Pai eu ii voi cumpara 3 trandafiri rosii:X:X Tu pentru ca ai mai ulti bani ii poti lua mai mult Sau ii poti cumpara ceva care ii trebuie in casa si nu are
Sper ca te-am ajutat
O cutie de bomboane gen acelea de la Milka in forma de inimioara ar fi cel cel mai potrivit cadou, in plus gestul conteaza
Salut)) Nu conteaza citi lei ai poti sa ai si 0 lei! important este ca cadoul sa fie facut de tine insuti! asta o sa-i placa mamei tale mai mult decit cel cumparat! Sper ca te-am ajutat cu ceva! Succese!
Ai putea, ca de ziua ei, sa o surprinzi, cu totul aranjat prin casa, curatenie etc. sa o lasi sa se relaxeze, si eventual sa ii pregatesti tu o masa frumoasa, gen, poti sa iei cateva prajiturele de banii aia, si de restul banilor ce iti mai raman, niste ornamente frumoase ce ii vor ramane amintire. Poti face o poza cu familia pe care sa o pui in rama. Poti sa ii cumperi o bratara de argint, pe care sa o personalizezi cu ``La multi ani!``, sau Te iubesc, sau sa scrii numele tau si al ei. Poti sa ii iei ceva ce sti ca ii trebuie.
-O cana, pe care o vei personaliza cu ``Nu ai scapat de mine inca de dimineata``
-fai un tort
-un ornament frumos, pe care sa il puna in sufragerie si sa isi aduca aminte de tine.
-5 trandafiri
-un pandantif, bijuterii de genul asta, daca sti ca poarta
-iai niste sare dinaina de apa, si spumant, si inainte sa vina de la serviciu obosita, pregateste-i o baie fierbinte, unde sa se relaxeze. ( Se va bucura sigur)
-inregistreaza-i pe telefon vocea ta spunand-ui la multi ani, apoi seteaz-o ca ton de apel, sun-o maine dimineata.(ii va placea, si va fi surprinsa)
-iai ceva mic si simbolic, pe care o poti pune in mai multe cutii, de la ce-a mai mica la ce-a mai mare.
-Sau i-ai un inel ceva din argint, si o pragitura, pune inelul in prajitura, si va fi cu siguranta surprinsa si speriata
Nu mai am idei, sper ca ti-am fost de folos
kaaaaarmen întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: