Buna`!`Parerea mea e ca ar trebui sa ii ceri scuze, chiar daca nu a fost vina ta.Pana la urma nu mai conteaza a cui a fost vina.
Zii ca iti pare rau ca v-ati certat si ca ati vrea sa fiti din nou ca inaine
Incearca sa vorbesti prietenos cu ea si te va intelege
Multa bafta`!`
Sa regreti ce i-ai facut in caz ca tu ai avut vina si daca ea a avut vina las-o impace pana cand va veni in genunchi la tine.
Ar trebui sa va impacati.Prietenia este foarte importanta mai ales pentru cele mai bune prietene.Va impacati! Este parerea mea.
Pai...depinde de cine a inceput primul daca te-ai suparat tu pe ea asteapta sa iti ceara iertare o data s-a suparat prietena mea pe mnie degeaba si eu am asteptat sa-mi zica de ce urmatoare zi vine la mine si zice:vrei sa ne jucam sa ne impacam (eu am 10 ani) sizice nu pot sta fara tine si ne-am impacat ia un exemlu din ce am zis eu stiu cum sa procedez
Cere-ti scuze. Spune-i ca-ti pare rau. Si eu am trecut prin asta si prietena mea m-a inteles. Acum radem pe tema asta ... Spune-i ca-ti este prietena si ca nu ai vrea sa se termine totul din cauza unei certe prostesti. Sper ca te va intelege. Succes!
Lasa zuzy nu-i nimic se mai intampla eu patesc asta in fiecare saptamana si ne impacam mereu sa nu fii stresata sau suparata totul va fi bine crede-ma eu trec prin asa ceva de 3 ani in contin in fiecare satamana