| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| Adredemesconf a răspuns:

Cand am venit de la magazin, am intrat in bloc si era stricat becul (era noaptea) deci nu se vedea nimic.Am intrat din greseala la o vecina in casa, si nici ca am observat pana am ajuns in dormitor rolling on the floor.

| stefanb39 a răspuns:

Pai sa vad un cain e dansand si sa vad pe cineva ca se asemana cu o maimutai a da si am mai ras prin universul TPU iaaaaaaa si ceam mai ras

| Clara120 a răspuns:

Eram la scoala, la sarbatoarea de Craciun, iar unul dintre profii nostri s-a costumat in Mos. Iar noi ne-am propus sa ii tragem gluga si sa il facem sa ramana in costumul de prof. Din pacate, atunci cand am vrut sa-i calcam pe mantie, s-a prins de miscare si a tras-o atat de repede incat ne-a facut sa ne impiedicam si sa aterizam pe jos. El a zambit si a plecat mai departe.Cred ca proful a fost nu Mos Craciun, ci Super Craciun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu un baiat stefan dar e un netot

| Rares20funde a răspuns:

Pai, eram in excursie cu 3 prieteni.Si la acea faza s-au intamplat 2 lucruri super amuzante.Deci,aveam pahare cu apa. Mie imi place sa fac farse. Unu din ei s-a dus sa ceara Ketchup si eu i-am scuipat in pahar. A venit, toti ne-am spart de ras, si el a intrebat ce avem de radem asa.Si noi am zis ca nimic, ne e sete.Inainte de ce se va intampla cu apa a venit un ochelarist(ii zicem doctorul) care nu mai avea loc la mese si a venit la noi.Si toti 4 am baut apa.Si cand am terminat, eu si cu ala de langa mine ne-am prapadit de ras, si celalalt care nu inghitise apa, i-a venit asa de tare sa rada incat a scuipat toata apa pe fata ochelaristului(doctorului).

| shocky2 a răspuns:

Sa pun in tigaie in loc de ulei, sa pun otet?

Vroiam sa prepar niste cartofi prajiti b-)

| cosmy6886 a răspuns:

Cand faceam tumbe pe gheata

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

M-am imbatat de ziua mea si mi-au facut poze cand eram pe WC rolling on the floor

| Eliut a răspuns:

Am avut 37 de pesti, si toti au murit in zile diferite... de exemplu primul peste a murit in 1, al doilea in 2, al treilea in 3... etc tot asa pana la ultimul laughing

| Alexoane98 a răspuns:

Pai intr-o zi eream la scoala in ora de matematica si scriam si dupa aia am stranitat si vroiam sa ma abtin sa stranut si am facut partlaughingatuncia muream de rusine insa acum i-mi vine sa rad.sau mai erea odata cad eream la tabla si niste colege imi spusesera ca ma patasem si eu numai puteam de rusine pana m-am uitat la o colega si incepuse sa rada si ma prinsesem ca erea o gluma si alte lucruri amuzante anul astalaughinglaughing))rolling on the floor)

| alexandruca123 a răspuns:

Motanul meu paca ar mi cangur sau paianjan.
Ii pun Wisachas si sare de toata frumusetea! laughing

| tina28 a răspuns:

o petrecere terminata cu o bataie intre doua fete laughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ziua de ieri, ziua de ieri! laughing)
Deci eu sunt din Constanta si a nins laughing, si cum la noi copii sunt mai nebuni a fost si o bataie zdravana cu zapada. Dar partea funny / sexy sau penibila a fost cand eu si inca o prietena am ramas in sutien rolling on the floor si baietii ne'au frecat cu zapada rolling on the floor. Nebunie cu draci.

Cu drag, didi.

| RobbyPh a răspuns:

De ziua mea a adus mama tortul si fratimiu m-a bagat cu capul in tort era plin pe fata cu frisca laughing))rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... A fost ceva suuuper eram in excursie cu colegii si de obositi ce eram am inceput sa cantam si sa ne uitam la desene animate big grin apoi pe la 3 pe cand m-am dus sa fac dus a cazut usa cabinei de dus pe mine apoi am inceput sa mancam biscuiti si mancand noi am inceput sa ne batem joc unu de altu si tot felul de exemplu un coleg zicea ca eu is sandel si umblu cu ciupilica si ghiozdanelu prin padure si mi-o trag cu copacii laughing sau ce a fost cel mai tare a fost cand m-a sunat un prieten sa mergem in poienita ca is toplessuri si cand am ajuns acolo era numa un om cu **** scultata care se uita la soare...:d tongue happy laughing

| mihaela_1921 a răspuns:

Ultimii 3 ani au fost plini de intimplari tragice, lipsiti total de amuzament. Daca ma intrebai despre asta, aveam ce povesti.

| Vladys63 a răspuns:

Pai cand mergeam cu bicicleta pe strada si ma uitam la caini cum ''o fac''.

| catalineusx a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare a fost cand a cazut profesoara de mate din cauza ghetii. a alunecat de vreo 3 ori si am scapat si de oralaughinglaughinglaughing)-))-))

| BlueBird a răspuns:

Eu impreuna cu colegii mei am vrut sa facem o fotografie in clasa insa in acel moment profesoara noastra intra in clasa si se uita mirata la noi cum ne faceam poze. In acel moment profesoara incepe sa rada impreuna cu noi toti.

| music4ever a răspuns:

Aaa cand eram mica si eu stateam in zalau dar sora mea statea in cluj si mergeam in weekend la ea si ne-am dus la apartamentul nostru si acolo aveam un pat facut din cuburi, am aranjat cuburile si o picat un cub pe mana mea aveam 5 ani nu am plans nu am facut nimic apoi cand am mers sa beau apa face maicamea catre mine:-Ce ai facut iunia? mana tii ca o furculita laughing atunci m-am speriat da nu o fost nimic grav

laughing

| YoPOFOleTz a răspuns:

Atunci cand eu si un baiat ne-am uitat la fantome pe net si a venit un mort cufata verde in camera ce a mai raswinking sau tot baiatul ala inloc sa-si scrie numele Tanase l-a scris Tanel haha eu ii zic Tanel Motanel

| Bubbulina_2682 a răspuns:

Poi...Mergeam pe strada cu prietena si trecea un microbuz cu 3 baieti frumosi foc in ea, vreo 19 ani.
Asa...si n-am realizat ca masina era in fata mea si veneau niste boschetari si am luat inainte pentru ca nah nu-mi plac boschetarii si sunt periculosi, nu se stie niciodata, si exact pe partea soferului am luat-o fara sa realizez, si am striga asa in gluma la prietena mea"X, te uiti dupa oameni pe strada?!rolling on the floor"dar numai in gluma si se uita baiatul ala la minerolling on the floor iar eu m-am facut ca nu-l vad si merg cativa pasi ma claxsoneaza, mai merg cativa pasi si iese din masina si da sa vina spre minerolling on the floor Eu atunci m-am dus ca vantul si ca gandulrolling on the floor.

Sau.Sa-mi doresc ID la persoana pe care o iubesc.cum ar fi eram in toaleta fetelor si exact atunci i-am spus prietenei mele ca as vrea mult de tot id lui.Atunci a aparut si mi-a spus:"ce faci papusa, vrei id meu?"rolling on the floor si mi la datrolling on the floor

| Pitica_3139 a răspuns:

Cea mai amuzant intamplare a fost cand i-am raspuns la o intrebare unei prietene si in loc sa ii dau sate i-am dat un profil de hi5 cu o colega care arata de tot rasul laughingrolling on the floor

| BaiatuFitzosu a răspuns:

Salut! Pai cea mai amuzanta intimplare din ultimul an a fost la tezzaa la romana rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor cand nu am invatat de loc si tot am bagat la nimereala si culmea culmilor am luat ((((( 10 )))))... A fost cea mai haioasa intamplare! rolling on the floorrolling on the floor

| Gentiana a răspuns:

Pai odata cand mergeam pe strada, din greseala un om mi-a daramat actele pe care le aveam in mana(noroc ca nu erau asa de importante, aveam copii)si atunci a venit un vant puternic si dintr`o data o foaie a ajuns pe strada unde a fost calcata de masina.

| Enma a răspuns:

Am realizat ca Dumnezeu ne da sansa de a alege tot timpu!

| Enma a răspuns:

Am descoperit sarutu perfect laughingpentru mine desigur...

| andrei1555 a răspuns:

Mi-a cazut papucul si am mers prin zapada, am alunecat pe gheata, mi-am udat soseta si dupa aia l-am gasit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anul asta nu am avut prea multe! Cel mai tare e ca traiesc intr-o cls nebuna, dar super cool care a aruncat cu petarde si faza amuzanta :

Cand ne-a intrebat diriga unul se trezeste cu explicatia :
-Pai nu doamna, aia de mai sus aruncau cu petarde, noi faceam boc, boc, boc din gura si nu aprindeam petardele, iar astia au crezut ca le-am aprins! big grin

| shad00w a răspuns:

Am pierdut la eurovision rolling on the floor

Întrebări similare