Nu te mai gandi imagineaza-ti lucruri frumoase si ca nu se poate intampla absolut nimic rau...(e mort) gandeste pozitiv, succes
Pai gandeste-te la altceva frumos si nu te mai gandi la acel om.
In curand o sa uiti de el.
P.S.:Asa faceam si eu cand ma inspaimanta ceva...
Funda?
Pai gandeste-te ca fiecare dintre noi trebuie sa moara odata si odata. Gandeste-te ca, poate pentru acea persoana a fost mai bine sa moara, fiindca moartea e o usurare.
Gandeste-te la faptul ca exista Dumnezeu, care iti este alaturi mereu si care te va proteja de orice. Poate acea persoana a ajuns in Rai, unde a scapat de toate grijile si de toate nevoie trupesti. Acest lucru este mult mai bun pentru respectivul, deoarece viata noastra este o clipita, iar viata de dupa moarte este o vesnicie. E un lucru foarte bun ca s-a sfarsit clipita si ca nu mai stai cu teama aceea: "Oare cand voi muri?"!
Nu-ti mai fie frica, fa-ti o cruce sau zii o rugaciune si incearca sa te gandesti la toate ce am scris eu mai sus!:]
Pai nu stiu incearca sa nu te mai gandesti iesi cu prieteni distreazate sau du-te la un sport spuneti in minte ca nimic nu s-a intamplat si uita... stiu ca iti va fi greu dar sper sa reusesti asaa :*
Ocupa-ti timpul facand lucruri care iti plac si vei uita imaginea aceea vorbeste cu prietenii,cu prietena, parintii.un om mort e ceva normal, toti mor!
Gandeste-te la el. Mereu si mereu. In fiecare secunda. Gandeste-te la fiecare detaliu de pe chipul lui. Analizeaza tot. Incet, incet, te vei plictisi si te vei intreba "Ce sens are sa ma gandesc la asta?". Apoi vei uita si te va plictisi imaginea lui.
Stiu ca pare ne-eficient, dar am incercat si eu de atatea ori si a functionat
Eu cred ca nu e nimic straniu daca inca il mai vezi, inseamna ca aio tinut mult la el...peste un anumit timp va disparea fiindca asta este doar imaginatia ta.
Pai nu te mai gandi gasesteti ocupati noi, gandeste-te la ceva frumos nu la asta intelegi? Si nu te speria nu se intampla nimi.
unprietenaproape întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: