Istoria o detest, cand sunt la ora de istorie nu am stare, ma plictiseste ingrozitor insa iubesc chimia:X
Am doua:
Matematica si Fizica.
![]()
Doar la aceste materii am media 9 in rest. 10
Eu cred ca cea mai varza materie este romana deoarece dc nu te faci prof nu are rost sa ai nevoie, ca din romana trebuie sa stii sa citesti si sa scrii in rest cum am mai spus romana e varzaa
u
Maybe matematicaa?!
nu stiu dc dar asta este materia cea mai displacuta de tottzi adolescentzii
Aici tine chestia sh de profesor cum stie sa predea sau cum sa se poarte cu elevii
Sa raspund si eu
Eu ador foarte mult istoria, mi se pare usoara si frumoasa si mai ales importanta pentru cultura generala dar imi displace matematica si fizica, mi se par groaznic de urate aceste materii, si inutile
)
Ce tampenie
) cica Romana... pai daca nu aveati materia asta mai stiati sa scrieti si sa cititi?
1.Matematica 2.Fizica 3.Chimia
Pai lista e destul de lunga dar cel mai mult imi displac:franceza(am urato, o urasc si o voi ura-destest absolut tot ce tine de ea:de la profa pana la accentul ala enervant); materiile de la profilul economic sunt cele mai stupide si idioate materii; si mai detest foarte tare chimia si fizica-pur si simplu le urasc; iar restul sunt suportabile...(asta ca sa ma descarc...)
Matematica-numai din cauza profei' care este pe planeta ei la ore
Bună.
Nu materiile ci lipsa de profesionalism din partea profesorilor care nu cunosc nici materia pe care o predau, lipsă de pedagogie din partea lor (nu toți, marea majoritate).
Pa, pa.
Buna!`Pai...
1.Fizica.
2.Chimia.
3.Matematica.
4.Franceza.
5.Geografia.
Astea sunt, dar din fericire am medii destul de mari pentru ca ma straduiesc, dar e clar ca nu-mi plac...
nicoleta286 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: