Pentru ca sunt o gramada de utilizatori cu acelasi nume si, normal ca se fac confuzii.
Pe alte site-uri, cand te inregistrezi, aplicatia te anunta ca numele ales este deja luat. Aici, nu si, din cauza asta, se pot creea confuzii.
Se pot produce confuzii, datorită faptului că mai există alţi useri cu acelaşi nume.
Păi aici la tine la nume apare "xoxoxoxoxoxo"... Confuzia cu jocul X - 0 probabil...
Buna. Si eu am aceias problema ca si tine, dar din pacate nu stiu ce sa fac sa-mi pun numele care il aleg eu. Pacat...am avut un nume destul de dragut.
Noile reguli de pe TPU ( http://www.tpu.ro/blog/?p=2183 ) interzic clonarea numelui.Adica cineva care s-a inregistrat inaintea ta avea numele tot 'smile'. El ramane cu acel nume iar ceilalti care s-au inregistrat dupa el vor trebui sa si-l schimbe, altfel contul lor va fi dezactivat.
O zi frumoasa!
Care e faza? Fiecare foloseste ce nick doreste! Daca tu vrei sa ai acest nume, nu vad care este problema, zi minunata!
Poate are altcineva numele smile si de aia zice sa til schimbi schimbal daca asa zice
Aida întreabă: