Berea are calorii, iar tu eşti la dietă. Ce păcat .
Am să beau eu în timp ce număr câte ture alergi tu
Anul asta esti doar abuzata, la anul o sa fii doar alcoolica. eventual o alcoolica picata la Bac.
Hai ca ma duc sa imi sterg intrebarea, ca m-am umplut de notificari aiurea... Tenita oricum nu are de gand sa-mi raspunda...
Nu-ti face griji, mai Hombre, pentru mine. Vezi ca-ti scapi caprele din ochi, cine stie unde dracu' fug dupa-aia!
Nu-ti face griji pentru bacul meu, ca-i peste 2 ani, nu acu'. Si de ce ti se pare ca-s abuzata?
Bă, las dieta pentru ceva bere de la tine... mă risc, merge o dată, hă?
Hai bagate la o bere, că azi un ou maine un... si sa vezi bac peste doi ani, la dezalcolizare.
Stii ca mereu m-au amuzat greselile tale gramaticale si dezacordurile, voite sau nu? Bine, si caprele... nu, n-o sa ajung la dezalcolizare, dar o bere pe gratis de la Wooden merge.
M-am si apucat. Iar din primavara, si de mers pe jos. Meh, trebuia sa-mi fii vecin sau ceva, ca ma mai luai la un mers pe jos, imi dadeai un imbold, asa...n-am pe nimeni.
Da,te-aş fi rostogolit ca pe un bulgăre. Şi te ademeneam cu mâncare...cu...de fapt ţie îţi place orice
Esti naşpa si Hagi Tudose, mergi la pariuri cu punga altuia, mergi pe fortele tale si pun rămăsag pe dezacordurile mele cat si greselile gramaticale care nu sunt voite ci neaose, ba mai mult, "Original Blend" ale crescatorului de capre.
Ma mut eu in Prahova.Cu o conditie.Sa te urci pe munte,sa te faci ghem,si sa te pravalesti peste ceva case, ca sa vad si ceva interesant, daca tot imi mut ciolanele acolo.
Ar fi fain, ca si asa ma plictisesc aici singura. Pe strada nu e nimeni interesant si-s numa' cocalari. Dar sa stii ca nu primesti si cazare! Aici te descurci, nu stiu, vezi tu.
Nu te-am intrebat si de inaltime. Si tot asa habotnic e ca tine? Atunci nu mai imi place, pastreaza-l.
Nu-mi place orice. Din contra! Si nu trebuie sa-mi dai mancare, e bine o bere si atat. Nici macar nu cer mult, vezi?
Nici nu trebuie sa iti placa tie.Are destule pretendente.Tu ai intrebat de el, nu el de tine.
Aww, are fane multe?
Intrebam, calma! Totusi, nu mi-ai raspuns la intrebare, e habotnic?
Oare ma lasă ema să fiu şi eu pretendent la fiul ei?
Lololol, ce gay a sunat asta . Bine că are şi o fiică.
Si inca una extrem de buna.Pacat ca e fundamentalista saraca...
Ar fi ceva sa fie ateu.
Si eu doar te-am intrebat, tu ai ales sa raspunzi, si inca sa dai si detalii suplimentare pe care nici nu ti le-am cerut.
Eu cred ca te-ar considera influenta negativa pentru el, probabil si pentru ea, cine stie in ce fel i-ai corupe...