In aceasta vara o prietena m-a invitat sa petrec o saptamana la casa ei de la tara. Eram sigura ca o sa ne distram de minune, mai ales ca avea si piscina. Abia
ajunsesem, cand am constatat ca-mi uitasem costumul de baie acasa! Ma bosumflasem toata, insa prietena mea, Monica, mi-a imprumutat un costum de-al ei. Bikinii imi erau cam mici, insa am decis sa-mi asum riscul. La Monica mai erau in vizita si niste veri mai mici, care au venit cu noi la piscina. Ca sa impresionez pe toata lumea, am urcat pe trambulina, mi-am luat avant si am sarit! Cand sa ies din apa, mandra de saritura mea, am constatat ca toata lumea incepuse sa rada in hohote. Why? Minusculii bikini imi cazusera si toata lumea ma vazuse in toata splendoarea!
Pai am multe intamplari asa ca nu le pot spune in scris mi-ar lua vreo ora si jumate sa le scriu
Bataiee cu zapada si chipuri de saptamana trecuta
si vacanta de vara [am fost la verisoara mea si a fso soooooooooper:XX:X:X]
Cea mai amuzanta intamplace? pai...am avut o gramada de intamplari haioase.Alaturi de colegii mei nebuni fiecare zi are o multime de intamplari haioase de nici nu le mai stiu numarulsi mai ales cu sora mea mai mica ma distrez zi de zi.Insa am o zi de duminica pe care nu o sa o uit toata viata cand am ras de iubitul prietenei mele care era beat
)a fost bestil
am ras pe mess atunci am.Prietena mea i-a pus o multime de intrebari...pfoai a fost ceva
Am fost la statiune si am invatat sa schiez. si aproape mi-am rupt gatul, vrand sa-l impresionez pe un baiat
Pai cand ne-am distrat toti prieteni in piscina si cand ne-am jucat cu pistoalele cu apa
Pai aici pe TPU tot anul a fost nu stiu fff amuzant toti puneau interbari stupide, unuii faceai baza, erau raspunsuri la anumite intrebari fff amuzante si mi-a placut sa ii ajut pe altii raspunzandu-le la intrebari.anul acesta pe TPU mi s-a parut un an plin de bucurie tineti-o tot asa
Au fost multe, cele mai multe alaturi de prietene bune, evident...Intamplarile amuzante nu au incetat tot anul
PAi.sa vedem.tot anul a fost ff amuzant.am ras si am trait cele mai frumoase intamplari. dar cea mai amuzanta a fost inttr`o excursie cu clasa.aici.prietenul meu s`a dus sa ia prezervative{nu le foloseste. are 14 ani}. pentru ca a fost provocat de colegii mei. a fost cu un alt baiat.si le-a luat pana la urma...ma rog. a fost mai mult
. dar aceea a fost cea mai tare ex ever!
Pai...intreaga poveste incepe in decembrie prima zi in care a nins:X:X:X.cu totii eram foarte incantati de stratul mare de zapada ce se asternuse asa ca am iesit in curtea scolii pentru distractie
tin sa mentionez ca sunt la liceu si ne-am strans cred ca toate clasele 9-12
era un circ total. Si cum trebuia sa ma razbun pe un "partener de joaca"
si coleg de clasa, am luat bulgari mari de zapada si i-am dus in clasa ascunzandu-ma sub catedra asteptand ca inamicul sa intre pe usa
) dar iata ca inamicul s-a dovedit a fi profesorul de mate care a intrat in clasa mai devreme. un domn in varsta si foarte rauu:-s
saracul s-a trezit cu 2 bulgari in fata de nu cred ca o sa mai aiba nevoie de zapada prea multe vreme.in fine toate au trecut...eu m-am ales cu o vizita pe la domnul director
proful de mate cu o vizita la oftalmolog
dar toate au trecut si acum ne amuzam foarte tare pe povestea aceasta
)
Cea mai tare intamplare a fost la plaja.Eram cu inca 2 fete si incercam sa o iau pe una in spate ca sa sara in apa, si cand am vrut sa o iau de picior am observat ca are un picior mai mare si mai paros, si un slip albastru.Cand am iesit la suprafata era un barbat chelios cu sotia lui, si zice:
-Stai linistita, ca nu esti insa pregatita pentru astalaughing
A fost chiar tare faza, iar eu nu mai terminam cu scuzele
anul 2010 a fost ff amuzant
dAr anul acesta, la mare nu mia pot de ras cand imi amintesc
eram chiar langa geamandura, si am tipat de m-a auzit toata plaja cand un copil mi-a facut o gluma proasta. avea un colac maree rau si la 2 metrii ca m asa era chestia aia ridicata a unui rechin m se zice.am inbceput sa tip dar el radea nu stiam ce sa fac mai ales ca eram atat de departe de uscat
eram aproape lesinata
l-am cifulit pe copilasul ala, avea 6 ani
mai era si cu un frate care cred ca avea vreo 18...
dar era sa lesin
ma puteam inneca nu mai puteam innota, chiar a venit sorma mea dupa mine
in finee.
Cel mai tare moment din anul acesta a fost cand am fost vara in tabara, si doi umblau doi pusca. Da ce vremuri!
In acest an (2010) a trait o serie de intamplari placute si neplacute, triste si fericite, care poate m-au marcat intr-un fel. O sa incerc sa va povestesc una din cele mai amuzante intamplari pe care le-am trait in tot acest an! In aceasta intamplare o include si pe cea mai buna prietena a mea. Intr-una din zile mergeam sprea scoala. Inainte sa soseasca autobuzul elevilor, primiesc un tel de la prietena mea care imi zice sa merg repede acasa l-a ea ca s-a blocat in casa, iar nefiind nimeni acasa nu are cine sa o ajutex_x In cele din urma ajung la ea. sun la usa ca sa pot sa vb cu ea si sa gasesc o solutie sa o scot din casa ea tot striga sa o ajut, eu m-am dus la vecina ei sa cer ceva cu care sa stric incuietoarea la usa. in cele in urma reusesc sa stric acea usa, intru in casa la prietena mea si ii zic ceva de genu: esti bine? cum s-a intamplat sa te blochezi inauntru? Atunci ea se uita la mine si incepe sa rada spunand: hey stii ce zii e azi? eu ii zic da e miercuri. Ea: da bine asta stiam si eu, dar stii ca azi trebuia sa dam un test la ora de mate? ti-am zis aseara ca nu am invatat, iar tu fiind cea mai buna prietena a mea a trebuit sa ma ajuti nu?
) Am ramas uimitax_x si am ramas acea zii acasa
... sper ca v-i s-a parut interesant
Cu siguranta atunci cand am apucat un baiat de brat si i-am zis ''Haide fata'' crezand ca este una dintre prietenele mele. Foarte embarrassing.
Cand a trebuit sa fac prostii cu pretena... dar nu puteam sa ma deschid la blugi asa ca am abandonat )
Ce am patit eu cred ca radetii de minee toti alergam prin clasa ca vroia o fata sa ma dea cu ruj si m-am impiedicat de banca si am dat cu capu de calorifer
Am venit in slip si prosop acasa de la strand, pentru ca tiganii ne-au furat ghiozdanele fara sa vedem...
Cea mai amuzanta intamplare pe care am trait-o in ultimul an a fost atunci cand eu, impreuna cu o prietena de-a mea eram afara.Stateam pe o patura.Deoadata,a venit un caine mare de care ne-am speriat.Am luat in mana tot ce am putut si am fugit intr-o scara.Ne-am luat chiar si slapii in mana! A fost foarte amuzant.(Aceasta intamplare s-a intamplat vara).
Acum 2 saptamani am fost cu matusa-mea sa cautam vopsea pentru camera verisoarei ca a desenat pe pereti numa` floricele. si cum se apropia craciunul trebuia sa fie camera pregatita de sarbatori. dar acum 2 zile cand s-a intors de la servici a gasit-o cu peretii desenati cu brazi
Au fost muuulte dar astea mi le amintesc acum:
- Eo si un coleg ne hotaraseram sa ne facem amandoi temele la mine. In fine, eu stau la tara, deci a trebuie sa mergem cu masina. Eu am o masina mai joasa decat a lui. El era obisnuit in masina lui sa sara. E si se pregateste el si odata sare. Eo vorbeam cu o fata si aud odata BUUFFF! Ce sa vad? Vlad intins, cu capu iesit din masina si cu picioarele in masina si razand de abia il mai tinea burta.
-Eram la ora de sport. Noi avem un coleg f. gras: 1, 40m si 65kg. E, ne pune profu sa sarim in saaci( aveam traseu: 10 m drum normal apoi printre jaloane vreo inca 10) asa. Se pregateste ala, se baga in sac si incepe dupa 5m BUFF! Cazuse. La care o colega:
-Andrei, ai grija, nu rani pamantuu! )
si mai sunt da nu mai am idee acum. pa-pa!
Vroiam sa urc in Maxi-Taxi, iar in fata mea era un tip cu un ghiozdan urias, din acela pentru munte.Si nu stiu cum a reusit, dar dupa ce am urcat amandoi, el mi-a prins capul intre ghiozdan si bara aceea de la maxi taxi de care te tii.Eram efectiv strivita si blocata acoloM-a tinut cateva secunde asa, nedandu-si seama, dar apoi totul a revenit la normal pentru ca a inaintat in maxi-taxi
Ma bucur ca nimeni nu a vazut nimic
Cea mai amuzanta intamplare a fost atunci cand m-am duc cu inca 2 fete la mare. Iar pe una vroiam sa se urce pe umerii mei si sa sara in apa, atunci eu m-am dus pe sub apa si am vrut sa o prind de picior, cand m-am uitat avea dintr-o data un picior mai paros, mai mare si un slip albastru.Cand am iesit de sub apa am vazut un nene chelios cu sotia lui, si binenteles il prinsesem exact de pulpa de sus. A fost prea tare faza, iar nenea ala a zis.
-Mai usor ca nu esti inca pregatita pentru asta.
Iar prietenele mele nu mai puteau de ras, iar eu nu mai terminam cu scuzele .
Ooo... faza tare amuzanmta acum pentru mine( atunci nu era chiar amuzant) stateam in hol la scoala si colegul meu de banca m-a intreaba: "iana da tie iti plac curvele?", da eu :" in fiecare noapte cite una aduc in casa" faza amuzanta e ca tocmai trecea profa mea de biologie! care s-a uitat cam straniu la mine!
Deci am dormit la o fata o data si mai tin minte ca am facut multe prostii peste noapte dar ce-a mai dura faza a fost cand de dimineata eram adormita dar totusi mi-am simtit degetele de la picioare umflate si fiind ametita(si blonda de astfel) am tipat odata : ''Fata! Voi mi-ati dat la picioare?''. Sora mea si cu fata aia erau pe jos de ras.
Eram mic si am furat painea din casa ca s-o duc la un catel amarat si am fost prins de tata.
Pai a fost nunta fratelui meu. pe la 8 a inceput petrecerea. la un moment dat a fost pusa o muzica latino pe care familia noastra o indragea foarte tare. asa ca am luat-o pe sora mea mai mare (cu 6 ani) si am inceput sa dansam. eram aplaudate. toti oamenii s-au dat la o parte si ne priveau pe noi exact ca in filme. cand se apropie finalul, sora mea mi-a spus ca o sa ma lase pe spate, dar eu nu am inteles asa ca ea mi-a calcat pe rochie si am picat amandoua una peste alta.plus sora mea avea o rochie mini stil gogosar care s-a ridicat imediat. pur si simplu oamenii se uitau la noi pe deasupra meselor
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă: