă cum (la intensitate maximă)
... îmi aduc aminte (că nu de mult
)am fost fugărită timp de 10 minute prin parcul de lângă liceu de un câine(maxim 10 min, slavă cerului că nu am intrat în prelungiri
)culmea e că tocmai pe mine mă gasise, cred că mănâncă mai mult decât stăpânul lui (cât´a namila
)am alunecat pe scările rulante dintr-un mall
(eram cu o prietenă, nu ştiu ce-mi veni să o iau înainte
trebuia să o las pe ea să verifice terenul
dar m-am dus atât de "frumos" încât aţi fi invidioşi dacă v-aş povesti
Aaaa! o colegă a rămas agăţată de uşa de la intrare în liceu (probabil din cauza vitezei pe care o are când merge)
şi noi restul, mergând în şir indian în spatele ei, cănd s-a oprit brusc noi am intrat ca oile în ea (ea plăngea şi noi rădeam)culmea e că noi ne-am ridicat, ne-am luat ghiozdanele frumos şi ne-am scuturat de praf mergănd mai departe (am lăsat-o agăţată acolo până a venit paznicul liceului
)
Multe intamplari amuzante am avut anul asta.
Ca de exemplu, acum cateva saptamani, tocmai venisem din curtea scolii si trebuia sa vina profa de franceza.Alergam eu ce alergam pe hol si fara sa-mi dau seama am alunecat(pentru ca aveam noroi pe adidasi) si m-am dat cu capul de usa
Sau in primavara, cand vroiam sa ies afara, in pauza, ne-au pus niste baieti piedica mie si prietenei mele(eu o tineam de brat), eu am sarit si i-am dat un sut in fund colegeiToti baietii au inceput sa rada.
Tot in primavara, colega mea de banca a baut nestea.Si eu i-am dat peste sticla si s-a udat putin pe bluza. Ea s-a enervat si mi-a aruncat tot sucul din sticla pe mine. M-a udat la fund si pe piept.
Bine ca s-a uscat inainte sa ies la tabla
Deky...multe intamplari amuzante au fost si vor mai fi, dar vreau sa va spun si voua poreclele profilor nostri(is intr-a 7a)...profa de mate:soricioaica/isterica
profu de religie:gay-ul/fetiza
dirigu':crocodilu'...astia sunt cele mai amuzante
Eram la internat cu un coleg care se ducea in mall, am sunat-o pe mama si i-a spus daca ma lasa sa merg, ea mi-a zis ca nu. in fine mi-am inchis telefonul si i-am dat mesaj ca nu mai am baterie. si m-am dus in mall cu colegul meu. Stam noi ce stam, ni sa face foame si ne ducem la kfc, ne-am luat si ne-am asezat la o masa. ))
(Aveam gluga in cap). Colegul meu imi spune : "nu te uita in spate"; Eu: "de ce?"; El"e maicata"
. chiar era mama, nici nu apucasem sa mananc si am fugit, am luat autobuzul si direct in pat (ma faceam ca dorm), cand in 5 minute mama,
, eu cica abia ma trezisem, dar nu observase
... ce noroc. era ziua mea de nume si mi-a cumparat un tricou. Ce poveste funny. Poate vi se intampla si voua.
Pai sa spun mai pe scurt eu si pritena mea Andreea eram la scoala si pictam din neatentie Andreea a varsat paharul cu apa pe mine si eu aveam ciorapi albi apa era murdara-n toate culorile deci ciorapi erau si roz si mov si verde toate culorile.
A fost la scoala.Ma uitam pe hol dupa o fata draguta in ochii ei si se uita la mine in timp ce mergeam si dintr-o data ma trantesc cu tot corpul intr-un dulap... Fata a inceput sa rada si acum suntem impreuna
A venit baiatul de care imi placea la scoala sa ma invite la majorat si stateam in banca. Mi-a zis sa ies afara si m-am impiedicat. Am cazut impiedicandu-ma de scaun. Colegii mei mureau de ras.
Cea in care veneam de la scoala, beam lapte si cainele meu m-a muscat de fund (in joaca) iar eu am aruncat laptele pe mama unei colege
.
1 Aprilie i-am intors profei de istorie catedra si i-am pus fata de masa pe catedra intoarsa si am lipit-o cu scoci, a venit profa si a aruncat catalogul pe catedra a picat pe jos dar dupa aia s-a enervat si a zis copi dati test dupa care fac eprofa pacaleala de 1 Aprilie.
Intr-o zi m-am dus mai repede la scoala ( la 6:30 am plecat de acasa ) pentru a face un proiect si cum eram adormita m-am gandit sa merg pe jos si pana sa ma trezesc mi-am dat seama ca am trecut cu mult pe langa scoala
Au fost foarte multe intamplari amuzante anul asta... dar cele mai amuzante au fost cand si-a facut un prieten majoratul si cum eram cam ametiti puneam provocari foarte ciudate si unu tr sa se dea de cateva ori cu capul de pereti si drept atunci cand facea asa ceva a venit cineva din familia sa si l-a vazut
Tot anul a fost presarat cu momente amuzante.nu pot alege un moment preferat
Cand am fost in Turcia cu tatal meu si mi-am cumparat niste pantofi ca mi se rupsesera incaltarile si am ramas cu talpile lipite in asfaltul d epe strazile Istambulului
Cea mai amuzanta intamplare din 2010 s-a petrecut la scoala.Se senase de 10 minute si noi faceam o mare galagie.Si deodata se deschide usa (asa incet), noi am fugit repede la locuri si am zis ''BUNA ZIUA!''. Abia dupa aceea am vazut ca era unul din colegii nostri care a venit de la baie.
DE haloween cand cel ma ibun prieten al meu i-a pus unui coleg in dovleac un iaurt desfacut si la atarnat de perete si ala cand la luat la intoras invers si la dat pe tot pe uniforma si dovleacu era cam la fel.))))))
Pai cred ca:
intr-o zi soarele era superb si am iestit cu prietenele! SA nu uit ca era 1 Aprilie! si nici bine nu iesisem de pe poarta ca un politai era in fata casei mele si imi spuse:
-va trebuie sa mergeti cu noi la sectie!
Bine inteles ca m-am speriat dar m-am dus, ce era sa fac.
Si dupa multe informatii politistul ma inchis dupa gratii doar pe mine! si seara tarziu prietenele mele au venit bine inteles si cu politistul si mi-au spus pur si simplu ''FARSA DE 1 APRILIE''
Ce-a mai tare haioasa si tare din anul acesta si din toata viata mea a fost cand: Un copil mik de vreo 6-7 ani era dezbracat pe strada si atunci el a inceput sa se invarta in jurul lor si sa zica huga-muga-huga-huga inca imi vine sa rad.(asa ceva mai rar gasesti)
Era o zi de vara, iar eu mergeam la repetitii(la dansuri). Am luat un taxi si am nimerit langa un baiat suuper dragut care se uita inistent la mine.Cand sa cobor mi-a picat telefonul din buzunar iar baiatul mi l-a dat, iar cand sa ies din masina(ma uitam lung la baiatul respectiv)pong! Am intrat intr-un stalp. Directoarea era pe geam si m-a vazut.Si in ziua de azi rade de mine
Cand am confundat o rama cu un sarpe si am inceput a strig din adancul plamanilor cand am descoperit adevarul
Au fost foarte multe intamplari amuzante in 2010, dar una care imi vine acum in minte : De Florii o colega ne-a servit la scoala cu prajituri. mai ramasese o cutie si noi (adica eu si prietenele mele) ne-am gandit sa fim darnice si am mers pe strada si ofeream tuturor, dar le spuneam ca suntem de la "Asociatia tinerilor cu handicap fizic si psihic si moral"
) si in schimbul prajiturilor sa faca o mica donatie, constand in bani, tigari, ce aveau la ei, lumea binevoitoare ne oferea ce avea dar intr-un final le spuneam ca sunt la camera ascunsa
majoritatea credeau, altii ne injurau, un mos ne-a dat cu sacosa in cap
))))))))))) a fost tare oricum :d
La sfarsitul clasei a 4 a (anul asta, acum sunt clasa a 5a)am fost in excursie la Bucuresti cu colegii am mers cu un autocar si am stat in spate pe tot parcursul excuriei ne-am distrat suuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeerrrrrr
Pai au fost muuuuuulte... cea mai amuzanta ar fi...
prin septembrie eram pe coridorul scolii si un coleg mi-a pus piedica.eu,nebuna cum sunt, am vazut o matura, am luat-o si am inceput sa il fugaresc pe respectivul cu ea.la un moment dat, am ajuns la un fel de intersectie a coridoarelor in care el a luat-o intr-o directie pe care nu am vazut-o.in directia opusa a luat-o proful de franceza care e destul de tanar si seamana foarte bine cu acel coleg.era destul de grabit, asa ca l-am confundat cu tipul pe care il fugaream. m-am repezit eu la el si i-am tras un maturoi in cap...doamneeee). toata lumea a inceput sa rada inclusiv profu, mai putin eu care eram toata rosie
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă: