| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| DemzySonny a răspuns:

Pai nu este una, ci sunt mai multe. Dar sunt bataile cu cornuri pe care l-e face clasa in fiecare pauza!

| EU1139 a răspuns:

Orele nesfarsite la scoala se transformau mereu in intamplari amuzante daca erau si tori colegii acolo

| kingiulian003 a răspuns:

Salut TPU :ce ma amuzanta intamplare a fost la mare eram pe conac(de ala ca un pat nu stiu cum se numeste)si din odata imi vine un sa dorm am dormit si de odata a aud sari pe barca!
eram aha la vreao 4-5 km de plaja bine ca a venit barca de slavare cred ca muream daca nu vinau ei

chiar asa a fost si aveam numai 8 ani laughing

| ...:::My\Tears/Run\Black:::... a răspuns:

Pai sunt destul de multe, dar cea mai amuzanta intamplare sa petrecut aici, pe TPU. Stateam in pat cu laptopul si raspundeam la intrebari. Cand dintr-o data gasesc eu o intrebare cam asa: "buna TPU! cumpotsafacasaimiaparasimiesmileysurilealeadinposturi?". Din pacate intrebarea s-a sters. Partea amuzanta este ca eu am citit" buna tpulcum" :]. Iar intrebarea dabia am putut sa o descifrez. Mie mi s-a parut foarte amuzant, in plus am cazut de pe scaun de atata ras.
Multumesc TPU pentru ca ne ajuti sa avem momente amuzante.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
Cea mai tare intamplare a mea de anul acesta a fost cand am mers cu niste prieteni la disco.am intalnit acolo un baiat am tot vb dansat etc...si spre 3 dimineata cand vroiam sa plecam el era manga si m-a cerut in casatorie.ca nu stia ce vb dar a fost misto.ca toata lumea se uita ce face =)si am zis Da si a 2 zii m-a sunat si nu si-a mai amintit oh go on

| raul_4090 a răspuns:

Cea mai frumoasa a fost cand am sarutat o fata

| Trump147 a răspuns:

Cand m-a alergat un coleg ca i-am zis pe pseudonim:
Incepe sa alerge dupa mine si dintr-o data ma uit in spate sa vad la ce distanta e de mine... Dupa 1-2 secunde BOOM! M-am izbit de un stalp laughing

| Andreea0678 a răspuns:

Pai era ora de romana si citisem o poezie de la Mihai Eminescu. Dupa care ne-a pus sa facem caracterizarea scriitorului. A intrebat pe fiecare in parte ce a scris si ajunge la un coleg Horatiu si l-a intrebat ce a scris.Acesta a inceput el mandru sa citeasca fiind foarte sigur de ce a scris.Nici nu a apucat sa citeasca ca ne-a bufnit pe toti rasul. A inceput cu o faza gen: "Scriitorul Mihai Eminescu este un scriitor foarte tupeist deoarece isi permite sa criticee pe altii" Am ras o gramada de timp dupa faza aia.

La ora de muzica, o colega vorbea intru`na si la un moment dat s`a luat profu` de ea si i`a zis "Bai Radio-Sant... Te`a lasat semnalu` acolo in pestera?" Si asa i`a ramas porecla

De ziua mea am sarbatorit cu prietenii intr-un bar. Si la ce prieteni "nebuni" am eu au vorbit cu niste oameni care erau la masa alaturata si le-au explicat ca este ziua mea si vor sa imi faca o mica "surpriza". Era vre`o 23:30 cand am plecat de acolo. Si cum mergeam noi linistiti ne trezim deodata cu niste mascatii in fata. Desigur toti stiau de farsa numai eu nu angry. Dupa ce ne-am intalnit cu mascatii am observat ca disparusera 2 baietii. Tipam toti, alegam, vai vai sa nu ne prindalaughing. Dupa vre`o jumatate de ora de sperietura totala ii vad pe cei doi baietii venind cu un tort in mana si ii aud pe toti deodata "La Multi Anii...Ai Luat Teapalaughing)". Desigur ca in secunda 2 am luat tortul si i l`am pus in cap. A fost cea mai amuzanta intamplarelaughing[ Chiar daca atunci imi venea sa plang de frica] laughing

| SergiuMD a răspuns:

O intimplare amuzanta o fost cind am participat la balul bobocilor si am avut sa spun o poezie de 4 rinduri, am servit oleaca inainte ca sa intru pe scena ca sa imi dispara emotiile, si le-am spus primele 3 rinduri dar al patrulea rind l-am uitat si m-am inchilcit, dar m-am descurcat amuzant, am spus la sfirsit ii da voi stit mai departelaughing

| Veroniquest a răspuns:

Cred ca in vacanta.Cand am picat cu bicicleta in ru, iar a doua zi cu rolele intr-un sunt plin de gunoaie...Mai sunt si altele dar nu la fel...

| StrumfRoz a răspuns:

Amm thinking excursia... rolling on the floordin octombrie. blushing
Am alunecat si am cazut la Lacul Rosu blushing era noroi ma rog si in fata mea erau numai baieti. whistling. ehhh a fost amuzant... sper ca au uitatlaughing

| messiwarrior a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare la care cred ca am ras toata ziua s-a intamplat asa : Eram la scoala la noi in clasa unde pe perete era agatata o Rata impaiata. Un coleg a dat cu cornul in ea si a cazut la mine pe banca si a lasat tot praful de pe ea la mine pe banca. Dupa ce nu a vrut sa stearga praful am dat cu rata dupa el...big grin din nefericire geamul era deschis.Cand ma uit pe geam un rrom mai mic. intins pe jos ( laughing ). Ma uitam cu groaza. doamne poate i-am scos ochiu.doamne poate cine stie ce i-am facutlaughing cand se ridica si se dezmeticeste ia rata si fugelaughing)))

| Oana2098 a răspuns:

Totul a inceput cand eu si prietena mea am decis sa mergem in padure.Am luat-o pe o carare pe care nu o stiam si ne-am ratacit.Eram foarte ingrozite, si incepuse sa se insereze.PAna la urma am descoperit ca eram in spatele casei, la vreo 10 metri. A fost o intamplare super haioasalaughing
Deci imi dati 10 fundite?

| Yuhuuuuu a răspuns:

Cand un prieten era beat si eu cu prietenel mele faceam misto de el pe baza glumea cu bufnitele love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uitam dupa un baiat si eram gata sa cad pe scarilaughing

| AndreeaaaaX a răspuns:

Cand am incuiat`o pe mama in balcon si am iesit afaraaa... Apoi cand am intrat tot acolo era...Si a spus ca daca nu ii deschis o sa iasa rau! i-am deschis si nu mi-a facut nimic decat a urlat vreo 5 ore la minerolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am impiedicat si am cazut in genunchi peste un cainerolling on the floor

| Georgiana05 a răspuns:

Ce sa zic. Cea mai dura faza a fost cand eram la scoala.Eu,2 colege si prietene, si 5 colegi.
Eram in baie, la fumat, si vorbeam despre una, despre alta.Cand deodata se aude dintr-un w. c. un zgomot, ca si cum s-ar fi basit cineva. laughing
Prima oara am ramas masca toti, nu stiam care a facut asa ceva, faza era ca unul dintre baieti a mai facut un gest din-asta rolling on the floor, de ne-a scos pe toti afara din clasa rolling on the floor.
Apoi stateam toti tacuti, atenti la w. c., sa vedem ce se intampla. laughing
Si in timp ce stateam asa tacuti, intra un prof rolling on the floor. Noi am ramas blocati, stateam pur si simplu, norocul nostru a fost ca nu mai aveam tigari in mana.
Ne-a luat ceva minute sa-i explicam profului ce facem toti acolo. laughing

| JustBeEvil a răspuns:

A fost un an super cool...mai ales cand am mers in tabara cu cortul.am stat cu bff a mea si s-au desptrins niste fire de la cort.partea amuzanta este ca noi credeam ca firul era un sarpe.ne era frica sa iesim din cort asa ca am luat o sticla si am dat cu ea si am zis ca daca sare e saRPE.prietena mea zicea "sa-l sunam pe edwin"(el fiind cel mai bun prieten al nostru)si l-am sunat si el dormea(era 3 dimineata) si a zis ca suntem nebunelaughing i-am trezit pe multi din cort cu rasul nostru si cu tipatullaughinglaughinglaughingrolling on the floorbig grin

| xBubble a răspuns:

Paii`. eram in ore. si aveam telefonul la mine. Aveam engleza.> Sii profa aia ` e km Najjpa > nu accepta telefoane care sa sune in ore.Am uitat sa`mi dau telu` doar pe vibratii`, si. mai de mult. Dadusem un TEST la engleza eu si colegele ne-am enervat de nota luata. asa ca am inregistrat un cantecel. compus de noi > NORMAlbatting eyelashes despre profa de engleza .asa.si cand mi-a sunat telefonul aveam inregistrarea aceea pusa ca melodie. pentru apel.sii` cand a sunat. a auzit si profa.Am ramas foarte jenata./laughing dar cu zambetul mereu pe buze cand imi aduc aminte de intamplarea asta.

| Nume a răspuns:

Destul de multe.

| Bass a răspuns:

Cand m-am uitat mai de mult la TV foarte atent si in fata mea neobservand un parfum "Airwic" ceva de genu' si vad unul la TV ca scuipa si in acelasi timp s-a declansat si parfumul, iar eu cu o voce mirata ma uitam la ala si am intrebat "Ce naiba asta ma scuipat?" iar dupa cateva minute mi-am dat seama ca era parfumul firar-al dracu atuncea ma ustura ochiul si imi venea sa dau un pumn in parfum dar acum cand imi amintesc si imi vn sa rad rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| VladestepeTPU a răspuns:

Am dat log on pe TPUrolling on the floor

| lindemona a răspuns:

Au fost mai multe, dar prima care mi-a intrat in minte cand am citit intrebarea a fost in excursie in Delta Dunarii, anul acesta. Trebuia sa facem un program mic pentru un asa zis concurs de creativitate. Zis si facut. Totul era ok, am facut un dans cu pirati, ceva frumos, cu tot cu barca, sabii etc. Iar in mijlocul prezentarii am alunecat si am cam picat pe gresie big grin. Mam simtit cam aiurea, pentru ca era singura care nu alunecase la repetitii, iar la final tot acolo am ajuns. E, ma ridicat repede un coleg si spectacolul a continuat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic

| AliceInMordor a răspuns:

Cand ma uitam la un tip super si atunci am cazut pe jos.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am alunecat pe gheata si nu mai puteam sa ma ridic laughing.

| babadag a răspuns:

In anul asta un coleg de la mine era cam dus cu coco si esia din clasa se arucca pe giam big grin.Cam toata ziua se arunca pe geam scuipa profesoaralaughing

| laurika_6967 a răspuns:

Am o gramada de intamplari una dintre ele este ca intr-o seara veneam din oras si eram in drum spre casa cu mine mai erau o prietena care nu arata asa de bine si un baiat.Trecand pe langa un magazin din iel ese un betiv si ii spune prietenei mele ca e mai urata de cat el ea speriata a inceput sa fuga crezand ca vroia sa-i faca ceva! o alta intamplare este ca eram la magazin si ma intalnisem cu aceiasi prietena de mai devreme si ea trebuea sa se intalneasca cu prietenul ei ea mergea cu spatele la un carut si eu eram cu fata la ea prietenul ei era in spatele ei si m-a rugat daca vreau sa merg cu ea pana mai in colo sa o duk in acest timp ea tot facea cate un pas in spate si la un momendat da peste carutul de paine acesta a cazut si vanzatoarea iese in graba crezan ca aceasta vroia sal fure in acel moment eu si prietenul ei im izbucnit intr-un ras si ea nujtia ce sa mai fac pe langa aste multe intamplari mult mai ciudate si haioase sau intamplat dar nu prea mile aduc aminte acum

| bogdan555 a răspuns:

A fost cand prietenul meu Alex ne spunea glume amuzante

| Ana94 a răspuns:

Au fost destule, nici nu-mi mai amintesc sincer laughing
Am 2 colegi in fata mea la scoala de care rad in fiecare zi dar o intamplare recenta, de acum vreo 2 saptamani, a fost ca eu stateam pe banca mea (nu pe scaun, pe banca) si mi-a zis unul din ei ca o sa ma dea jos de pe banca si nu l-am crezut si m-a impins de pe banca si eu am cazut rolling on the floor

Întrebări similare