| Anutzyka_3673 a întrebat:

Eu plac un baiat care l-am cunoscut la karate, dar el ma uraste. Acum e cu prietena mea si eu sufar prea mult. M-am gandit sa ma las de karate, iar ele sunt tot ce am sunt totul pentru mine as prefera sa fiu cea mai saraca fata dupa pamant decat sa nu mai fac karate. Sa ma las de karate sau NU? Voi ce ati face?

14 răspunsuri:
| DaNNN a răspuns:

Eu cred ca tu nu stii ce vorbesti.
Sa te lasi de karate, pentru cineva este ceva ce nu are sens.
Si nu neaparat de karate; niciodata sa nu te opresti de la ceva de iti place pentru cineva.
Baieti exista 'cat vezi cu ochii' draga mea happy
Nu te mai amagi singura.

Sper ca te-am ajutat.

| EllaEllii a răspuns:

Buna Anutzyka
Nu te lăsa de karate, mai ales daca ai anide munca in spate.
Mai sunt atâția băieți...Probabil ca nici nu te placea(deloc). Probabil ca sa renunti la el s-a combinat cu pietena ta.
Bafta!

| McCrush a răspuns:

Hey ridicati fruntea nu este nici primul nici ultimul baiat de pe lume si in plus karate este ceva de care nu te poti desprinde vreodata face parte din tine nu te lasa de karate pentru ca este o prostie sa faci acest lucru! asa ca nu mai fi suparatahappy

| blackdragon_7370 a răspuns:

Mai bine nu te lasa de karate. De ce sa renunti la ceva atat de pretios tie pentru un baiat. Daca nu te place - ghinionul lui, nu lasa ca acest lucru sa te faca sa renunti la karate(pana la urma nu este o dezamagire in dragoste cu adevarat).Da dovada de tarie de caracter si ramai la karate. Nu ai de ce sa tanjesti si sa suferi din pricina unui tip care se comporta in acest fel cu tine.

| cipp94 a răspuns:

Nu te lasa fatoo! laughing
Le arati ca tu nu esti ca ei. Nu stiu daca ma intelegi dar sunt si alte solutii, nu trebuie sa te lasi de karate.
O rezolvi tu cumva, succes. happy

| cocacola_7093 a răspuns:

Eu in locul tau nu m.as lasa de karate deoarece daca tu renunti ii lasi ei teren...gandeste.te...fundita?big grin

| XxXxN0Sm0kIn6xXxX a răspuns:

Anutzo eu unu iti zic sa nu te lasi de karate. Nu este nici primul nici ultimu baiat din lumewinking
Daca il iubesti asa de mult incearca sa il intreci la karate si vei vedea ca va vrea sa fie cu tine. Daca nu asta ewinking Dar oricum, nu te lasa

| chocolatedream a răspuns:

Sa te lasi de karate? Pt ce?

Pt un dobitoc de baiat?(fara suparare)
Daca iti place atat de mult la karate nici vorba sa te lasi ca baietii sunt destui.Si plus ca daca prietena ta stie cal placi ar trebui sa se lase si ea pentru tine. Mult succes! funda? plz

| ema_7712 a răspuns:

Daca iti plac asa mult nu renunta la ele
si de unde stii ca te uraste? si ca de fapt nu te place?
oricum poarta-ta normal cu el ca si cu ceilalti baieti si nu il privi ca pe un baiat pe care il iubesti pentru ca asa nu il vei uita niciodata si ai rabdare si speranta ca poate sa simta ceva pentru tine iar daca e asa prietena ar trebui sa inteleaga asta si sa va lase sa fiti fericiti
succes! sa nu renunti niciodata la ceea ce iti place (pentru ca dupa ai de suferit mult )(bucura-te totusi ca sunt fericiti ...gandeste-te ca el e fericit si suferinta va mai scadea)

| marcelina_6446 a răspuns:

Eu nu mi-as lasa sportul, din cauza unui baiat, de ce sa-mi stric viata? Сred ca nu trebuie sa-ti strici planurile pe viitor din cauza unui baiat, care poate asa ca el o sa fie multi in viata ta.Nu iti lasa visul multasteptat.Cine stie, poate el singur isi va da seama peste un timp. Uneori noi trebuie sa pierdem pe cineva, ca sa ne dam seama mai apoi ca, acest cineva a insemnat foarte mult pentru noi

| florinatrix a răspuns:

M-aş ţine de karate şi mi-aş cultiva bogăţia sufletească

| anonim_3899 a răspuns:

Incearca sa treci peste stiu ca doare dar timpul va sterge ranile, iar in legatura cu karate eu zic sa faci in continuare; sper ca ti-am fost de folos...pup

| gabagaba_6690 a răspuns:

Eu nu mas lasa chiar daca asta ar insemna sa il vad in fiecare zihappy

| marry_5552 a răspuns:

Draga mea,nu ai de ce sa suferi pentru cineva care nici nu te priveste, si chiar gaca o face, o face cu ura.lasal in pace, sunt sigur ca esti o fata frumoasa si ai baieti de unde sa alegi.nu suferi degeaba pentru un nimic,lasa-l in pace si o sa vezi ca,daca il ignori si tu o sa te bage in seama,pentru ca ii dai prea multa atentie si nu trebuie, asa ca lasa-l in pace si vezi ca tu ai de castigat si el de pierdut
sper ca te-am ajutat, pup