Ciao:*
Pune-le guma de mestecat in par![]()
sau pe haine
Sau![]()
scrii pe o foaie SUNT UN RATAT si lipesti pe spate, fara sa te vada
sau in timp ce ei dorm poti sa le desenezi pe ochi niste ochelari, cu marker![]()
Sa le facii unghiile de la picioare si de la maini cu lac rosu![]()
sa pui dimineata muzica la maxim, sa ii trezesti![]()
sa le furi hainele![]()
Sper sa iti foloseasca![]()
Distractzie placuta;*
Noi in tabara trecuta am pus pe usa baietilor un afis pe care am scris : "DND. CAMERA ZANELOR MIRONOSITE
", le-am luat hainele de la dus
, le-am decorat camera ca hartie igienica, etc. Nu mai tin minte...
-lipeste-le degetele si palmele cu lipici(foarte bun)
-spargeti pungi noaptea tarziu sa se scoale si va prefaceti ca dormiti cand vin
-pune o punga in care e apa si ingeat-o si pune-o oriunde(perina, pat etc.)
1
ui pe scanul unui baiat lapte pe scaun(cand e plecat) si daca ai la indemana un corn sau o unealta din asta:o perie, un bat, mai stu eu...si il lasi in balta cu lapte de pe scaun.Lumea o sa zica ca s-a masturbat cu batu'(sau orica altceva)pana a ejaculat enoooooorm!![]()
![]()
![]()
.
2:Iei o sticla de Nestea de piersici si ii pui sare inauntru. II dai unui coleg de baut...si daca nu sesizeaza nimic ii zici dupa ce a baut ca iai pus pipi in sticla![]()
![]()
![]()
![]()
3:Iei o rezerva de stilou cu cerneala rosie si o pui in buzunarul de la pantaloni unei fete.Cand se va aseza, lumea va zice ca i-a venit ciclul![]()
![]()
![]()
.
4
ui niste piuneze pe scaunul unui tocilar, valeeeu![]()
![]()
![]()
.
5
aca mergi la mare, iei o gramajoara de alge, o pisezi ca sa fie ca o pasta si o inlocuiesti cu pasta de dinti dimineata![]()
![]()
![]()
.
6:Iei o pungulita mica mica si o umbli cu apa cu colorant galben, o pui in pantalonii unui baiat si spui ca a facut pe el![]()
![]()
![]()
.
7:Trimiti un mail unui fricos ca daca nu va iesi afara in putzulika goala, va muri la noapte, ca va veni un sexzila si o sa-l dezvirgineze la noapte![]()
![]()
![]()
.
Mai stu o multime! Daca mai vrei lasa-mi un mesaj
.Plzz fundita! Va fi prima mea fundita daca mi-o dai
.
Scz de moticonurile alea puse aiurea![]()
uite cum trebuia sa fie:
1-pui
2-pui
3-daca
papa... pupicutzi multzii!
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: