| DianaIstratii a întrebat:

Spuneti-mi si mie niste farse, va rog! >8- Pun funda la cea mai buna farsa!batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Bitzy a răspuns:

Buna! A mai fost postata o intrebare asemanatoare cu aceasta:
http://www.tpu.ro/......fost-ca-o/

Daca observi raspunsul meu a fost:
"Salut! Referitor la farsa trebuie sa fie si pentru ea amuzanta.nu incerca sa o faci de "rasul lumii", incearca ceva care sa o amuze si pe ea.In legatura cu cadoul ai putea sa ii faci o scrisoare, felicitare in care sa iti spui tot ce simti pentru. ea de la prietena la prietena, incearca sa ii amintesti de toate clipele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna! Incearca sa nu fie o felicitare"copiata" sa nu i se pare ceva la mana a doua.(daca stii la ce vreau sa ma refer) Pe langa felicitare pune-i un cadoas care sa ii ramana in suflet, nu ceva plictisitor! De exemplu un album cu poze care reprezinta momentele petrecute impreuna.

ideei de farse: Poti sa schimbi zaharul cu sarea. ii pui cuiva frisca pe telefon in timp ce doarme si il suni. Te duci la cineva, o faci pe suparatul, il iei in brate si ii spui ca a murit cineva. El/ea te va intreba cine si tu scoti din buzunar un bat de chibrit ars!"
Adica a fost singurul raspuns=))
Sper ca te-am ajutat!
P-pa![:x]

2 răspunsuri:
| Gumitsăă a răspuns:

Nu stiu pentru ce iti trebuie thinking

Lipesti o moneda de asfalt cu picatura sau pe alee la tine ...sau pe scara blocului si ai sa vezi cum se chinuie lumea sa o ia laughing Are priza mai mare daca e de 50 bani laughing

| DianaIstratii explică:

Amuzant! rolling on the floor