Hmm, cel mai mult America.
Dar si Belgia, dupa ce invat flamanda
.
Ca nu stiu un bob!![]()
Suedia, Danemarca, Norvegia, Marea Britanie, sudul Germaniei, Austria, SUA şi Australia. Aş vrea să mă stabilesc în oricare în afară de ultimile două. Iubesc civilizaţia germanică.
Italia, spania sau mi-as dori foarte mult sa emigrez in Kongo si sa nu mai vad in fata ochilor anumite tipuri de persoane care arata vestimentar si fizic cu dracu.
@Spineshivers eu locuiesc in austria...si sa stii ca ai dreptate in legatura cu civilizatia...
As vrea sa merg in toate tarile. Doar asa as putea sa-mi fac o parere despre ele si sa decid unde as vrea sa revin. Ce vezi in filme nu e intotdeauna adevarat (de obicei de acolo iti faci o idee despre tarile pe care ai vrea sa le vizitezi), deci nu poti sa te iei dupa ce iti arata ele despre o tara.
Acum, mi-ar place sa merg in SUA - din cauza a ceea ce am vazut in filme, normal -, in Barcelona (Spania) - m-a impresionat mult imaginea orasului in filmul Vicki Christina Barcelona- si in Germania pentru ca imi place limba. In rest, peisajele alea pe care le vezi in filme: Turnul Eiffel, Roma, Las Vegas-ul... na ca as vrea sa le vad si pe alea.
Pai in Florida, California, L. A, Canada(America).
Si am fost in Egipt!:X
Imi place la nebunie sa calatoresc, deci as merge aproape pe oriunde, dar in special as vrea Japonia, SUA.
Franta, Italia, Belgia, Austria, Canada, Suedia, Anglia si America. Ar fi o bucurie mare sa pot calatori in aceste tari.
anonim_4396 întreabă:
matadoru întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: