Imi amintesc la ora de sport ne stangeam pe randuri iar eu eram intr-un anumit rand si trebuia sa duk niste bastoane la loc! in fine.cand m-am intors...problema-nu mai stiam randul si credeam ca toti oamenii aratau la fel si profu mia atras atentia si eu am scos limba la el
si a venit spre mine sa ma ia de urechiuse( dar in spatele meu erasora mea geamana) asa ca eu m-am ferit si m-am askuns in spatele unui alt coleg si profu o ia pe soramea de urechi![]()
Pai m-am dus la munte am primit detoate si m-am cuclac cand m-am triezit era doar un vis
))))
Am fost in delta la pescuit...si am prins o broasca, mie imi e "sila" de ele si fara sa vreau am aruncat`o in capul prietenului meu
cel putin 1 minut s`a uitat urat la mine si se tot spergea pe fata
Ce mai tare intamplare a mea a fost atunci cand eu si prietena mea faceam niste glume prostesti si radeam tare rau de tot! au fost mai multe dar asta este una dintre ele!
Ce-a mai frumoasa zii si amuanta a fost atunci cand am intalnit "lumea TPU " si ii taree! a fost amuzant
Multe, una din ele ar fi in 2011 (anul acesta) cand, toata cls mea sa dau detaliii, cls a Va a stat pe afara pentru ca nu a sunat clopotelu sa intram la clasa si dupa aia doamna de mate a intrat si cls goala. apoy 3 la mate la toti si 9 la purtare
Cand am mers in tabara, am vizitat, bineinteles, si o piscina, care avea tobogan destul de mare. Eu si o colega ne-am gandit sa incercam. Dupa zeci de minute asteptate la rand[
] am urcat si noi [normal ca am ras de cei din jur intre timp, una din fata noastra avea slipii rupti in fund]. De fiecare data cand aterizam in apa, trebuia sa scot capul, sa trag mult aer si sa ma bag iar sub apa sa imi pun inapoi costumul pe mine [aveam probleme cu sutienul]. Insa ce mi-a venit mie, cam a 5-a oara, cand sa pic in apa, mi-am pus mainile pe sani si am tras aer in piept. Imaginea era foarte amuzanta, iar cand am iesit din apa [erau foaaarte multi in jur care priveau] doi mosnegi au inceput sa rada [printre multi altii, desigur] ca mi-am pus mainile pe sani. Ar fi fost bine daca s-ar fi terminat aici... Dar am hotarat sa ma mai dau o data, cu aceeasi colega. Altele in spatele nostru radeau de lesinau. Dupa ceva vreme am observat ca si eu, si amica mea, aveam slipii rupti in fund, ca cea din fata noastra. Mie imi venea sa intru in pamant de rusine, mai ales ca prietenii mei radeau de mine din doua motive acum. Shit happens, asa ca am ras si eu cu ei
.
Cel mai amuzant eveniment a fost pe la inceputul scoli a venit un coleg nou si facea de fapt si acum face glume cu profesori si cand radem nu ne mai putem opri
Cea mai tare faza din 2010 a fost cand am fost in tabara cu cateva fete eram langa camera baietilor, era vreo 12. 00 sau 1. 00 noaptea si eram la munte, era intuneric bezna, eu eram sub plapuma iar prietenele celelalte 2 se jucau carti sub plapuma...bai si nici una nu a auzit, au intrat baieti incamera si dupa, cred ca am lesinat
)) a fost culmea
) nici acum nu pot sa ma opresc din ras
Pai... odata am iesit afara si m-am hotarat sa merg la vecina mea sa o chem afara. deci ea a iesit cu mine. am mers la un parc si era vara, era foarte cald. am mers sa cumparam suc. vecina mea a cumparat si covrigi pentru mama ei. cand am iesit afara, ea s-a impiedicat si a cazut cu capul in balega. a doua zi am iesit din nou cu ea afara. eu m-am dus in parc, iar ea mi-a spus ca trebuie sa astepte pe cineva. ea s-a asezat pe o banca asteptand. ea avea si o fusta scurta. un caine a venit si a facut pipi pe picioarele ei. hai sa va spun si cum am vazut-o. parcul era aproape de banca aceea si de aia am vazut-o.
alta intamplare amuzanta a fost la scoala. in pauza am mers afara si am vazut niste copii care aveau o bila mica. unul dintre ei a aruncat bila la alt copil, iar el nu a vazut bila, nici ca bila ii dadea in cap, deci cum am spus, bila i-a dat in cap apoi bila a sarit in noroi, iar langa noroi era o fata bila a dat si cu putin noroi pe fata apoi fata a luat bila si din greseala a aruncat-o in piciorul unui baiat. mingea mai era inca murdara si a murdarit putin baiatul.
sunt mai multe intamplari amuzante, dar nu chiar asa amuzante.
Cea mai amuzanta intamplare a fost ca m.am cunoscut cu un baiat pe net si cand ne.am intalnit mi. a fost frica sa ma apropii de el si in plus el m. a cunfundat cu sora mea
... apoi cand un prieten a zis ca nu e ea prietena lui m. a confundat cu o prietena cu care eram...pentru asta si. a luat o palma peste fata:*
Cea mai amuzanta intamplare a fost atinci cand am fost la lacul mocearu si am pacalit un baiat sa pescuiasca raci cu sireturile de la pantofi sport.
Pai, a trecut ceva timp de cand a inceput noul an.Insa merita sa postez. una din ele a fost cand:
In clasa a 11-a.la sfarsit.fiind la liceul de arta, am primit un fel de proiect, clasa noastra, pe diferite teme legate de arta.[arhitectura, pictura pe lemn, desen pe foii mari, reclame.etc]. Noi, fiind mai nebuni, am facut ce am facut si multi au plecat din clasa noastra inca dintr-a 9.si am ramas sub 20.
Fiind impartiti in 2 grupe, nu prea ne mai vedeam toti colegii.
Insa, cativa. vreo 5.cam asa, au renuntat la. a face parte din colectiv.sa zicem. s`au dus la alta clasa, doar la orele de arta veneau la noi.
Am facut ce am facut. ni s-a luat in considerare si munca pe tot anul, si am fost acceptati. de fapt, n`a fost chiar proiect.era ceva pentru o facultate "tare".
Era veselia pe noi.
Si am bagat o asa-zisa petrecere.la camin.ca eram toti acolo.
Si ne-am imbatat.
Eu eram intre-intre.
Si, acolo unde eram noi, nu prea era lume.deci nu primeam reclamatii daca era galagie.
Acum vine partea principala:
Razvan[un coleg] s-a imbatat rau, si s-a dus pe balcon.si se legana ba in stanga ba in dreapta.
Dany[alt coleg] iesise din camin si statea pe langa geam.si canta.canta.
O colega ii zicea lui Razvan ca dk nu termina ii da cu un PET[sticla de plastic
] in cap. N-a incetat, Razvy s-a dezechilibrat.si poc.
Noroc ca domnul Dany era pe la geam si canta serenade
)
Anul trecut, la scoala, o fata, tragand de pantalonii unuia l-a lasat... stiti voi... fara nimic. A vazut si ea realitatea ![]()
Cand o fata m-a confundat cu prietenul ei, simi-a pus mainile la ochi si m-a sarutat!
eram cu un prieten in baie la el ne ascundeam de fratele lui am mers la bucatarie si fratele lui a pus capcane si am alunecat pe un burete de bucatarie si am ras
Pai.am avut multe
In special una cea mai amuzanta
Am iesit la un suc cu prietenul meu si un baiat a venit la mine si mi-a zis:esti sungura? si eu i-am zis nu sunt cu prietenul meu![]()
Nu stiu daca e asa amuzanta dar eu zic da
Cea mai amuzanta faza e ca am picat eu si cu prietena mea cu nasu in zapada impinse de niste colegii dar colegii cofundan profesorii cu noi iau impins si pe ei in zapada si erau cat pe ce sa li scada nota la purtare
Pai, au fost multe dar cel mai amuzant a fost cand colega mea (ade:*) a intrat in baia gresita la scoala
Pai am simtit totul dar ce a fost mai special a fost atunci cand :Am fost la mare si am stat cu parintii mei si am inotat pana in larg am simtit vantul, apa rece si desi perfecta pentru cum era afara. A fost superb!
Pai nu ma pot decide![]()
Sunt o gramada de imtamplari
Mai multe cu colegii de clasa![]()
Pai.
din cate imi amintesc
toamna asta cand a inceput scoala.
eram in clasa cu colegii mei
si se stricase clanta.
asa am ramas blocati in clasa!
si toata lumea tipa.
ba chiar mai aveau putin si plangeau.
au iesit pe geam si pana la urma au deblocat usa
toti erau fericiti
.
asta pana cand s. a mai intamplat acelasi lucru de 3 ori
![]()
sau cand o prietena de-a mea a venit la mine si mi-a spus sa ies pana pe scara
iar eu credeam ca este singura
si am iesit in chiloti
si era cu multi baieti... si fete.
m-am simtit groaznic dar acum imi vine sa rad
off. sau cand s-a rostogolit un baiat pe scari. a inceput pana si el sa rada. sau cand i-am aruncat profesorului de engleza cu o creta in cap tocmai cand intra pe usa. dar eu vroiam sa nimeresc un coleg ![]()
a fost un an super!
sper ca si 2011 sa fie la fel! :X
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă: