| AliYT a întrebat:


Ce carti scurte si frumoase imi recomandati?

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Paulo Coelho-Alchimistul
John Green-Sub aceeasi stea
Irina Binder-Fluturi ( 3 volume)

Cei disparuti
Dragoste virtuala

(la astea doua de mai sus nu stiu autorul)


Ti-am dat carti foarte palpitante si interesante, te tin cu sufletul la gura, sunt foarte frumoase si te acapareaza, scurte nu sunt dar frumoase da.

6 răspunsuri:
| BackAgain a răspuns:

Depinde ce inseamna scurt pentru tine, 20 pagini sau 200. In momentul de fata, printre ultimele carti scurte pe care le-am citit se numara:

1. 'Crima din Orient Express' - Agatha Christie.

2. 'Replica' - Lauren Oliver

1. "Imediat dupa miezul noptii, o puternica furtuna de zapada opreste brusc faimosul Orient Express. Luxosul tren are surprinzator de multi pasageri pentru aceasta perioada a anului. Insa dimineata, unul dintre calatori nu-si mai face aparitia si un american este gasit mort in compartiment, injunghiat de douasprezece ori, cu usa compartimentului incuiata pe dinauntru... In incercarea de a dezlega misterul, Hercule Poirot gaseste tot felul de indicii false, menite sa-l abata de la descoperirea criminalului. Deznodamantul dramatic va aduce insa nu una, ci doua solutii ale crimei, ambele la fel de acceptabile."

2. "Doua destine se impletesc intr-o carte cu doua fete. Pe de o parte, povestea spusa de Lyra. Pe de alta parte, povestea traita de Gemma. Impreuna, ele ofera o calatorie de neuitat intr-un roman incredibil.

Povestea Lyrei incepe departe, pe o insula, unde totul pare feeric. Dar, privit de aproape, Institutul Haven se vede altfel: ca un spatiu in care se cresc clandestin si se tin sub observatie replici sau modele umane. Lyra este insa unul dintre cobaii care reusesc sa scape.

Gemma isi traieste cuminte adolescenta, pana cand o intamplare o face sa investigheze trecutul propriei familii, in care descopera mai multe surprize. Printre ele, legatura tatalui ei cu Institutul Haven. Asa ca pleaca in Florida, unde o asteapta doua replici si mai multe intrebari."

| madalina736 a răspuns:

La ce te referi prin scurte? La nr de pagini?

| YKA24 a răspuns:

Oameni si Soareci

Întrebări similare