| Davyd2001 a întrebat:

Credeți în predestinare?

10 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Predestinarea este biblica, liberul arbitru nu apare in Biblie.

| dullcat a răspuns:

Nu.Destinul si alegerile in viata ti le faci singur/a.

| Hyperion7 a răspuns:

As fi tentat sa zic că nu,însă da, cred.
Sunt unele situații care dau sens acestei predestinări.
Gen oamenii care trebuie să treacă prin atâtea greutăți spre purificarea sufletului sau oamenii rai care ajung in cele din urmă să se căiască spre moarte.
Totul are un sens dacă știi și ce să analizezi.
Uite, zicea cineva că e vorba de alegerile noastre.
Nu vi s-a întâmplat pe propria piele sau sa fi văzut cazuri de persoane care au încercat să fugă de păcatul părinților lor și au ajuns și ei tot în același păcat?
Nu știu ce să zic, viața este interesanta, iar aspectele adiționale sunt și mai și.

| Davyd2001 explică (pentru Hyperion7):

Vrei să spui că faptele pe care le-au făcut părinții tot asa o să facă și copiii lor?

| Hyperion7 a răspuns (pentru Davyd2001):

Depinde,foarte mult de ei.
Adică ma uit la mine in raport cu alții de aceeași vârstă, trecuți oarecum prin ce am trecut eu.
Ei au devenit misogini, alcoolici, bătăuși, in timp ce eu am luat exemplul primit de la ai mei, l-am pus în oglindă și am făcut opusul și încă fac a ceea ce am văzut în casă.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

În proporție de 90%.

| Sekim a răspuns:

Partial. Pentru mine exista doar 2 categorii : oameni cu potential si oameni fara potential. Oamenii fara potential sunt oamenii aia care sunt dati exemple negative la modul : „ Parintii s au ocupat de el, a crescut foarte bine " si totusi s-a apucat de x, a facut y, nu a ajuns nimic in viata in final si nu are vreo valoare ca om. Oamenii astia ii poti vedea foarte usor si ii poti recunoaste dupa comportament si nu numai, oarecum am putea spune ca sunt predestinati sa esueze bazat pe capacitatile lor, dar totusi si ei au un liber arbitru in viata, doar ca nu sunt capabili sa gandeasca decat o varianta a unei alegeri. Apoi, apar oamenii cu potential. Oameni care nu au cele mai bune posibilitati in viata, care nu au crescut in modul x, au crescut in diferite anturaje y si totusi nu s au schimbat si tot au reusit sa faca ceva si sunt la un cu totul alt nivel, oameni cu valoare si imposibil de influentat.

| Drake21 a răspuns:

Da sunt persoane care au fost sunt si vor fi predestinate pentru a face ceva maret: Tesla, Einstein, Mircea cel Batran ( care o inviat de pe patul de moarte in ziua razboiului final si s-a dus si o castigat) sunt multi

Răspuns utilizator avertizat
| Corina3434 a răspuns:

Da.