|

Sall TPU. Vreau sa stiu cum pot face un video unde sa pun ce poze vreau si o melodie.Eu nu prea stiu cum se face.Ma ajutati? Dau funda si vot

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună Bianca.
Ca să faceţi un clip cu muzică si poze iţi trebuie programul Movie Maker sau Muvee Reveal dacă le ai poţi începe dacă nu le poţi downloada.
La Movie Maker dai la încarcă poze si iţi poţi pune acolo cîte vrei apoi ca să pui o melodie dai lîngă unde scrie încarcă o melodie apoi dai play să vezi cum a ieşit clip-ul şi apoi îl poţi salva.
La muvee Reveal faci la fel numai că aici durează mai mult timpul de aăteptare la salvare.
Sper că ti-am fost de folos.
Multă Baftă.
Pa-Pa. P. S dacă vrei să te mai ajut dă add la id-ul cristina. 6060 şi mai vorbim.
pup

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Le poti face cu windows live movie markerbig grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Descarci Pro show gold de aici http://www.photodex.com/downloads/products/proshow/gold
2. In activezi licenta astfel
Name:Eugenie
Phone number: 000111222333
Registration key:DBBEGARZ9644Z
3. Ai in stanga o casuta cu fisierele pe care le iei din pc...Tragi poza cu mouse-ul si o pui in acele casute patrate mari unde scrie Slide. Intre acele casute sunt niste casute mai mici AB, in care poti pune efecte speciale intre poze... adica pozele sa ruleze intr-un anumit fel. Dedesubtul casutelor mari pentru poze ai un dreptunghi mic in care scrie 3. 0. Acel 3. 0 inseamna 3 secunde, tu poti scrie 10 sau cate secunde vrei tu sa rurele poza respectiva.
Sunetul il pui in ultima casuta dreptunghiulara jos, unde scrie Soundtrack, la fel trangand fisierul mp3 cu mouse-ul in aceea casuta.
4 Pentru a salva filmuletul dai click pe Create => Video file. Dai click pe Create si ii dai un nume. Apoi dai save si iti va aparea o casuta, ce se va numi Rendering video. Astepti pana iti va aparea o casuta ce iti va confirma ca filmuletul s-a realizat cu succes, dai ok si asta e tot.
Daca doresti si tu keygeul, adica pentru programul care genereaza seriale pentru pro show si pentru alte nelamuriri, ai id-ul radusimona21

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti face un video cu ajutorl programului picasa3 si e simplu de folosit. daca nu te descurci te pot ajuta cu mai mult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează