Da,o ştiu. I-am văzut şi contul de pe TPU şi când aveai tu poză cu ea la avatar.
Te las pe tine sa ghicesti.Am doi fii unul este ca mine, iar celalat ca tine.
Banuiesc ca celalalt este "ca tine", zic si eu. Cu habotnicul sa te mandresti la avatar pe TPU.
Hmm, si daca unul din fii e ateu, n-ai incercat sa-i bagi pe gat religia, asa cum faci si aici?
Ma cazezi la tine, daca ai mansarda sau anexa decenta.Seems legit.Si,in schimb, te invat chestii.Si muzica buna, multa.
Ah, ce frumos!
Pe ăla chiar aș vrea să-l știu, ai băgat-o pe TPU numai pe fiică-ta ce are "site creștin" și-un slogan cu "Pray hard." Doh!
Da,cu celalalt te-ai potrivi bine.Va meritati unul pe celalalt.
Nu pot să te cazez la mine. Nu locuiesc singură, din nefericire. O să te-anunț dacă-i ceva.
N-am mansardă. În schimb am un beci, dacă vrei să stai acolo, cred că-i ok!
De ce îți schimbași poza? Că avea prea multe pretendente? Măcar pune o poză și cu celălalt, să știm o treabă.
Deja am pus alta poza.Seamana foarte bine intre ei, dar nu si la caracter.
Ai vin in beci?
Pot sa imi fac si o cabanuta in padure(parca ai pe acolo unde stai tu),sa mai cobor din cand in cand in roba alba,si sandale, pe o raza de lumina, si sa ii trollez pe aia de unde locuiesti tu.
N-am ma! Si da, stau pe langa 2 paduri... Poti sa-i trollezi pe-ai mei vecini, ca si asa nu-i suport, poate-i faci sa plece si-atunci chiar meriti muuuuulta bere de la mine!
Daca n-ai vin nu se merita sederea acolo.Decat daca incepi sa iti tai parti din tine, si ma hranesti cu ele, ca asa o sa-ti fie asigurata si nemurirea.Merit bere si fara sa te scap de vecini.Tu meriti acum ceva cu multe calorii.Deschide gura si haleste, Alice!