Eu cred ca ele exista.
Acum 2 ani cand a murit bunica mea si dupa ce am inmormantat-o ca de obicei la tara in fiecare seara eu imi impatuream hainele pe scaun. Pe hainele mele era inelul pe care ea il purtase atatia ani si care imi venea mie. Era superb. Dar in noaptea respectiva inelul cadea de pe haine pe scaun si facea un zgomot infernal iar in acea incapere nu era decat eu cu verisoara mea care nu se trezeste nici daca aduci buldozerul langa ea. Si ma ridicam aprindeam lumina il puneam la loc si se intampla iarasi, si iarasi, pana matusa mea a dormit cu mine si a vazut si ea la fel. Atunci au urmat chestiile cu preotul caci bunica mea murise fara lumanare daca stii chestia. Si a fost foarte aiurea. Experiente .
Buna! Pana nu a murit bunicul meu eu nu am crezut in fantome sau spirite, dar dupa cateva zile de cand l-am inmormantat am auzit seara pasi in casa. bunicul meu se ducea la toaleta apoi venea langa patul meu si se uita la ceas si am auzit pasii cum se auzeau.Acum in privita tu nu stiu ce sa spun...ar fi bine sa vorbesti cu o persoana sa afli parerea iei pe fata.
Pa! Pa!
Nu cred pentru că nu există. E doar subconştientul tău, te gândeşti mult prea mult la asta. Dacă nu te-ai mai gândi, nu ai fi atentă la fiecare pas ar fi ok! Baftă!
Este posibil sa ai aceste calitati pe care noi nu le avem. am mai auzit de asa ceva. Asa cum sunt si clarvazatorii.
Mi s-a intamplat cand eram mai mica un lucru extrem de cidat[aveam vreo 6 ani]am mers in sufragerie sa imi iau o jucarie pe care am uitat-o acolo [in sufragerie am un dulap in care tin haine mai vechi] am mers, a luat jucaria si cand sa plec am vazut o umbra care iesea din dulap x_x! corpul era subtire si avea o palarie cum poarta batrani pe la tara. parea a fi bunicul meu [care a murit cu mult inainte sa ma nasc eu] i-am zis bunici mele ce am vazut dar nimeni nu ma crezut. de atunci 2 ani nu am mai vazut lucruri ciudate apoi din nou acea umbra si acum am 10 ani si inca vad acea umbra cum urca scarile sau facand alte chestii x_x
Mintea umana poate genera imagini in anumite conditii. deci totul e psihologic. daca vrei sa crezi ca exista ceva o vei crede. asta nu implica altceva decat pura imaginatie
Eu eram la bunica in camera unde dorm cand merg la ea si ea ora 1 noaptea(nu puteam sa dor)si telefonul era langa mine.Si vad ca se ilmulineaza telefonul si intra singur in meniu.Eu ies din meniu si il pun pe masa gandinduma ca m-am asezat pe el dar apoi tot intra in meniu singur iar eu iesam din el si tot asa pana m-am enervat si m-am pus sa dorm.Pe moment ma speriasem dar cred ca a fost ceva de la telefon desi bateria era full.