anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU!
Sunt Junior si n-am posibilitatea sa comunic prin mesaje cu unii useri, asa ca ii stresez cu felicitari Pidjin. Intrebarea mea este urmatoarea: ce rost are sa nu ma lase sa ii stresez cu mesaje, dar sa am posibilitatea sa ii spamez direct in contul atasat, cu felicitari de-astea. Nu era mai bine sa... macar asa nu le mai stresam contul.
Pa, ma duc sa bag 1000 de felicitari de 1 Martie.

74 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns (pentru aliceinchains):

Berea are calorii, iar tu eşti la dietă. Ce păcat sad.
Am să beau eu în timp ce număr câte ture alergi tu smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru aliceinchains):

Anul asta esti doar abuzata, la anul o sa fii doar alcoolica. rolling on the floor eventual o alcoolica picata la Bac.
Hai ca ma duc sa imi sterg intrebarea, ca m-am umplut de notificari aiurea... Tenita oricum nu are de gand sa-mi raspunda...

| aliceinchains a răspuns (pentru Hombre):

Nu-ti face griji, mai Hombre, pentru mine. Vezi ca-ti scapi caprele din ochi, cine stie unde dracu' fug dupa-aia!

| aliceinchains a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-ti face griji pentru bacul meu, ca-i peste 2 ani, nu acu'. Si de ce ti se pare ca-s abuzata? thinking

| aliceinchains a răspuns (pentru Woodenpints91):

Bă, las dieta pentru ceva bere de la tine... mă risc, merge o dată, hă? thinking

| Hombre a răspuns (pentru aliceinchains):

Hai bagate la o bere, că azi un ou maine un... si sa vezi bac peste doi ani, la dezalcolizare. rolling on the floor

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Nt,nt, ai vrea tu. Uita-te la avatar ca nu am asa ceva.

Dieta de care urmează să te apuci?batting eyelashes

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Aaaa iubito la-i bagat pe fi-tu la avatar? Si eu ce fac acum, in jacuzzi cine mai face mătănii? laughing

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Vezi ce patesti daca ai mintit, ai ramas singur.

| aliceinchains a răspuns (pentru Hombre):

Stii ca mereu m-au amuzat greselile tale gramaticale si dezacordurile, voite sau nu? Bine, si caprele... nu, n-o sa ajung la dezalcolizare, dar o bere pe gratis de la Wooden merge. thinking

| aliceinchains a răspuns (pentru EmaS):

Ala e fi-tu, Ema? Cati ani are? Just sayin'...laughing

M-am si apucat. Iar din primavara, si de mers pe jos. Meh, trebuia sa-mi fii vecin sau ceva, ca ma mai luai la un mers pe jos, imi dadeai un imbold, asa...n-am pe nimeni. sad

Da,te-aş fi rostogolit ca pe un bulgăre. Şi te ademeneam cu mâncare...cu...de fapt ţie îţi place orice thinking

| Hombre a răspuns (pentru aliceinchains):

Esti naşpa si Hagi Tudose, mergi la pariuri cu punga altuia, mergi pe fortele tale si pun rămăsag pe dezacordurile mele cat si greselile gramaticale care nu sunt voite ci neaose, ba mai mult, "Original Blend" ale crescatorului de capre.

| EmaS a răspuns (pentru aliceinchains):

Da,este fiul meu cel mic.Are 18 ani si 1, 83m.

| Dumnezău a răspuns (pentru aliceinchains):

Ma mut eu in Prahova.Cu o conditie.Sa te urci pe munte,sa te faci ghem,si sa te pravalesti peste ceva case, ca sa vad si ceva interesant, daca tot imi mut ciolanele acolo.

| aliceinchains a răspuns (pentru Dumnezău):

Ar fi fain, ca si asa ma plictisesc aici singura. Pe strada nu e nimeni interesant si-s numa' cocalari. Dar sa stii ca nu primesti si cazare! Aici te descurci, nu stiu, vezi tu. thinking

Nu te-am intrebat si de inaltime. Si tot asa habotnic e ca tine? Atunci nu mai imi place, pastreaza-l.

Nu-mi place orice. Din contra! Si nu trebuie sa-mi dai mancare, e bine o bere si atat. Nici macar nu cer mult, vezi? thinking

Nici nu trebuie sa iti placa tie.Are destule pretendente.

Nici nu trebuie sa iti placa tie.Are destule pretendente.Tu ai intrebat de el, nu el de tine.

Aww, are fane multe? laughing
Intrebam, calma! Totusi, nu mi-ai raspuns la intrebare, e habotnic?

Nu cred ca are importanta, cel putin pentru tine.

Oare ma lasă ema să fiu şi eu pretendent la fiul ei?
Lololol, ce gay a sunat asta straight face. Bine că are şi o fiică.

| Dumnezău a răspuns (pentru Woodenpints91):

Si inca una extrem de buna.Pacat ca e fundamentalista saraca...

| GabiiHaș a răspuns:

Nu uita sa le pui timbru!

Ar fi ceva sa fie ateu. devil
Si eu doar te-am intrebat, tu ai ales sa raspunzi, si inca sa dai si detalii suplimentare pe care nici nu ti le-am cerut.

Eu cred ca te-ar considera influenta negativa pentru el, probabil si pentru ea, cine stie in ce fel i-ai corupe...

| EmaS a răspuns (pentru Woodenpints91):

Pe fiica-mea o stii?