SubcOnstientul imi dicteaza: K vrea sa-l vada, k il mai asteapta, k vrea O dovada. Pai, fata tu esti beata? El e departe acum. deci, las`O balta"![]()
Umblai cu ea. stateati impreuna. Mie`mi ziceai ca ma iubesti. Ha,ha ce gluma bunaaa ![]()
Desi o sa-mi fie dor, de data asta o sa pun orgoliul in fata sentimentelor
Sa inchid ochii sa nu stiu Ce am fost si nici cine sunt Sa cred ca pentru o noapte suntem noi singuri pe Pamant
M'ai lasat cand mi-a fost greu.
si tu imi spuneai mereu:"Nu te las sufletul meu"![]()
nu tsi se pare dubios sa le spui tuturOr ca o fata te-a intors pe dos ![]()
""`•?•`Stii cand o sa-ti dai seama cat ai iubit`o?
ziua in care o vei vedea cu Altul.`
!?•?
Daca le dai prea multa atentie esti o zdreanta, ia atitudine fetito si scuipa-i in fata.![]()
Nu a fost prima, dar e singura ce te-a facut sa tremuri.sa o vrei.Cand nu dadeai nici 2 bani pe femei.Ea te-a facut sa plangi.
sa nu mai dormi.Sa vrei sa o iubesti.sa vrei sa mori![]()
Multa lume mi-a spus ca nu-i alegerea cea buna, Din cauza lui prietenele mele nu mai suna, Maica'mea zice ca
nu e decat un borfas, Dar asta stiu si eu, e baiat de oras! ![]()
Gura lumii n'o baga in seama.
Intreaba`ma pe mine, daca vrei sa stii ceva. Ca eu stiu cel mai bine ce`a fost in viata mea![]()
Ma adresez fetelor "cumintzele" si impun respect cand trec pe langha ele.
Nu ma dau nici mare,nu ma cred geniala
insa am o problema
cu alea care se cred "fata ideala"".![]()
As fi vrut sa te pastrez in inima…nu ma meritai iubire…uita`ma!;-j
Imi amintesc, SMS-uri sterse, numere ascunse, oricum am mult prea multe surse, mult prea multe spuse, multe intrebari puse tie,
putine cu raspuns din partea ta, dar fie, las de la mine!:*
* Vezi tu?! Ea nu prea stie ce se intampla, dar stie ca o adori! Tu sti ca ei nu`i pasa, si asta iti da fiori! Iti place ca se
lasa greu, iti place ca e cuminte...Tu nu prea o minti pe ea...Dar ea mereu te minte!
Da, pe asta mica nu o mai intereseaza ca tu te gandesti la ea,
ea se pisa pe grija ta!;-*
Desi orgoliul meu atinge cote mult prea'nalte,
Sa stii ca incep sa simt ceva ciudat cand stiu ca esti departe!![]()
Un Zambet poate ascunde mai multe sentimente decat 1000 de vorbe.![]()
Vezi tu, Momentan nu am chef sa privesc in jur! pentru ca te vad pe tine si imi vine sa injur!![]()
A fost o vreme cand era numai al tau
. Acum sunteti doi straini ce isi fac prea mult rau ![]()
Minutele trec greu, si mai rau ca niciodata simt ca nu mai sunt acelasi eu ![]()
Mi'ai colorat sufletul cu nuante pastelate
KoKoOo întreabă: