anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un lucru interesant ce mi s-a intamplat acum doua saptamani a fost in parc.Eram cu un amic si grupul lui.Au venit niste punkeri si a inceput o discutie despre feminism. Unul dintre ei a spus ca respecta femeia si nu crede ca ea ar trebui sa stea toata ziua la cratita. Drepturi egale, nu le discrimineaza. Voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| DAS a răspuns:

Femeia nu poate fi egala cu barbatul in veci. Poate fi mecanic,sudor, inginer, bancher si multe altele dar nu poate face multe alte chestii pe care un barbat le face.Eu nu am nimic impotriva drepturilor egale.

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este și normal ca femeia să fie egală cu bărbatul!
Femeia nu este slugă la bărbat stând la cratiță și făcând copii.
Trezirea domnilor!
Hai să vedem unde nu este și o femeie în munca grea în care sunt bărbați?
Să nu uităm că femeia este mai puternică decât bărbatul.
Pa, pa.

| PinkPanther a răspuns:

Sunt de acord... femeia sa stea la cratita, in timp ce barbatul face curat. Adica sunt de acord ca apropae tot ce poate face un barbat poate face si o femeie (aici excludem diferentele biologice), iar intr-o casa cei 2 ar trebui sa imparta responsabilitatile, daca eu fac mancare in timp ce el se uita la meci toata ziua si bea bere, e foarte posibil sa se trezeqasca su o tigaie in cap.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Sunt total de acord. Numai suntem pe vremea cand femeiile nu avau drepturi. Acum sunt alte timpuri, si parerea mea, femeia este mai mult decat o sclava a carei inchisoare este casa. Asta e parerea mea, nu e neaparat influetata din faptul ca apartin acestui gen, pur si simplu e parerea mea.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Pai da normal.De ce sa stea femeia la cratita, ce barbatul e mai destept sau ce?

| iChaz a răspuns:

Mi se pare normal. happy Asa ar trebui sa gandeasca toata lumea.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

DAS el s-a referit la faptul ca femeia nu e facuta sa stea doar la cratita, si sa fie f... intelegi?

| Mayyyyyy a răspuns:

Femeia nu este facuta doar sa stea la cratita sa faca mancare si sa aiba grija de copii! cineva a spus ca femeia nu poate inlocui un barbat! se poate! atunci cand un barbat s-a despartit de femeie si avea si 2 copii!(sa spunem). cine are grija de ei si face treaba prin casa de barbat(nu femeia)? Se spune ca barbatul are voie sa faca greseli decat femeia deorece femeia este facuta din coasta unui barbat! nu este asa si femeia are drepturile ei! parerea mea!

| Lace a răspuns:

Mi se pare foarte absurd să ai în cap o idee fixă : "Femeia trebuie să se mărite,să facă un copil şi să îşi petreacă tot restul vieţii crescându-l şi făcându-i mâncare". Femeia este egală bărbatului, dar unii dintre noi avem în cap nişte concepţii foarte deplasate, părerea mea happy.
Baftă!

| TootydeCool a răspuns:

A avut dresptate acea persoana si eu cred la fel aveti drepturi egale le impartiti cum se cuvine incercati ca acele lucruri sa fie cat mai amuzante sa nu vi se para o discriminare!
Succes

| ExpoLOGO a răspuns:

Subscriu happy