| Ciril_Alexandra_1996 a întrebat:

Cum pot sa imi schimb imaginea de profil de pe TPU? Eram mica in poză... Funda!

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
Intra http://www.tpu.ro/setarile-contului-meu/
dai click si te duci la selecteaza o poza/imagine de profil, dai click pe alege, si ti se deschide un chenar, te duci in documentele tale sau unde ai tu poze, selectezi poza/imaginea dorita... apoi astepti pana e "cercetata" de admini si apoi aprobata
sper sa reusesti
Mai multe informatii despre TPU, GASESTI AICI
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
O ZI BUNA:)

2 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Pentru a putea seta/schimba poza, intri în secţiunea "Setarile contului meu" din grila portocalie ( vezi în stânga ), acolo ai "Selecteaza imagine profil", dai click pe "Răsfoire" şi cauţi în Pc poza dorită de tine, o selectezi şi dai Ok.

"Poza ta va aparea peste tot pe site abia dupa ce va fi aprobata de un admin, in 24 de ore."


"Cum imi pot modifica datele contului?
Iti poti edita datele de pe profil dupa ce te loghezi din sectiunea "Editare profil" sau accesand http://www.tpu.ro/site-users/edit/. Tot aici iti poti schimba si fotografia de profil. Daca vrei sa iti editezi datele de logare (adresa de e-mail si parola), o poti face din "Editeaza datele de logare" sau accesand http://www.tpu.ro/site-users/edit-login-info/ " - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#02


Toate cele bune!

| Gonrax a răspuns:

" Iti poti edita datele de pe profil dupa ce te loghezi din sectiunea "Setarile contului meu" sau accesand http://www.tpu.ro/setarile-contului-meu/. Tot aici iti poti schimba si fotografia de profil sau sa iti editezi datele de logare (adresa de e-mail si parola). "
Asta zic cei de la TPU.