|

Salut, puteti sa imi spuneti "H".

Cat timp sunt la serviciu/iubita/oricine altcineva sunt ok, dar cand sunt singur orice as face simt ca ma plictisesc ca nimic nu are sens. Incerc din rasputeri sa fac lucruri diferite, ies la plimbare, ma joc jocuri pe pc, ma uit la filme, citesc. Orice as

face nimic nu isi are sensul, aveti vreun sfat ceva?P.S. Am facut deja cam toate lucrurile care le-ai putea face, pur si simplu sunt plictisit de viata, de rutina zilnica, de tot...

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da știu ce zici, cam așa sunt și eu, pur și simplu ești genu de persoană care preferă să stea cât mai mult în compania altora decât singur. Nu mi se pare greșit, așa ești tu. De ce nu încerci să te muți cu cineva? sau să-ți iei coleg de apartament? te-ar ajuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tipul asta de plictiseala ma duce cu gandul la 2 lucruri ambele gresite fundamental ca si practicare a lor: 1. ganduri catre sinucidere si 2. comportamentul criminal al personajului din filmul Mr. Brooks (2007) (cine a vazut filmul stie ca personajul principal, antagonist de fapt ucidea persoane din placere, pentru ca nimic nu il satisfacea in viata, desi el era un medic deosebit)

Deci orice ar fi nu adopta nici punctul 1 nici 2
Nu exista in viata ca le-ai vazut si facut pe toate este doar in gandirea noastra, n-am fost multi in COSMOS este! Si sunt sute mii de lucruri pe care nu avem posibilitatea sa le facem vreodata in viata noastra, deci cum le-am vazut si facut pe toate?

Raspunsul tau in gasesti la cei mai buni psihologi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te-ai gandit sa ajuti in timpul liber? (voluntariat)
Se pare ca ai de toate! Pune mana si ajuta oamenii si sa vezi ca o sa te simti mai bine! Eu asa as face daca nas fi o putoare nenorocita!
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează