Salut,eu mi-am cumparat propriul meu telefon (Nokia xpress music 5310) cind implinisem 11 ani, si un calculator cind am implinit 12 ani(acum am 13).eu stringeam bani de la sarbatori, de la ziua mea de nastere etc., ai putea sa le spui parintilor tai ca pentru fiecare nota buna sa se adauge 10 lei de exemplu, iar la sfirsitul lunii sa-ti dea suma adunata.Cind iti dau bani pentru gustarea de la scoala, sau pentru ca sati cumperi creioane etc. foloseste numai cit ai nevoie, iar restul pune la gramada.eu string bani de cind ma stiu, la 5 ani, deja aveam 500 lei pusi deoparte.acum am mult mai mult si nu mai depind de parinti,imi cumpar singura ce am nevoie,fleacuri, ies in oras de cite ori vreau,(haine, incaltaminte imi cumpara ei desigur). succes
Invata si spune-le parintilor tai sa iti dea bani de buzunar in fiecare weekend cate 10 lei pentru inceput.
Eu tias recomanda LG KP501.Este ft bun.Stiu asa pentru ca am si eu.Si in legatura cu banii de buzunar tias propune sa le arati ca esti responsabila si demna de un telefon nou.
Iti recomand sa iti pastrezi bani.eu de exemplu acum imi strang toti bani pe care ii primesc pentru imi cumpara o placa video pentru pc.e greu dar la final va merita
Buna! pai. 1) ca sa castigi bani de buzunar inplica-te in treburile casnice invata mai bine si dupa le poti zice eu va ajut si fac si blah blah blah nu merit cativa bani? daca vrei sa iti cumperi telefon mobil poti strange bani poti sa le ceri ca si cadou de ziua ta, poti sa le propui la urmatoarele 2, 3, 4,5 note bune sa-ti ia unul, sau la urmatorul concurs ca punctaj mare. parerea mea este ca un telefon bun si adecvat varstei tale este LG gd 510. purple eu mi l-as dori sar am un Nokia c3. si acesta esti bun dar presupun ca esti fata si nu este foarte frumos. si eu sunt fata, sunt in clasa a 5 si am tot 12 ani
Alli23 întreabă:
anonim_4396 întreabă: