| AndreiP98 a întrebat:

La cate funde devii expert tpu?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Titlul de expert nu depinde de numărul de funde (nu este stabilit un anumit număr la care devii automat expert). Trebuie să ai o activitate susţinută şi îndelungată pe TPU, în teorie cel puţin 500 de răspunsuri şi două luni, în practică cu mult mai mult, să ai multe răspunsuri folositoare, din mai multe domenii ori chiar să fii expert într-un domeniu. Când echipa TPU va considera că îndeplineşti condiţiile şi că meriţi titlul ţi-l va acorda. Succes şi numai bine!

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu conteaza foarte mult nici Rank-ul, nici vechimea ta pe site si nici numarul de raspunsuri castigatoare (fundite), ci calitatea raspunsurilor, cat de mult ai ajutat. Activitatea trebuie sa fie constanta si de calitate. Singure conditii OBLIGATORII (desi au fost si cateva exceptii) sunt: sa ai in total minim 500 de raspunsuri (le poti da intr-o saptamana sau in luni de zile, nu conteaza) si sa ai un raport (numarul raspunsurilor castigatoare impartit la numarul total de raspunsuri) de minim 10%, adica cel putin un raspuns din 10 trebuie sa fie castigator (conteaza calitatea, nu cantitatea!). Tu trebuie sa indeplinesti toate aceste conditii, iar administratorii vor hotara, cand a venit momentul. Ei au ultimul cuvant. Citeste si aceste postari, plus comentariile: http://www.tpu.ro/blog/?p=601 , http://www.tpu.ro/blog/?p=134&cpage=1#comment-8658 !
Succes! Numai bine!

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Nu conteaza cantitatea ci calitatea raspunsurilor.Cat de inteligente sunt si cat de folositoare.Ca sa fii expert TPU trebuie sa ai cel putin 5000 de raspunsuri printre care 500 de funde(sunt si mici exceptii)
Pa, pa.

| Dash a răspuns:

Fundele NU te fac expert TPU!
Ca sa devii expert TPU trebuie sa fi o persoana care ajuta cu adevarat oamenii dand raspunsuri cu adevarat utile.

| DayByDay a răspuns:

Expert devii doar daca dai raspunsuri bune, clare si nicidecum la misto. Nu se tine cont de numarul de funde, bafta.

| ahlrh a răspuns:

De obicei, cei ce doresc să ajungă Experți TPU.ro nu ajung.


Ca să devii expert TPU.ro trebuie să ai obligatoriu raportul între răspunsuri și voturi peste 10% și peste 500 de răspunsuri.
Să postezi răspunsuri utile în categorii utile și să eviți (să te ocupi în permanență pe aceste) Categorii(le):
Conversații, Timp-liber, Trivia/Amuzante, Comics (și altele asemănătoare).
Să stai de la foarte bine în sus cu gramatica (preferabil să scrii și cu diacritice), să gândești matur, să fii de încredere, persoană pe care te poți baza și cam acestea ar fi cele mai importante.

Numărul de Răspunsuri Câștigătoare nu este deloc impresionabil pentru echipa TPU.ro (Administrație), deci. nu contează numărul de RC-uri ci cantitatea și calitatea răspunsurilor.

Salutare.

| whatevernvm a răspuns:

Mai ai de muncahappy Ideea nu ar fi sa strangi funde, ci sa ajuti cat mai multe persoanehappy

| valentinalina a răspuns:

Bună.
Calitatea răspunsurilor oferite și să fie cel puțin 500 la număr, respectarea politicii site-ului, activitatea constantă pe site, și adminii decid dacă te încadrezi pentru această titulatură.
P.s.: niciodată să nu ceri funda când răspunzi sau când postezi o întrebare să oferi funda (nu faci impresie bună cerșind și făcând trafic de influență, evită la maxim să dai copy/paste din răspunsurile tale la întrebările aproape identice puse de către ceilalți (bate foarte urât la ochii, nu trebuie să rămâi în pană de cuvinte, exprimare, formulare, etc. din dorința de a răspunde "repetativ"!).
Mult succes.
Pa, pa.

| JaneTheKiller a răspuns:

Expert devii doar daca dai raspunsuri bune, clare si nicidecum la misto. Nu se tine cont de numarul de funde, bafta

| Cimped a răspuns:

Faci tu misto dar aici e treaba serioasa.

Întrebări similare