| Domexd a întrebat:

Care este materia care v-a displacut cel mai mult sau va displace din invatamantul romanesc?

82 răspunsuri:
| Pinkyx a răspuns:

Germana happy

| Ana a răspuns:

Sunt mai multe big grin, matematica, romana, geografia, istoria.

| buburuzaucigasa a răspuns:

Istoria o detest, cand sunt la ora de istorie nu am stare, ma plictiseste ingrozitor insa iubesc chimia:X

| Andreea_8014 a răspuns:

Am doua:
Matematica si Fizica.
straight face
Doar la aceste materii am media 9 in rest. 10
straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paithinking ma cam incurc la fizicahee heesi imi cam displaceoh go on la isto :-& nimic nu imi intra in capatanarolling on the floormate:geometria:-& o urasccccccccccc pur si simplu materiarolling eyes asa sa zicem cam atattongue dar profii toti sunt super tari:X

| rockmichi a răspuns:

Eu cred ca cea mai varza materie este romana deoarece dc nu te faci prof nu are rost sa ai nevoie, ca din romana trebuie sa stii sa citesti si sa scrii in rest cum am mai spus romana e varzaa call meu

| MixedObsessions a răspuns:

Maybe matematicaa?! laughing nu stiu dc dar asta este materia cea mai displacuta de tottzi adolescentzii big grin Aici tine chestia sh de profesor cum stie sa predea sau cum sa se poarte cu elevii happy

| bblock69 a răspuns:

Chimia sad

| alexsorin a răspuns:

1.matematica.2istoria:@:@:@.3chimia:-l

| lampard64 a răspuns:

Romanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| Locre a răspuns:

Fizica.

| Domexd explică:

Sa raspund si eulaughingEu ador foarte mult istoria, mi se pare usoara si frumoasa si mai ales importanta pentru cultura generala dar imi displace matematica si fizica, mi se par groaznic de urate aceste materii, si inutilelaughing)

| vlad93fcv a răspuns:

Ce tampenie laughing) cica Romana... pai daca nu aveati materia asta mai stiati sa scrieti si sa cititi? laughing 1.Matematica 2.Fizica 3.Chimia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Fizica
2.Chimia
3.Educatia tehnologica?!

| Simonaaaaaaaa a răspuns:

Filozofia

| cami_5314 a răspuns:

Cultura civica

| just|breathe a răspuns:

Pai lista e destul de lunga dar cel mai mult imi displac:franceza(am urato, o urasc si o voi ura-destest absolut tot ce tine de ea:de la profa pana la accentul ala enervant); materiile de la profilul economic sunt cele mai stupide si idioate materii; si mai detest foarte tare chimia si fizica-pur si simplu le urasc; iar restul sunt suportabile...(asta ca sa ma descarc...)

| cevazacelamineintorace a răspuns:

Matematica-numai din cauza profei' care este pe planeta ei la ore crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urasc sportul ...in rest toate materiile imi plac happy

| e m i l y a răspuns:

Fizica!

(+mate, chimie, info, germana)

laughingwhistling

| Eff a răspuns:

Fizicaa. e inutila straight face si imposibila

| fashionaddict a răspuns:

MATEMATICA
chimia
fizica
sportul la care mi-am facut scutirelaughing...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu materiile ci lipsa de profesionalism din partea profesorilor care nu cunosc nici materia pe care o predau, lipsă de pedagogie din partea lor (nu toți, marea majoritate).
Pa, pa.

| liongirl a răspuns:

Buna!`Pai...
1.Fizica.
2.Chimia.
3.Matematica.
4.Franceza.
5.Geografia.
Astea sunt, dar din fericire am medii destul de mari pentru ca ma straduiesc, dar e clar ca nu-mi plac...winking

| Spufff :x a răspuns:

Chimia. tocmai am castigat un 3 straight face

| viatadecacatt a răspuns:

Matematica, fizica si chimia.Mereu am fost paralela cu elelaughing

| psycho_5607 a răspuns:

Matematica! Clar!

| Ramonaaaa a răspuns:

Mate si francezastraight faceNu le suportstraight face

| Christinne a răspuns:

Franceza :-&

| Domyno a răspuns:

Istoria... e oribila.