|

Sall TPU. Am observat ca mai toata lumea are probleme cu VEVO pe youtube. Lamuriti-ma si pe mine de cehappy si ce e ala. A vazut acolo jos in colt dar... Murtumesc!happy

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

VEVO este un user care posteaza muzica - si in general multe melodii apartin casei de discuri Sony.
Sony a incheiat un constratc cu youtube care evident le aduce multi bani, asa incat isi permit sa nu lase oameni din anumite tari sa vada melodii de la Sony. Partea proasta e ca sunt foarte multe melodii, si noi, si clasice, si chiar si din filme (de exemplu, cell block tango din Chicago). Vevo posteaza videoclipurile in format de calitate cat mai buna, uneori HD, iar toti ceilalti useri care indraznesc sa foloseasca acele melodii isi iau copyright claim de la youtube.
Ma rog, e o poveste mai veche, dar din cauza asta multi useri isi pierd conturile ( fac 3 strikes) si multi pur si simplu au abandonat youtube-ul pentru ca ii enerveaza restrictia.
Si eu spun - Sony mai mult isi fac rau decat bine facand porcaria asta. Nu e ca si cum am face bani din AMV-uri sau ascultand niste melodii cu videoclip cu totsad

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Inca un ignorant pe lista de azi. Pai daca habar n-ai ce e, de ce te mananca neuronu'?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

N-am inteles prea bine ce ai vrut tu sa spui din cate stiu eu vevo au cont youtube si au destui de multi abonati o fi ceva intre vevo si youtube sau doar e o chestie de publicitate.(reclama)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează