| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| MititiCa a răspuns:

Pfff. au fost multe intamplari amuzante in 2010big grin.
in principal au fost alaturi de colegii de liceuoh go onrolling on the floor.

| AnaaSb a răspuns:

Pai este un,, personaj,, la mine in clasa si MEREU ne distram cu el!

| CraziNess a răspuns:

Cand m-a trimis mama la magazin sa iau niste suc pentru o petrecere si am fost eu linistita la magazin si cand sa vin m-am impiedicat si am cauzt cu sticlele de suc care sau spart laughing si eram uda si lipicioasaaaaaa yac laughing si am inceput sa si plang laughing ma lovisem rau laughing dar acum mi se pare amuzant laughing

| haiZI a răspuns:

Ma plimbam prin parc cand vine unu dn fata si zice:ce faci ai zis ca nu iesi in oras azi?, si se tinea dupa mine, sa lamurit ca ma confundat ca habar nu aveam cine e si ce vorbeste.

| aia a răspuns:

Cand verisoara mea a cazut in drum spre casa dupa ce am terminat clasa a 8alaughing

| igonnalove22 a răspuns:

Pai. sunt foarte multe una ar fi cand eram la ora de bio, si un coleg vroia sa i arate profei ca el este cel mai tare din clasa si cel mai dezvoltat baiat se ridica in picioare isi arata muschii si cand sa ridicice mainile cade in cap. Alta ar fi cand eram internata in spital. si nu prea imi ardea mie sa stau degeaba ne-am stras mai mult intr-un salon, si era 12 trebuie sa ne bage in branule tratamentul, iar asistenta care era de carda la salonul meu ma cauta, cand imi aude voce prin alt salon si vrea sa deschida usa darcare se blocase incerc so deschid eu si am ramas cu clanta in mana si pana la umra am dat toti cu picioarele in ea si asistenta in fata mea eu am facfut un ranjet dela larg si am uitat ca eral cu clanta in mana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustyu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odata la o petrecere nu aveam ochelarii pusi(am miopie)si era un tort pe scaun si m-am asezat cu fundu pe el.Sau cand eram intr-un magazin si am dat peste o lada cu fructe si am rasturnat lada si vanzatorul a zis''copil chioran si prost'' si i-am pus piedica profesorului de chimie din greseala si a cazut peste uncoleg deal meu.Pffai cat am mai ras la astea:X

| MrsBrunetzyka a răspuns:

In fiecare zi se intampla ceva amuzant!

| Anahiteamo a răspuns:

M-am trezit, m-am spalat, am mancat si in graba trebuia sa ajung la scoala ca deja intarziasem. Si eram asa ametita, ca nici nu m-am imbracat bine si apoi am vazut ca mi-am pus chilotii peste blugi. Si cand am ajuns la scoala, cum eram cu pantofi cu toc, am alunecat si era sa imi cada pantalonii cu tot cu chiloti de pe mine. Si pe drum toti se uitau la mine si radeau si nu stiam dc.
Si de. abia cand am ajuns in clasa si am vazut cum m.am imbracat toti au ras si atunci am cazut pe podea de ras rolling on the floor

| BoBoCeLL a răspuns:

M-am pierdut prin londra...si am realizat dupa 2 ore ca am gps la telefon...

| SpEEdz0r a răspuns:

Deci cu prieteni mei a incercat sa fac un filmulet! Un prieten are o dacie veche am spus tu intra pe geam si cand intri eu deschid usa, sa facem un filmulet sa rada aia de pe youtube! Cand am deschis usa, s`a rupt usa a cazut ala pe jos cu usa pe el!

| Crisu a răspuns:

Nu e o intamplare cea mai amuzanta.
Orice zi din viata poate fi amuzanta daca vrei...adica o poti face tu sa fie asa.Anul 2010 a fost maxim love struck adica m-am distrat mai mult ca in oricare alt an.Asta pentru ca mai crescut fata de anii trecuti, si am realizat ce e distractie...adica am inceput sa ma bucur de viata.

Răspuns utilizator avertizat
| luptatorul2 a răspuns:

Cea mai amuzanta faza a fost cand am picat fara sa ma inpiedic

| monykue a răspuns:

Pai tot anul a fost ff tare adica amuzant oricum cele mai funny momente au avut loc vara trecuta cand baietii din gasca au inceput sa joace lapte gros cred ca stiti toti jocul nu? si erau vreo 10-15 baieti, toti la liceu, si se mai intampla sa cada cineva chiar inainte sa apuce sa ajunga pe cineva sau cand apucau sa sara pe cineva si alunecau si astfel cadeau pe jos sau cand sareau ca lumea si se auzea de parca se rupea ceva in cei care stateau. a fost ff funny totul eu nu ma mai opream din ras

| polski a răspuns:

Pai era iarna.Eu cu cativa colegi am mers intr-o ora sa luam un brad.Printre noi era si un baiat mai grasut.Mergem noi in padure dar n-am gasit brad.Am coborat cu Serban, prietenul meu pe fund la vale si ne-am oprit mai la deal. Ovidiu, colegul nostru mai plinut voia si el sa se dea mare, s-a pus in fund si el dupa noi la vale.Doar ca el nu s-a oprit unde ne-am oprtit noi, el s-a dus cu totul.Cand ne uitam, unde e Ovidiu? El era la vale pe spate.laughingBine, urcam noi iarasi in padure. Ovidiu cu toporul in mana nu putea sa urce sus...si eu i-am dat mana sa il ajut dar el nu m-a prins si iarasi la vale...
-Aoleu, iar s-a dus asta, spunem noi.Am inchis ochii si cand ii deschidem, Ovidiu in bradutii mici de la vale...Doamne cat am mai putut rade laughing

| Gabbitzu a răspuns:

Sa ma imbat de craciun si sa ma trezesc in pat cu o femeie mai in varsta, restul banuiesc ca va dati seama laughing

| βέiiiβiiişoor a răspuns:

M`am intalnit cu un coleg si nu l`am vaz si am caz unu peste celalata pe stradalaughing. Bine ca nu m`am facut de raslaughing

Si era sa cad pe autostrada ca era geata.Bn ca era verdelaughing

| βέiiiβiii_7737 a răspuns:

Daca as incepe nu as mai termina.Am avut multe intamplari amuzante pe 2010.Eu si prietena mea cea mai buna facem ca totul sa fie amuzant si de aici reies si intamplarilelaughing. Odata cand era vara mergeam prin oras si aveam o sticla de Nestea in mana si niste baieti treceau pe langa noi si prietena mea zice:"Fata ce ar fi sa scapi acum de fata cu ei sticla de ceai?" si cand am trecut pe langa ei scap sticlarolling on the floor...park a fost facut sa se intample asa.
Alta intamplare:Mergeam cu prietena mea pe strada pe la noi si cantam(eram in lumea noastra). si era o masina in care erau niste baieti.Eu i-am zis prietenei mele ca e cineva in masina si ea nu ma credea; s-a dus si s-a uitat pe geam, deoarece acestea erau fumurii si nu se vedea bine si cand vede o fata lipita de geam.laughing... a fost prea penibil.
Intamplarea 3:Eram la scoala si eu si prietena mea coboram pe scarile liceului sa mergem in pauza la magazin. Ea a ramas in urma si nu am vazut, am inceput sa vorbesc singura(crezand ca ea este langa mine). si am luat pe altcineva de brat si i-am zis :"hai fata odata"laughing... a fost cel mai jenant moment.
Sunt mult prea multe intamplari amuzante pe care le-am trait... da daca ar fi sa aleg unul ar fi "intamplarea 3"

| FFAP a răspuns:

Eh...au fost destule. Pana si cu 10 minute inainte de 2011 s-a intamplat ceva funny. Dar cea mai recenta si cea mai tare, cand i-am lehat sireturile colegei de scaun. Noi stam mai multi in banca, astfel, nu putem iesi la tabla mereu pe langa ceilalti colegi so ni se permite sa sarim peste banca. Ea, incercand sa sara a rupt piciorul scaunului, iar eu am ramas cu el in mana. Am iesit pe sub banca cu el pe la picioarele profei si i-am spus ca merg sa o ajut sa duca scaunul la reparat. E greu sa duci scaun + picior de scaun, tinand cont ac esti legat de el. rolling on the floor

| ValyMha a răspuns:

Clar a fost banchetul de anul tercut din 2010 a fost super charaghios

| Tzuc a răspuns:

Sunt o gramada de intamplari haioase pe care le-am avut in anul 2010 alaturi de prietenii si colegii mei.ca de exemplu cand am rupt doua banci si cinci scaune si diriga facea crize.sau cand am iesit cu prietenele mele si am uramrit timp de vreo 3 ore niste tipi super draguti cu care ne-am imprietenit cu eilaughing. cand am fost la cinema cu o colega.si radeam incontinu si tipau oameni la noilaughing...Sau cand am primit eu si o prietena o galeata cu apap in cap...si eram toate uderolling on the floor. a fost super amuzantlaughing. si lista ar putea cintiuna dar e prea lunghappy

| PiluLă a răspuns:

Pai sa inceplaughing eram cu cateva colege la scoala si vrand sa cobor scarile am alunecat si am cazut langa profarolling on the floor asa am alunecat ca m-am tot prins de picoarele eirolling on the floor

| milena_1516 a răspuns:

Mi sa inamplat de revelion sa ma duc la niste prieteni de-ai tatalui meueu aveam o rocita mai scurta in spatele meu era un ventilator cand am inceput sa dansz in spatele meu sau pus copii acelor oameni un copil de aproape un an care na scosese nici macar un cuvant pana atunci si fratele lui de 11 ani sa facut cald sa aprins ventilatorul s-a ridicat aceea fustisa si s-a intamplat ca cel mic cand a vazut a zis:MAMI! iar cel mare a ramas proptit am murit de rusine dar toti radeau asa ca si eu am ras inconstienta de ce se intampla si de rad pur i simplu radeam!big grinbig grinbig grinlaughing

| Anastasiaa a răspuns:

Cand eram in oras cu un grup mai mare, o fata vorbea cu un baiat care voia sa vina cu grupul iar noi nu voiam, ea i-a spus ca suntem la un local, dar eram pe o strada mai ferita, asta s-a intamplat de vreo 2-3 ori, baiatul ala suna si nu ne vedea la acel local, iar intr-un final, a4a oara cand a sunat ne intreba : unde sunteti? iar noi :la lovalu ala maa si el din spatele nostru cu gasca venea si ne intreba "aicea va e localu ma? straight face laughing), sau un prieten de-al meu ne arata imprejurimile prin cartierul sau (desi dtiam cartierul ca in palmalaughing ) si ne zicea la tomberoane : aici locuiam eu dar mi-am tras apa curenta si figurile au crescut, asa ca m-am mutat la casa, apoi aveam curent electric si figurile au crescut asa ca m-am mutat la bloc, acum am internet si siteurile p**no sunt destule, asa ca nu mai fac figuri big grin. sau " la bara asta, aici, se clatina o vecina pe bara asta, odata a cazut in dinti si sia rupt mana big grin" laughing))).

| Anastasiaa a răspuns:

Sau cand au ramas baietii de la mine din clsa blocati in clasa (aveam sport si ei se schimbau si s-t rupt clanta, iar unul din ei voia la toaleta si a facut in galeata, unii din colegii mei nu stiau si au sters tabla cu pipi big grin.

| Bobolina125 a răspuns:

Hmm... Nu imi amintesc decat o intamplare, desi stiu ca au fost mult mai multe. S-a intamplat cam pe la sfarsitul toamnei. Am gasit pe strada, cand veneam de la scoala un pisoias micut, micut.
L-am luat acasa, i-am dat lapte, l-am uscat ( afara ploua cu galeata ) si apoi l-am lasat in curte ( nu m-a lasat mama sa-l in in casa ) cu motanul vecinilor nostri. Cand am iesit afara sa vad ce face... nu mai era. Iesise prin gard pe strada si era cocotat intr-un copac, fiindca un caine ( cainele meu laughing ) il latra. Am bagat cainele in curte si m-am dus dupa pisoi, dar cainele a sarit gardul si a intrat in curtea vecinului, continuand sa latre. Am dat cu piciorul in gard ( LOL, da fraiera mai sunt laughing ) ca sa il fac sa taca pe zgomotosul catelus, si am alunecat pe trotuarul ud. Afara inca ploua, cainele latra, pisoiul statea in copac, si el tot ud, iar eu stateam pe trotuar si imediat incepeam sa plang pantru ca ma durea spatele cumplit de la cazatura. Am salvat pisicul, am dus cainele acasa si m-am plans pentru inca 3 zile de durerile de spate.

Credeti ca a meritat totul pentru micul pisoias neajutorat? Asa credeam si eu. Dar partea aiurea e ca ziua urmatoare a fugit de la noi, si nu l-am mai vazut de atunci... Pisici...

| Phantoma a răspuns:

Am canta live cu Nico

| Sakura_1833 a răspuns:

Pai eram la scoala si la desen nu prea avea nimeni foi albe. ok nici eu nu aveam.baiatul de care imi place mi-a luat-o pe a mea si bine inteles ca m-am enervat si ca am inceput sal alerg... l-am alergat la parter.in biblioteca alergam tiptil apoi iar la parter. apoi la etaj inapoi la parter si cand vedem deodata ca vine profesoara.am pus,, frana,, am cazut unul peste altul si am luat-o iar la alergat doar ca acum el dupa mine dar ne-a prins ingrijitoru si ne-a dat afara ca am alergat pe hol si a inceput sa ploua neam pus langa perete ca sa nu ne mai picuresi stiu ca mi-a zis,, daca nu mai fi alergat nu am fi aici in ploaie, iar eu i-am zis iar tu daca nu miai fi luat foaia nu am fi aici, si stiu ca m-a luat de mana si i-am zis off ce tare esti tu si l-am sarutat pe obraz.si sa vezi si sa nu crezi ca toti sau uitat pe geam. a fost si amuzant dar si romantic

Întrebări similare