Matematica. O urasc pe profesoara! Si fizica si chimia. Pentru ca nu inteleg nimic din toate ciferele si simbolurile alea.
Educatia Tehnologica
. Mi se pare absolut inutila si cum am un taran de profesor o urasc si mai mult! de curand am avut de facut un proiect despre reteaua de gaze si incalzire. WTF?!?! Cand a auzit profa de germana si-a facut cruce
. Acum voi face sandwich-uri si salata de fructe. Doamneeeeee cat o pot uri!
Istoriaaaaaaa. Mi-ar placea poate, pentru ca imi plac povestile si istoria e ca o poveste, dar sistemul de predare din Romania e comunist rau de tot si chiar si ce iti place ajunge sa te plictiseasca. Ne impuie capul cu tot felul de tampenii nefolositoare si nu stiu sa ne puna in valoare talentele, abilitatile si inclinatiile.
Nici matematica nu-mi place. Imi placea mai demult cand era mai usoara (aia mai de baza), dar acum s-a ajuns prea departe. De fizica si chimie m-am despartit in clasa a 11-a asa ca nu comentez.
Geografia pentru ca desi este frumoasa am avut si in generala si la liceu 2 profesoare pe care nu le puteam suporta
Biologia o detest ma piktisesc fff tare pentru ca profu e cam paralel si nu prea imi pace si nici fizic pentru ca facem cu acelasi prof pup
Matematica! eu, in toti anii am fost cea mai buna eleva din toata scoala ca luam numai 10 la romana, mate, istorie, chimie, geografie, literatura etc. dar anul asta am incurcat-o; intruna iau numai 9, 9, 9, 9, 9, 9, 9 etc. m-am saturat de mate! e cosmarul meu! mai urasc si literatura ca ne pune sa scriem intr-o singura zi 10 pagini de alea mari de carte si cateodata ne pune sa scriem 15! dar din fericire iubesc romana si engleza!
Sincer. Sincer: Ed. tehnologica. Ce draq imi trebuie mie sa sflu despre nu stiu ce gaze, fibre optice si etc.etc.Ma doare pe mine undeva de "lucruri intereseante"Blatjocori
.Mai urasc si Religia. Exista catedrala.si biserica.pentru ce imi trebuie?
Matematica, pentru ca am un prof idiot de la care nu inteleg nimic.
informatica (pascal) pentru ca idem, nu il inteleg mai nimic. Si nici pe prof nu il suport mai deloc.
si la engleza am un prof tampit. Inainte imi placea, da acu` mai putin.
Si istoria e plictisitoare, si stau mereu cu stres ca nici nu stii cand te poate asculta. De obicei tocmai cand te astepti mai putin ![]()
Tehnologia. Nu vad la ce imi foloseste sa stiu toate tipurile de suruburi. Aaa... pentru cultura generala? Asta e cultura generala, ca o uit dupa liceu?
Poi...
1. TEHNOLOGIA-ce-mi trebuie? asta este o materie care a adunat tot ce se facea la I-V la civica si stiintele naturii.
2.GEOGRAFIA-ne da super mult de scris.
3. SPORTUL-profa de sport e imposibila, tipa intr-una la noi, eu ii comentez iar ea zice:" taci din gura ca mai ai pana ajungi la nivelul meu". Adica
, eu nu o sa fiu o profa insuportabila de sport si sunt 100% sigura ca o sa ajung mai sus de nivelul ei.
4.BIOLOGIA-profa e O. K, insa lectiile sunt grele si lungi
5.INFORMATICA-care-i faza? Ne baga tot felul de cifre in cap, coduri etc. Parca am fi calculatoare.
MAtematica; Fizica; Istoria; Geografia
imi displac -Romana imi place ca ii fac farse profei si nu imi pune note proaste
Istoria mi se pare oribila
adica daca imi invat o lectie...saptamana viitoare nu o mai stiu
in rest...
oricum fiecare materie are rostul ei
Pf
in invatamantul romanesc toate materiile sunt la pamant
btw, mate, fizica si depinde de profi
Matemiatica. geografie.romana.istorie.fizica.chimie. tot tot in afara de sport invatamantul romanesc este de kka.
nicoleta286 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: