anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU!
Sunt Junior si n-am posibilitatea sa comunic prin mesaje cu unii useri, asa ca ii stresez cu felicitari Pidjin. Intrebarea mea este urmatoarea: ce rost are sa nu ma lase sa ii stresez cu mesaje, dar sa am posibilitatea sa ii spamez direct in contul atasat, cu felicitari de-astea. Nu era mai bine sa... macar asa nu le mai stresam contul.
Pa, ma duc sa bag 1000 de felicitari de 1 Martie.

74 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns (pentru EmaS):

Da,o ştiu. I-am văzut şi contul de pe TPU şi când aveai tu poză cu ea la avatar.

| EmaS a răspuns (pentru aliceinchains):

Te las pe tine sa ghicesti.Am doi fii unul este ca mine, iar celalat ca tine.

| EmaS a răspuns (pentru Woodenpints91):

Este Andra20.

| aliceinchains a răspuns (pentru EmaS):

Banuiesc ca celalalt este "ca tine", zic si eu. Cu habotnicul sa te mandresti la avatar pe TPU.
Hmm, si daca unul din fii e ateu, n-ai incercat sa-i bagi pe gat religia, asa cum faci si aici?

| Dumnezău a răspuns (pentru aliceinchains):

Ma cazezi la tine, daca ai mansarda sau anexa decenta.Seems legit.Si,in schimb, te invat chestii.Si muzica buna, multa.

Ba,da,dar obtin aceleasi rezultate.

Ah, ce frumos! big grin
Pe ăla chiar aș vrea să-l știu, ai băgat-o pe TPU numai pe fiică-ta ce are "site creștin" și-un slogan cu "Pray hard." Doh!

Da,cu celalalt te-ai potrivi bine.Va meritati unul pe celalalt.

| aliceinchains a răspuns (pentru Dumnezău):

Nu pot să te cazez la mine. Nu locuiesc singură, din nefericire. O să te-anunț dacă-i ceva.
N-am mansardă. În schimb am un beci, dacă vrei să stai acolo, cred că-i ok! thinking

laughing
De ce îți schimbași poza? Că avea prea multe pretendente? Măcar pune o poză și cu celălalt, să știm o treabă.

Deja am pus alta poza.Seamana foarte bine intre ei, dar nu si la caracter.

Ai vin in beci? big grin
Pot sa imi fac si o cabanuta in padure(parca ai pe acolo unde stai tu),sa mai cobor din cand in cand in roba alba,si sandale, pe o raza de lumina, si sa ii trollez pe aia de unde locuiesti tu.

| aliceinchains a răspuns (pentru Dumnezău):

N-am ma! Si da, stau pe langa 2 paduri... Poti sa-i trollezi pe-ai mei vecini, ca si asa nu-i suport, poate-i faci sa plece si-atunci chiar meriti muuuuulta bere de la mine!

Daca n-ai vin nu se merita sederea acolo.Decat daca incepi sa iti tai parti din tine, si ma hranesti cu ele, ca asa o sa-ti fie asigurata si nemurirea.Merit bere si fara sa te scap de vecini.Tu meriti acum ceva cu multe calorii.Deschide gura si haleste, Alice!