Civica - o detest! Nu pot suporta de nici o culoare porcaria asta!
Cred ca ar mai fi si fizica, dar doar anumite capitole cum ar fi Curentul Electric. Cand ma ia cu legile lui Kirchhoff imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
In rest, imi plac toate
Pai Fizica si Biologia.Ma rog cred ca biologia ar fi misto daca nu as avea profesorul pe care il am acum:-&
Tinand cont ca am facut parte din prima generatie care a dat Capacitatea, am avut de suferit. Trebuia sa lasam unele materii si sa invatam la materiile de examen.
Dar ramanand la subiectul intrebarii, as avea un raspuns simplu si la obiect: nu mi-a placut scoala, ci faptul ca-mi vedeam colegii si profesorii 5 zile pe saptamana.
Nu am de ce sa urasc anumite materii, pentru ca nu m-a tras sufletul la scoala. Trageam tare doar in primul semestru cat sa iau medii de minim 6, in semestrul 2 era "trai nenica"... asa am facut scoala si asa am si terminat-o. Norocul meu ca "prindeam" lectia din clasa si numai era nevoie decat o recitire si o rugaciune pentru un 5 pe "merit".
Ihhh! fizicaa!
Mi se pare cea mai oribila materie si mai avem si o profa care in loc sa ne predea vorbeste de ciocolata amaruie
pup
Pai imi place doar engleza, restul ma enerveaza!
as vrea sa facem spaniola in loc de francezaaaaaaa!
Buna intrebare
Urasc fizica mai ales ca o fac cu diriga care e
![]()
Germana, cu profa noastra te ia somnu' in 5 minute asa ca mai bine iti aduci perna de acasa si o paturica
Istoria
Cat m-am straduit eu sa invat, imi ramane in cap ceva dar daca ma intrebi acum nu mai stiu nimic
Romana si Biologia. Doua profesoare pe care nu o sa le inteleg niciodata
Dar nu stiu de ce
Muzica- nu ne invata nimic despre muzica actuala
romana- se pune prea mult accent pe gramatica
nicoleta286 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: