| RocketQueen31 a întrebat:

Hey, am nevoie urgent de o melodie usor de invatat si de cantat la chitara. vineri (24.02.2012) eu si o colega participam la serbarea scolii si ne mai trebuie o melodie (avem deja wind of change de la scorpions). ea canta vocal si eu chitara. daca stie cineva ceva poate mai ritmat, mai cunoscut, care sa sune bine si doar de o singura chitara, fara acorduri cu barre... poate imi ziceti si site-ul pe care gasesc sau macar numele melodiei. mersi

7 răspunsuri:
| υℓqυισяяαЧєѕραɗα a răspuns:

Hmm,ati incercat nickelback rockstar? sau ceva de la nickelback? sunt usor de cantat,doar ascultale,mie unu mi s-a parut usor Nickelback Photograph, si eu cant la chitara si vocal, si o cant la serbare, cu acompaniament desigur.

| RocketQueen31 explică (pentru υℓqυισяяαЧєѕραɗα):

Sunt mare fan nickelback si chiar as vrea sa pot canta vreo melodie de-a lor. poate imi da cineva si un link sau un video de unde as putea lua un tab sau ceva de genu'.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Red hot chili peppers- under the bridge e usor si pentru tine ca nu e foarte multa chitara si e usor si pentru vocal. si aceiasi formatie otherside da asta e nevoie de bass. sa imi dai un link la video cu voi sa vad ce v-a iesit big grin break a leg!

| RocketQueen31 explică (pentru anonim_4396):

Mersi foarte mult dar ideea e ca under the bridge am mai incercat-o si nu prea imi iese si otherside nu prea merge pentru colega mea (ea face canto si e soprana). totusi cred ca am uitat sa specific ca e vorba de chitara acustica. mersi oricum... poate mai stii si altceva usor de invatat.

| Anonim a răspuns (pentru RocketQueen31):

Jason mraz- i'm yours - partea vocala e cat de cat simpla dar partea cu acustica nu am incercat o. am citit pe aici ca iti place nichelblack. incearca hero.