Cea mai amuzanta intamplare pe care am trait-o in anul asta a fost cand am mers cu prietena mea...la sanius si cand ne-am pus pe sac ea s-a intors dar nu in cap.asa pe roata
si atunci cand sora mea cea mica de 2 ani
cand ii cant ea danseaza lasandu-se jos
Mai este o faza cand un coleg i-a pus, in clasa, pe scaun la unu o punga dinaia care cand se sparge lasa un miros oribiil si baiatu ala s-a asezat pe ea
) - numa odata simtit un miros ingrozitor in clasa si cu totii iesim pe hol, pe afara, la baie, fugeam unde apucam
! A venit dira, directorul, scandal maree
Dar s-au amuzant si ei
... O jumatate de ora a tinut mirosul, timp in care eram nevoiti sa intram in clasa sa ne continuam orele... da va dati seama
Am facut petrecere in pijamale cu doua prietene de ale mele si am iesit afara pe la ora 12 si ne era frica sa mergem pana la colt si neam incurajat nici nu am ajuns bine la colt si deja o luasem la fuga
Apoi prietena mea avea o masina in curte o dacie veche si neam urcat pe ea si la 3 dimineata le faceam cu mana la oameni care treceau )
Apoi cand a venit vremea sa ne culcam le-am speriat pe prietenele mele ca era Elodia la geam ))))
Iar eu nu puteam deloc sa dorm asa ca le-am tinut treze pana la 5 dimineata )))
Si neam trezit la 9 deoarece era unu cu drujba afara si nu ne lasa deloc sa dormim ))
Si alta intamplare amuzanta a fost :
Era la poarta cu prietena mea si i-am aratat o secventa dintr-un film unde un caine dadea din fund si i-am ararat cum facea si apoi m-a vazut un politist m-am lasat in jos apoii )))
Apoi am ras o gramada )
Cel mai amuzant moment a fost cand am mers in excursie pentru ca am ras foarte mult.
Cea mai amuzanta intamplare a fost de curand...Eu impreuna cu amicul meu(foarte copilaros si el)si am inceput sa facem farse.Eram amandoi la tara si avem niste vecine mai in varsta, care ar crede orce.Asa ca ne gandim noi sa facem niste afise cu "GRIPA AVIARA"... le putem pe fiecare gardulet, iar cand "babele"ies la poarta se sperie foarte foarte tare si duc gainile in centru.
Multeee...
1.chiar aseara am fost la un fel de concert de colinde si cineva a sunat-o pe prietena mea cea mai buna cu nr ascuns iar noi am raspuns si ii puneam sa asculte colinde, intrebam persoana:"iti plac? las ca iesim noi de-aicea si stam de vorba.aha...nu mai spune, chiar asa? vai de mine ce-mi zici tu"eram pe jos de ras
2.am fost la sanie cu prietena mea cea mai buna si am cazut amandoua de au inceput copiii mici sa rada de noi
3.etc etc[cu cea mai buna prietena]
Lucrul care m-a facut sa rad anul asta a fost cand am cazut pe burta la ora de sport...
Aaaa, la mine a mai fost o faza tare.Deci faceam farse la telefon(tot in excursia de care v-am povestit) si raspunde o femeie.Eram doar eu cu prietenul meu in camera.Si incepe ala:
-Buna, ce faci?
-Bine de ce?
Si imi da telefonul mie...
-Ma mai sti iubi?
-Nu, cine... esti?
-Barbatul viselor tale
Si ii dau telefonul la prietenul meu:
-Auzi iubi, ai planuri?
-Da ce vrei ma porcule?
-Pai ma gandeam ca daca esti libera sa vin pe la tine sa facem unpic de,, BIIP''...,, BIIP''!
Am ras cu pofta atunci.
Cea mai tare faza din 2010 a fost pentru mine in vara cand practicam caiac si din neatentie am ajuns in apa si antrenorul mia tras o padela in cap
Pai in vara aceasta toate au fost amuzante
am vrut sa joc fotbal cand am mers la un camin si eram cu rolele iar pentru ca imi era lene sa ma duc pana acasa mi-am scos de la role ceva ce semanau cu papuci si am jucat cu acceia.
Sau alte intamplari din vara aceasta
Pai. cea mai amuzanta intamplare
hmm...
pai una din cele mai amuzante a fost atunci cand ma grabeam foarte tare sa ajung la scoala si cand am iesit pe usa a mea mamica a aruncat din greseala cu o cana de 1, 5l de apa pe mine...eram uda din cap pana in picioare....
frumos e ca in ziua aia dadeam teza si trebuia sa ajung de urgenta la scoala, asa ca nu am mai avut rabdare si am plecat uda...bineinteles ca ai mei colegi au ras si cu fundul de mine, cu toate ca nu era foarte amuzant si am mai fost udata inca o data de ei asa...ca sa nu fie numar impar
Ahh... da chiar sunt multe .
Eram cu doi prieteni si nu stiu cum am deviat de la subiectu bancuri si am ajuns ca unu dintre baieti sa zica "Iti tai parul Alex ", Alex crezand ca glumeste a inceput sa rada , eu mai putin amuzata pentru ca l'am vazut pe Criu cautand ceva... da a gasit! Era o sticla foarte frumoasa care in mai putin de 5 secunde s-a spart in mii si mii de cioburi
. Alex a facut ochii mari, nici nu ii venea sa creada ca vorbea serios. Si cum Criu se apropia triumfator cu acel ciob in mana, Alex a hotarat sa o ia la fuga
).
Si au alergat si au alergat, pana ce Criu la prins si ia taiat o suvita .
Mai era o faza intre nebunii de mai sus :
Alex : Eu nu imi amintesc cand am mers acolo .
Criu : Alex iti amintesti cand ti'am dat cu telefonul in cap?
Alex pune o moaca, si ce moaca ), in semn ca nu. Si in secunda doi acel telefon se facu una cu capu lui Alex
).
Alex : Da, acum imi amintesc! )
Sau la scoala, ne intorceam din parculet [ unde fumasem eu si o prietena ], si eram ametite... si in alergatu nostru cade pe burta ), doamne cat am incercat sa ma abtin din ras
.
Sau aceias colega, era zapada, gheata... si mergea ea ce mergea si o striga un prieten, se intoarce un pic. si capu asa sa fie misto si in secunda doi. bum! )
Si tipu : " Stai, stai ...stai ca vin "... si ala cand se intoarce ii aduce o acadea pentru mine
), gad cat am putut sa rad pentru prostia asta.
Intr'o ora de chimie dragul meu coleg George, baiat de bani gata si cam plictisit a inceput sa isi rupa bluza, fasiuta cu fasiuta. pana a ramas intr'o bustiera cu maneci ), profa nu a vazut. dar colegii din spate se prapadeau de ras, mai ales eu care nu stiam cum sa ma opresc din acel ras isteric
.
Vara asta la un prieten, ma lasase singura in camera sa se duca la unu... si daca tot ma plictiseam am zis sa aprind televizoru. si il butonam. il butonam ), si intra prietenu respectiv si se uita la mine cum butonam de zor
.
Si imi zice cu jumatate de zambet : Nu il mai butona ca il vindem acum. Si dupa ce imi vede fata mea uimita [ gen : ce face ma? ], incepe sa rada serios .
Sau inainte de vacanta, cum baietii de la noi sunt nebunii rau, eu si o prietena am ramas in sutien pe afara si ne'au batut cu zapada. Doamne ce panarama, si prin intermediu acestui raspuns le multumesc ca am racit
.
Mai sunt multe tampenii, dar ideea era sa radem si sa fie o singura povestire dar... nu mereu facem ce ni se spune.
xoxo
Cea mai amuzanta intamplane profa de romana a fost bolnava si a venit una cu parul cret si mare alb ne-am batut joc arata ca o oaie
Am petrecut o dupa amiaza de vara intr/un mod extraordinar
M.am pus in curte, sa fac plaja. Si tocmai a venit un prieten la tata Nu imi gaseam hainele
Întâmplarea mea pe care am trait-o şi care a fost cea mai amuzantă este următoarea:
Eram în curtea şcolii. Deodată apărură un câine. Toţii colegii mei s-au speriat de el şi nu ştiam de ce. Era foarte jucăuş. Dar când m-am ridicat de pe bancă, el a venit şi m-a apucat de fular, de mănuşii şi... de fund! Apoi m-a apucat de picior şi mi-a scos gheata! Am alergat după el înconjurul şcolii, şi la sfârşit, mi-am văzut gheata roasă şi vai de capul ei
Pai. ca baiatul pe care il plac a aflat si de atunci sunt cu el m-abufnit rasul cand am vazut ca ma place si ca mi-a adus un treandafir si o cutie de bomboane si m-a intrebat.
Pai intr-o zi m-am dus la vara mea (la tara) sa stau cateva zile cu ea(ca nu ne mai vazusem de ceva vreme)...si acolo m-am intalnit cu un baiat (imi placea de el). varul lui varmea a aflat ca imi place de acel baiat si a inceput sa strige tare pe afara ca eu vreau sa ma combin cu el(ala caremi placea) a auzit toata lumea si va dati seama ce prost m-am simtit, in momentul ala m-am bagat in casa si am intrat pe mess, i-am lasat un mesaj la baiatul kremi placea zicandu-i ca varul lui varmea a inventat tot.
Seara cand intra varmea pe mess avea un mesaj(de la baiatul kremi placea) zacandui ca ii place de mine si ca daca are el sanse la mine, la care varmea i-a zis ca are. a doua zi am iesit pe afara. Baiatul ma vz pe mine si pe varmea si a zis "tu vino putin aici" si m-am dus eu si se referea sa vina varmea la el nu eulaughing si mi-a zis "nu tu, varta dar poti sa vii si tu" si eu nu m-am dus m-am dus sa salut niste prieteni
Mi-am dorit sa iau cursul de televiziune iar atunci am facut un pas mare asa am intrat ca fiind un personaj dintr-un film numit''lumea nu e ce crezi u''.
Mi-am dorit sa iau cursul de televiziune iar atunci am facut un pas mare asa am intrat ca fiind un personaj dintr-un film numit''lumea nu e ce crezi tu''... dar chestia e ca aveam un regizor balonat si mereu tragea parturi scuze am uitat sa spun.
Mergeam o data cu un prieten la magazin si dintr-o data am auzit pe cineva in spate ma uit si il vad pe catelusul meu.il duc acas apoi mer inapoi cu prietenul spre magazin dupa un timp catelusul meu era idn nou in spatele nostru.Il duc acasa si mergem din nou pe la jumatea drumului catelul era din nou in spatele nostru.il iau in brate si merg acasa si il inchid in casa. Pe tot drumul m-am uitat in spate sa fiu sigura ca nu vine dupa mine.
anul 2010 a fost plin de chesti amuzante la scoala, acasa, cu prieteni
Pai. fiecare moment petrecut cu prietenii si colegii.
Cum ar fi : - am cazut peste catedra
- i-am tachinat pe unii
- am glumit din orice prostie
- cazaturile din ore de pe scaune.
Si multe altele
Cea mai amuzanta "faza" este atunci cand eram la scoala, voiam sa ma asez pe un scaun cand, la un moment dat colegul meu "preferat" mi-a tras scaunul...In afara faptului ca ma durea "poponetul", m`am ales cu vreo 2 minute de ras incontinuu.Deci...
Pai... cel mai amuzant a fost atunci cand din greseala am pipait un baiat la fund si el s-a intors si a inceput sa-mi zica puiule, si de atunci nu-mi mai da pace
Acum pe 16 decembrie eram la scoala impreuna cu colegii mei am iesit sa ne jucam in zapada (sunt clasa a 5-a) si un baiat Misu cu inca 2 a inceput sa i-a o colega si a bagat-o in zapada de cel mult 37 de ori ceilalti doi iau luat p colegii mei misu dupa ce a terminat a inceput sa ma fugareasca ca sa ma impiedice si sa cad eu nu m-am oprit si am alergat cand cei 2 au terminat cu colegii mei au inceput sa-l ajute p acesta din pacate nu am mai putut rezista si am cazut singura jos desi cei 3 vroiau dupa cat am alergat sa ma bage si cu capu din pacate ca sa nu ma bage ei ca proasta m-am bagat singura desi au sarit la gramada p mine ceea ce a facut de n-am mai putut sa ma ridic
Am avut o provocare ca la spectacolul la care trebuia sa cant, sa cant o melodie in plus si sa zic " cu dedicatie speciala pentru profa de mate":X:X. a fost superrrrrrrrrrr. si putin rusinos:s
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă: