| Kyky a întrebat:

De ce folositi mess-ul in loc sa va intalniti cu persoanele cu care aveti de vorbit? happy (ma refer la cazurile in care cele doua persoane sunt din aceeasi localitate)

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Eu am renuntat sa mai folosesc mess-ul. Daca chiar vreau sa vorbesc cu cineva... ori sun (mai auzi o tonalitate a vocii) ori ma intalnesc cu acea persoana. Am devenit destul de anti-mess. Nu am nevoie de el pentru a-mi "ocupa" timpul. Gasesc lucruri mai interesante si utile de facut.

20 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Din comodidate.happyEu chiar daca vb cu acea persoana fata in fata mai gasesc eu un subiect si pe mess.big grin

lolita
| lolita a răspuns:

Eu vorbesc cu soramea care locuieste la 15 minute de mine, asa nu pierd timp vorbim 10 minute si gata, mai iontru pe TPU, mai vb cu iubitul si asa ii impac pe toti laughing trei dintr-o lovitura.

auran
| auran a răspuns:

Fiecare are alt program

| dulshe a răspuns:

Eu cred ca mereu avem ceva de vorbit cu fiecare, eu de exemplu, acum ies de la scoala vb cu prietenele, cand ajung aksa si intru pe mess si ele sunt conectate le mai povestesc cate ceva, pentru ca daca de cate ori imi amintesc sa le zic cate ceva, ma intalnesc cu el as face 200 de drumuri pe zilaughing

| ioanaa a răspuns:

Eu de obicei intru seara. Vorbesc cu tatal si sora mea (care sunt acasa), cu prieteni plecati si ei la facultate prin alt oras. Nu ma intalnesc pentru ca sunt obosita, ei la fel, sau au alt program. Dar ma mai vad si cu ei in oras, nu doar pe mess. Doar yahoo pentru asta e facut, nu? Pt comunicare.

| tukhey23 a răspuns:

Nu stiu, e mai simplu... acum trebuie sa manance o paine cei de la yahoo laughing

| alexa a răspuns:

Este un mod mai rapid mai usor...
asa pana sa-mi dau intalinre cu cineva il sun sau vb pe mess directwinking

| Kyky explică:

Ok, fiecare are alt program, dar cum poate sta la povesti pe mess, la fel de bine ar putea sa se intalneasca cu partenerul de discutie thinking Nu? Cel putin mie asa mi se pare logic happy

| Kyky explică:

"Raspuns anonim:
Crede-ma ca si eu caut acest loc dar u ce id ai? astept respuns" --> Atata timp cat nu ai avut "tupeul" sa iti expui identitatea, poti visa in continuare. happy O zi/seara buna.

| Selena a răspuns:

Comoditate

| vio a răspuns:

Din comoditate...

| Andrinho a răspuns:

Bineinteles ca este mult mai usor sa tastezi cateva litere decat sa te deplasezi la persoana respectiva... evident ca mai exista si posibilitatea sa nu fii pregatit sa vorbesti fata in fata cu acea persoanawinkingbig grin

| dodo93 a răspuns:

Nu ia timp ca si o intalnire (totul se face direct)... e FREE big grin si...cam atat tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cu fratele meu, nu ne putem intelege pe anumite subiecte decat asa, pe TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mess-ul este de folos pentru a vb cu cineva cand nu sti unde sta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salluty! Messul e cool si performant! O, si nu mai stay 100000000 de ani sa merrgi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai faci cum vrei poate iti bati joc asa poti sa mai prescurtezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr ca e mai misto pe mess
si nu te poate auzi nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma ca si eu caut acest loc dar u ce id ai? astept respuns