| Danny28 a întrebat:

Sunt singurul care simte că nu s-a născut în generația potrivită? Văd foarte mulți tineri de vârsta mea (am 21 de ani) umblând prin cluburi, bând, fumând, ascultând manele și se cred superiori și șmecheri. Eu sunt o fire mai la locul ei care preferă să citească, să ajute oamenii care au nevoie, să repare pc-uri, laptop-uri și telefoane, să se uite la anime-uri (nu confundați cu hentai-urile) și să iasă în locuri mai liniștite. De fiecare dată când încerc să mă apropii de cineva sunt judecat datorită fizicului meu fiindcă am scolioză și momentan nu îmi permit o operație, de iubită numai zic, se uită majoritatea la mine de zici că sunt vreun canibal sau vreun proxenet. Am un job destul de ok. Am încercat să bag în seamă oameni din orașul meu (Constanța) pe Facebook, dar am luat doar seen și block, în viața reală, cum am spus mai sus, sunt judecat după fizic și nu mi se dă vreo șansă pentru a arăta cum sunt ca om. Se poate remedia cumva situația? Îmi cer scuze dacă am postat la categoria greșită. Nu vreau răspunsuri date la mișto.

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da se poate remedia situația. Îți cauți locul în lume până îl găsești.

| Frank51 a răspuns:

Tu acum doar îți verși suferința, este foarte stupid să judeci, în timp ce spui că nu îți place să fii judecat laughing

Nu e ca și cum ai de ales, toți avem probleme, când te maturizezi poate îți dai seama că sursa fericirii tale ești tu.

| Danny28 explică (pentru Frank51):

Eu nu-mi aduc aminte să mă fi luat de alții datorită aspectului lor fizic sau pentru altceva. Doar am spus ce văd în jur.

| Frank51 a răspuns (pentru Danny28):

Atunci nu prea știi semnificația cuvintelor pe care e spui.

Te citez : "Văd foarte mulți tineri de vârsta mea (am 21 de ani) umblând prin cluburi, bând, fumând, ascultând manele și se cred superiori și șmecheri."

Așa cum tu spui o realitate despre ei, așa și ei te consideră diferit, ceea ce este iarăși o realitate.

| Brizbriz a răspuns:

Nu cred ca a existat vreo generatie in care unii care au suflet bun dar nu arata cum trebuie sa nu fie marginalizati

poate o sa fie odata si odata societatea Star Trek, care cica, ca o sa fie evoluata si trecuta peste prejudecatiile astea, insa eu ma indoiesc de mi se indoaie ca o sa fie prea curand

tot ce poti sa faci e sa fi sincer cu tine insuti pentru ca...
life is a 8lTCH and we are the clients (noi toti, nu numai tu)

| DovleacTurbat a răspuns:

Nu te schimba pentru nimeni și nimic. Ramai om bun.
Strânge-ti bănuți pentru operatie sau poate exista și alta cale să rezolvi problema. Continuă să muncești, ieși în locurile unde îți face plăcere (sa nu te închizi în casă) restul va veni de la sine.

| MasterMishu a răspuns:

Te-ai născut în generația potrivită, dar ai primit educația "nepotrivită". În sensul bun. Nepotrivită cu educația turmei.Cât despre boală, nu o lăsa să îți determine viitorul, fii optimist. În tinerețe aveam o vecină de cartier, o frumusețe, o păpușă de fată. Avea un prieten cu fix aceeași problemă. Omul avea o încredere de sine fantastică. Probabil așa a și cucerit-o. Nu știu dacă au rămas împreună, se întâmpla în anii 90. Mai aveam pe scară un cuplu, amândoi aveau scolioză. El era motociclist, dacă mă crezi! Deci fii optimist, ce-i al tău e pus deoparte.

| redwarrior27 a răspuns:

Fiecare e liber să aleagă

| Momentan a răspuns:

Ai o afecțiune într-adevăr neplăcută, mulți au scolioză deși nu se observă.
Vezi-ți de treburile tale. Suntem în secolul în care lumea e liberă să facă ce dorește cât nu încalcă drepturile și libertățile celorlalți. Nicidecum secolul vitezei în sensul că trebuie să capeți cât mai multe "experiențe", consider că se face abuz de acest termen în lipsa justificărilor plauzibile.
Poți trece prin viață fix cum te simți confortabil(nu chiar, dar măcar conform ideologiilor pe care le ai).
Mie cel mai greu mi-a fost și îmi este cu rudele.
Iar cu lumea funcționează să fi natural și deschis când este momentul. Sunt multe ocazii, dar nu și persoane.

| Cristian226 a răspuns:

Ai perfecta dreptate.Si eu ma găsesc în aceasta situație în anumite aspecte.Si eu simt la fel câteodată. Mie de fel îmi place sa discut cu oameni mai în vârstă chiar dacă am 21 de ani pentru ca acolo ma regăsesc.Cand vad alți tineri cum se destrabaleaza și cum vorbesc parca nu ma regăsesc în vârsta pe care o am. Și mie îmi place sa merg în locuri liniștite și nu suport deloc cluburile, festivalurile etc. Prefer oricând sa fac o plimbare în natura decât un concert sau prefer sa merg cu trenul decât sa conduc o mașină. Sunt de părere ca mai sunt oameni în aceasta situație.