anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cel mai urat lucru pe care l-ati facut? eu am filtrat cu un baiat in biserica, imi facea mereu cu ochiul si era si foarteeee dragut love struck...credeti ca am procedat corect?

Răspuns Câştigător
| Parintele a răspuns:

Da. Ai facut ce ai simtit..Nici o problema...asa faceam si eu cand eram mic.winking

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Queen: tu dai lectii de gramatica pe site-ul asta? Ai grija ca ei sunt mai multi si te vor cotropi! Vorbesc din experienta! Nu te lega la cap! Lasa-i sa "filtreze" cat pot ei, ca, oricum, nu pot prea mult!

pupimik
| pupimik a răspuns:

Am facut chestii foarte urate la viata mea... dar nu sunt lucruri de zis pe un site public.

I-am facut o faza urata unei fete. dar o merita. Dupa niste minciunele inventate de ea care s-au raspandit prin oras, dupa faptul ca o salut pe strada si nu-mi raspunde la salut, in plus se uita la mine ca la felul 13...ma trezesc cu ea in acelasi local, la masa de langa mine. Ea era cu prietenul, eu cu prietenele. M-a mancat foarte tare palma si a trebuit sa ii pun in gluga gecii putin zahar, scrum de tigara si cateva chistoace. I-am facut un serviciu chelneritei, nu a trebuit sa ne mai schimbe scrumiera.Partea nasoala era ca afara picurase putin si gluga ii era umeda laughing Nu vreau sa ma gandesc cum s-a topit zaharul si scrumul pe blanita glugii laughing) O merita! De atunci si-a amintit ca ma cunoaste si ma saluta de fiecare data cand ma vede.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai urat lucru....am citit intrebare si toate raspunsurile de mai sus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor...Bro daca era o fata inalta cu par saten si ochi verzi inseamna ca eram eu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro daca era o fata inalta cu par saten si ochi verzi inseamna ca eram eu rolling on the floor

| Bianca26bb a răspuns:

Nu mai imi aduc aminte
Nu prea ai facut bine, dar asta e acum. nu te-a omorat nimeniwinking...

| Bianca26bb a răspuns:

Nu mai imi aduc aminte
Nu prea ai facut bine , dar asta e acuma .. nu te-a omorat nimeni winking...