| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca incep nu stiu cand o sa termin... dar cel mai tare m-am distrat cand am fost in bamboo vara trecuta la mamaia

| dodonika a răspuns:

Am foarte lucruri amuzante dar cred ca cea mai amuzanta intamplare ar fi ca cu 3 zile iainte de nunta am plecat din spania cu masina cea ce nu mai facusem acest lucru si cand mai aveam cateva sute de km pana in vama la arad neam ratacit si neam invartit intr-un loc timp de 12 ore era sa nu mai ajungem la propia noastra nunta...hee heehee hee

| LolaXLillyNuSpuneNimik a răspuns:

Cand sa luat lumina si am aprins lumanarea cu ajutotul aragazului si cand am stins aragazul s-a stins si lumanarea tongue

| andrei12mj a răspuns:

Stiu ca nu ar trebui sa postez aici, la cele mai amuzante intamplari, dar este una din cele mai importante. Anul acesta, fanclubul Michael Jackson a reusit sa doboare un record mondial, dansand simultan cu alte fancluburi din lume, dansul Thriller. Poate unii cunosc. Aceasta manifestatie a insemnat Thrill the world, unde au dansat 23. 000 de dansatori din toata lumea, fiecare, unit pentru aclasi lucru, MICHAEL! Niciunul dintre membrii fanclubului Michael Jackson ROMANIA, nu a avut experienta in dans, dar toti au reusit sa faca acest eveniment, un eveniment superb in memoria lui Michael! Pentru cine vrea sa se inscrie in fanclub, sa imi trimita un Private Message. Eu vreau aceasta funda, dar nu pentru asta am postat, ci am vrut sa cred ca este un mic tribut pe care il aduc lui Michael, si sa stie toti ce a facut fanclubul Michael Jackson. Va multumesc pentru citit si as vrea acea funda! Sper ca am fost destul de inteles! Multumesc!

| ayten5675 a răspuns:

Era ziua mea da si eu m-am jucat cu prieteni am mancat tort si nu nea mai placut si m-am gandit sam iau tortul l-am pus pe o fata in fata si neam pus toti neam machiat cu frisca in pari si pe maini si fata si au decis sa locuiasca la mine si faceam asta in fiecare an cand era ziua mea

| Smekheritza a răspuns:

Pai cu colegii...am o colega cu care chiar te rizi dar una din ele e ca:un baiat s-a tuns, si i se vedea pielea capului iar pe ea avea alunele si eu am crezut ca are paduchi, si a umblat toata scoal azvonul ala...:dlaughing

| Polly_7765 a răspuns:

Cel mai amuzant lucru care mi s-a intamplat.
Eram la scoala, iar la iesire sunt niste scari iar langa tomberoane cu frunze sau enevtual cu resturi.
Eram certata cu o prietena.si stateam langa scari, iar aceasta vrand sa faca un gest de rautate. a impins usa cu putere spre mine.Eu m-am dezechilibrat, am cazut pe spate si am aterizat direct intr-un tomberon cu frunze in care am stat atarnata mai bine de 1 minutrolling on the floor

| bogdan10aqua a răspuns:

Am mult de scris :
1.cand eram mic bunica mea avenit la mine si a zis ca are o surpriza speciala pentru mine apoi mi-a dat o plasa plina cu culori si creioane si carioci si carti de colorat.am inceput sa plang si am zis ca vroiam cremwusti rolling on the floor
2.De ziua mea a venit un baiat la mine cu un cadou si m-a intrebat daca imi place si eu am zis: NU! si l-am aruncat deoparte, baiatul a inceput sa planga...acum asta ma intristat
3.eram in america cu un prieten si ne-am dus sa ne lom o cola si am loat-o de la un tonomat am deschiso putin si a explodat si mergea ca o fantana arteziana am pierdut jumatate de suc
Acum a sa scriu niste cantece de la mine din clsa imventate in 2010:
1. Vreau sa, Vreau sa, Vreau sa, HULAAAAAA!
2. Iubita mea cu ochi ca cafeaua
cu buzele ca carameaua
ca cosmin iti striga tare ca esti frumoasa ca o floare
3.Greva,greva nu mai facem sport!
Greva greva bunicile-n cort!
Iar acum cateva expresi amuzante:
1. a decedat mortu!
2. Sperii mucii!
3. loate-ar closca!
4. Pustete mazarea!
Acum cateva nume de trupe foarte amuzante din clasa mea:
1. bunicutele rock
2. tacanitii din clasa |V

| Ratsa a răspuns:

Am facut misto de profa de chimie.
Am furat mancarea colegilor.
Am facut schimb de gume in ora de religie.
I-am dat baticul jos profei de religie.
Am dat cu matura in ora de mate.
Am sters geamurile cu sampon si nu stiam de ce fac spuma.
Am varsat Cola pe catalog.
I-am zis dirigai Cheli.
Am aruncat un caiet pe geam, ca m-a enervat profu` de mate.
M-am plimbat cu banca prin clasa.
Am dat la filme xxx cu o colega in loc sa dam la un documentar pentru biologie, in laborator.
Desenam pe table portretele profilor in ore.
I-am ridicat peruca unei profe cu un bat.
I-am dat cu un bulgare in cap profei de chimie, saraca...care a suferit atatea, din pacate va trebui sa ma mai suporte un an si un semestru.laughing
Sunt chiar foarte multe, dar chiar nu imi mai amintesc.:X

| Debb a răspuns:

Eram la mare cu prietenul meu(cel sotios). Mi-am uitat buletinul pe pat in camera de hotel si in acea zi ar fi trebuit sa mergem in Bulgaria. Prietenul meu mi-a luat buletinul si l-a ascuns. Pana in vama nu am stiut nimic de buletinul meu. Am uitat cu desavarsire. Am inceput sa plang deoarece inainte sa ajungem in vama am oprit masina intr-o parcare sa cautam actele dar buletinul meu nici unde. Am scos totul din masina si l-am cautat, si plangeam de nervi. Am urcat dupa inainte furioasa iar prietenul meu radea in hohote. L-am intrebat de ce se amuza in halul asta pentru ca este o situatie destul de serioasa. In acel moment el mi-a scos buletinul din buzunar iar eu am rasuflat usurata. Aproximativ 3 ore au fost pierdute in acea parcare cautand buletinul. laughing

| RamireZ a răspuns:

Eram beat si am zis sa madau pe bara de la etajul 3.Cand m-am pus cu fundu pe bara si mi-am dat drumu am cazut cu spatele si m-am agatat cu picioru de balustrada stateam cu capul in jos. Eram panicat nu mai puteam, mai eram cu vreo 15 baieti aia toti o inceput sa rada, in prima faza o crezut ca glumesc laughing (pana la urma tot ei mo ridicat )

| PLoietre a răspuns:

In 2010 tot timpul am ras cu colegii de scoala!

| aneth a răspuns:

Toate intamplarile care au fost in vara:X...Multeeelaughing

| cossmy a răspuns:

Tot anul a fost superb. cel mai fainhappy...insa ce'a mai amuzanta a fost ca mi-a sarit mata pe geam si pe urma 3 zile nu a vrut sa iasa din masina de spalatlaughing

| TheCritic a răspuns:

Hm...Anul acesta a fost un an amuzant.Majoritatea calatoriilor s-au sfarsit intr-un mod amuzant dar cred ca cel mai amuzant moment a fost la ziua mea cand am avut un tort destul de mare, si cineva m-a amenintat ca o sa ma bage cu capul in tort. M-a alergat prin toata curtea cu un alt "tort" fara sa observ ca am ajuns in curtea din spate.Cum ma tot uitam in urma, nu am observat ca era piscina in care erau niste broaste si salamandre prinse de mine si am aterizat in ea. Dupa ce am iesit de acolo, prietenul meu Alex, care ma alergase cu prajitura prin toata curtea, a reusit sa imi infiga capul in tortul care s-a dovedit a fi o mamaliga, spre amuzamentul tuturor.Trebuia sa recunosc ca era o mamaliga decorata exact ca un tort.

| Angelina01 a răspuns:

Faza cand l-am inchis pe fratele meu in sifonier si l am uitat acolo

| CoRn3L1U a răspuns:

Veneam de la scoala cu un coleg, afara ploua foarte tare, si povesteam despre un film si el m-a intrebat ceva si eu m-am uitat la iel cand deodata am cazut intr-un sunt in care era numai apa si noroi cand am esit de acolo ziceai ca-s mumie numai ca in loc de bandaje aram noroi

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Hmm... Pai au fost foarte multe. Incepand de cand am intrat la liceuhee hee

In prima faza pot sa zic ca imi placea de un baiat si nu stiam cum sa-l abordez. Eram in curtea scolii si el la usa si nu stiu ce sa fac. Nu stiu de unde am avut destul curaj si i-am spus eu buna si credeam ca nu-mi raspunde, cand il aud ca ma intreaba ce fac. Eu cu ochii la el ma impiedic si era si sa cadlaughing.

Apoi tot cu tipul respectiv. Au venit 2 colegi de-ai lui sa-mi ceara nr de telefon pentru el si eu de emotii le-am scris nr de telefon al fostului prietenlaughing. Si apoi strigam dupa ei ca e nr lu fratemiu, sa nu sune.

A doua: pai eram cu un tip care ma placea(eu nu pe el) si s-a oferit sa vina cu mine la practica. Mi-a carat saracu geanta prin tot orasul. El sa tinea de mine si eu vorbeam de-ale mele cu colegele de clasahee hee. Ma lua in brate, de mana etc. Si profa mea se enerveaza si face sa plece de acolo si el imi ia geanta ca cica e grea si sa nu oboseasca puiul lui(adica eubig grin), dar fara sa realizez ca aveam acolo buletin, abonament si ceva bani. EL cica merge la un coleg acasa. Eu n-am facut practica si a trebuit sa-l astept o juma de ora in statie sa vina cu geantahee hee

Alta faza... pai cum l-am cunoscut pe prietenul meu. Adica il vazusem de mai multe ori, dar nu ma uitasem la el asa atenta. M-am dus la el si era cu niste prieteni. L-am chemat de-o parte si fac la el,, Am auzit ca vrei sa ma furi. Asa mi-am zis x''hee hee si el se inrosise nu stia ce sa zica, eu la fel si colegii lui erau pe burta de ras. Pana la urma mi-a soptit ca vorbim prin mesajehee hee.

Apoi prima intalnire: eu am mers la intalnire cu el si habar n-aveam cum il cheama macarhee hee(stiam porecla doar) si el incepe sa povesteasca, si povestea si nu se mai oprea. Si il aud ceva de "Alex'' la care eu ''Cine e Alex?'' si el face ''Eu. Incantat'' laughingrolling on the floor

Si cam atat cred... adica ar mai fi multe dar sa nu plictisesc lumea pe aicilaughing

| pixy_8080 a răspuns:

Pai a fost atunci cand am jucat dea fata scunselea in cimitir

| marcelboss a răspuns:

Mi-am piedut telefonul pe terenul de fotbal si dupa 3 luni il gasesc la un prietenlaughing

| Ady_6830 a răspuns:

Pai cea mai amuzanta intamplare pe care am trait-o in 2010.hm... imi amintesc ca urmaream un fluture intr-o padure cand am dat cu capul de un copac si am cazut pe jos happy. Eu cred ca este amuzant.

| Ady_6830 a răspuns:

Pai cred ca cea mai amuzanta întâmplare pe care am trait-o in 2010 a fost atunci cand am dat cu capul de un copac si am cazut pe jos din cauza unui fluture pe care il urmaream happy.

| SelenaSuperFan1 a răspuns:

Pai totul a inceput cand m-am trezit in genunchi iar apoi m-am spalat pe cap cu apa rece iar apoi un copil de la scoala si varsat pranzul pe mine!

| Iustiina a răspuns:

Am facut ''SECOND-HAND'' in capatul strazii cu 3 copii. Ne puneam lucrurile si hainele ce ne erau mici la vanzare. Si aveam un indicator ce scria: NON STOP si noi inchideam de la ora 16:00 desi deschideam de la 15:00. Am vandut cateva obiecte si...ne-a prins un politai. El a vrut sa ne zica ceva si toti am lasat lucrurile acolo si ne-am ascuns in curtea caminului cultural (caminul e pe strada mea)! Apoi cand politaiul a plecat, ne-am luat lucrurile si ne-am contiunat treaba a doua zi. Din nou a venit politaiul si cand l-am vazut am fugit iarasi

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Am fost cu sania si numai vad ca am intrat in "boscheti". Cand am ajuns acasa am observat ca am tot felul de julituri pe fata.
P. S.:Asta a fost inaintea unei piese de teatru...

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Am fost cu sania si numai vad ca am intrat in "boscheti". Cand am ajuns acasa am observat ca am tot felul de julituri pe fata.
P. S.:Asta a fost inaintea unei piese de teatru in care jucam...

| eva9999 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare? pai...stiti eu m-am mutat de curand(7 luni)in austria, mai exact in vara pe 27 iulie.Aicea scolala incepe pe 1 septembrie si normal ca de abia daca intelegeam cateva cuvinte.Si odata eram in clasa si profesoara intreaba ceva si eu nu am inteles si au inceput copii sa-mi susoteasca.Si i-am zis un cuvant pe care mi la zis colegul de banca si de fapt cuvantul ala insemna o foarte mare prostie(nu zic care). Si profa cand a aauzit s-a dus repede sasami puna nota mica si eu am vrut sa-i zic ca nu am inteles bine dar eu fiind foarte balbaita nu am mai apucat si a pus nota!big grin
de atunci nu cred ca o mai plac asa de mult...big grin desi sia cerut multe scuze.Pe colegul ala nu cred ca vreti sa aflati. DA mai traieste daca la asta va intrebati.Pana la urma acum rad cand ma gandesc.big grin
pa-pa

| Andreea_9197 a răspuns:

Am iesit intr-o zi afara cu 2 prietene.Si ne-am dus pe un MINIteren.Langa poarta era o bordura si s-a asezat o colega.Eu in graba sa ma duc peste ea sa stau in bratele ei(m-am dus)si m-am trantit pe ea si am cazut pe spate.Atunci mai venise o femeie cu un baiat.Si eu am aterizat cu fundul pe capul colegei si eram cu picioarele in sus pe bordura.Nu mai avem energie sa ma ridica de ras.Saraca colega s-a plans toata saptamana ca a durut-o capul.Si femeia aia i-a zis baiatului"du-te ma si ajuta-le nu vezi ca nu se duce nimeni?"si in sfarsit ne-a ajutat cineva.

alta poeveste:
Eram la o piscina cu muuulti verisori mai mari si unul de o seama cu mine.Verisoara mai mare mi-a zis sa nu mai merg pe la nga picscina(stiti ca pe acolo e gresie si e alunecos si ud) si eu i-am zis ca nu ca nu vreau pe nisip ca imi intra in sandale(laughing si eram imbracata in rochita ca acolo stateam la cabane si era seara) si la un moment dat m-am oprit sa imi leg cevala sanda si verisorii au luat-o inainte.Eu am fugit sa ii prind si POOOC in apa de 2 m.MA tineam de o bara si o sanda era prin apa plutea.Si vine femeia de serviciu m-a scos cu maturalaughing si mi-a luat si sandaua. M-am dus la parinti eram uda fleasca si avem o rochita asaaa frumoasaaasad si saracii au ramas mascalaughing. Cand imi aduc aminte mereu imi vine sa radlaughing

| cretuvasile a răspuns:

Cand m-am inscris pe tpu.Nu credeam ca e asa de
fain

| yssabela a răspuns:

Pai vara asta am fost cu colegii la mare.tot ce a fost acolo a fost amuuzant! aika faceam farse la altii si ne radeam incontinuu a fost minunat!

Întrebări similare