anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama nu ma lasa cu telefonul la scoala... Deja ma simt prost ca toti colegii il au cu ei la scoala, doar eu nu, si i-am explicat asta, dar zice ca in regulament scris ~fara telefoane~. Pana si profesorii ne mai zic uneori sa cautam ceva pe telefon sau cestii de genu.

Cum sa-i mai explic? Sunt destul de matura sa am grija de el, sa nu mi-l fure cineva sau stiu sa-l pun pe silent.

Help

14 răspunsuri:
| SuperMagicSmile a răspuns:

Intr-o zi, intarzie ceva timp acasa si spune-i ca a trebuie sa ramai la scoala pentru un proiect si nu ai putut s-o suni ptc. nu aveai telefon si 'colega' cu care faceai proiectul nu avea credit sau ceva de genullaughing Asa o sa-si dea seama ca fara telefon nu o sa poata sa dea de tine si o daca se intampla sa intarzi acasa sau sa ai vreo problema nu ai cum sa-i spui.
La mine a functionatlaughing)In plus de asta, ii poti spune ca nu esti atat de proasta incat sa-ti lasi telefonul pe masa ca sa ti-l confiste profesorii si sa nu-l mai vezi pana la sfarsitul anului.
Prima optiune functioneaza daca mama ta este deja acasa cand termini tu orele! De ex: daca tu termini orele la sase si mama ta vine acasa la opt, nu poti sa-i spui ca ai stat sa lucrezi la un proiect doua ore-doua ore jumate, asa o sa creada ca ai umblat prin oraslaughing)

| abcde12345 a răspuns:

Explica-i ca ai nevoie de telefon, pentru ca in cazul in care, Doamne fereste ti se intampla ceva rau poti sa apelezi la cineva happy

| CrissuCristina a răspuns:

Explica-i ca te simti prost ca numai tu nu il ai, dintre toti colegii tai, ca daca ti se intampla ceva rau, este bine sa il ai cu tine ca sa o poti suna. Promite-i ca il tii pe silent si nu o sa te prinda vreun profesor ca ai telefonul la tine si ca nu o sa ti-l ia.happy

| zurick a răspuns:

Nu-i vorba de maturitate aici...
Oricum pe mine mama ma lasa fara nici cea mai mica problema.(mai ales ca stie ca-s cascata si trebuie sa uit mereu ceva acasa)
Explica-i din nou si din nou si din nou pana se satura de tine si te lasa sa-l iei (la mine a functionat cand doream laptop)

| Radu284 a răspuns:

Daca as fi in locul tau, i-as spune mamei ca unele reguli sunt facute pentru a fi incalcate, si ca in mod sigur nici ea nu este perfecta la capitolul asta (nimeni nu respecta toate regulile).

| Mihaela1964 a răspuns:

E decizia ei, deocmdata cred ca nu e bine sa insisti, o vei inversuna si mai tare.Priveste partea buna a lucrurilor: nu poate da de tine pentru ca n-ai telefon, nu? Oricum situatia se va schimba, isi va da seama ca ai nevoie de telefon si il vei lua la scoala.

| LeKaAlex a răspuns:

Pe noi la scoala nu ne lasa cu telefoane directoarea si parintii si noi il bagam in buzunar sau il ascundem undeva unde sa nu-l gaseasca ascunde-l si tu.

| ralucutzica a răspuns:

Buna! Am avut si eu experienta asta.Incearca sa ii spui ca nu vrei telefonul la tine sa te dai mare cu el si sa arati ca ai telefon, spune-i asa: in caz de mi-se intampla ceva la scoala imi este rau te pot suna daca am telefon etc.Bafta!

| PikachUS a răspuns:

Eu zic ca atunci cand o vezi tu ca este in toane bune sa ai o discutie cu ea si sa-i explici. Daca nu integele nici asa il iei la tine pe ascuns si pana la urma nu o sa mai zica nimic :*

| xXSahadowXx a răspuns:

Poti sa faci urmatoarele lucruri:
1.sa ii zici mamei tale ca l-ai pierdut chestii de genul si tu normal il ai si mergi cu el la scoala
2. Pune pe cineva sa comunice cu alticneva despre importanta telefoanelor la scoala laughing asta nu prea merge
3. spune-i mamei tale ca colegi te fac saraca fiindca nu ai telefon happy Cam atat stiu big grin! Fundita?>

| SweetAngel2014 a răspuns:

E simplu... Noi toti il bagam in dulap si nu avem acces la el, deci fie ca il iei fie ca il lasi acasa e acelasi lucru. Te rogi de ea, mai faci si niste promisiuni ca sa para credibil si gata.

| mariutanuconteaza a răspuns:

Salut stii gindurile parintilor nu coencid cu cele ale copiilor mama ta cit de matura ai fi ea oricum te va dadaci si te va considera micuita si pe mine ma enerveaza lucrul asta da nu avem incotro incearca sai explici ca cu telefon vei fi mult mai in siguranta si o vei putea contacta oricind ai nevoie de ceva fa-o sa inteleaga ca ai nevoie de el nu cum ca ar fi vreau moft deal tau si vei reusi

| BrownEyes01 a răspuns:

Câți ani ai? happy

| AddaP a răspuns:

Pai, explica-i usor, nu urla sau chestii...straight face Spune-i exact ce simti. Spune-i ca te simti prost, si ai nevoie de el. Fi trista si vorbeste din suflet, poate te va intelege. :* Iti tin pumnii, nici eu nu pot rezista fara telefonul meu. :3.