| 1Voineoska1 a întrebat:

Deci,in primul rand,eu sunt noua pe TPU si nu stiu mare lucru! vreau sa aflu cum si cand primesc FUNDE! nu stiu nici cum sa dau FUNDE! cine imi va spune raspunsul cel mai complet,cu seriozitate, va primi FUNDA din partea mea! :d

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Bine ai venit! Funda este un gest prin care multumesti celui care a rupt din timpul sau ca sa iti vina in ajutor.In dreptul raspunsului pe care il consideri cel mai bun, se afla o fundita.Dai click pe ea si asa ai premiat pe cel care te-a ajutat.Ca sa primesti fundita trebuie sa te straduiesti sa dai raspunsuri de calitate.Pentru fiecare raspuns castigator primesti din partea TPU 100 de puncte. Succes!

| 1Voineoska1 explică (pentru EmaS):

Deci uite eu ti-am declarat raspunsul castigator asta inseamna ca ai primit funda, nu? big grin

| EmaS a răspuns (pentru 1Voineoska1):

Da,iti multumesc mult!

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Bine ai venit!
Cel mai complet raspuns, de fapt raspunsuri complete, le afli daca citesti raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE, afli aproape tot despre activitatea pe TPU din cea mai autorizata sursa.

| CautNume a răspuns:

Funda - Atunci cand la o intrebare de a ta alegi raspunsul castigator, cel mai bun.Un fel de "multumesc".
Langa fiecare raspuns ai o funda gri.Dai click pe ea si ai ales raspunsul.NU trebuie sa ai funde ca sa poti da si NU trebuie sa dai funde ca sa poti primi. Funda inseamna si 100 de puncte.Multi cred ca daca ai multe funde devii Expert TPU, dar nu este asa.
Mai multe despre TPU: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
http://www.tpu.ro/blog/

| RoboțelulAndroidDinTelefon a răspuns:

Welcome! Daca raspunzi la o intrebare, iar utilizatorul care a pus intrebarea considera ca ai cel mai bun raspuns, aduci iti desemneaza raspunsul castigator (iti da funda).Dai funda apasand pe butonul din dreapya unui comentariu, unde iti apare o medalie cu 1 in mijloc.Devii membru senior atunci cand vei avea 100 de raspunsuri la diferite intrebari si 10 zile de la infiintarea contului. Funda? happy

| emiliaalexandra a răspuns:

Mult succes la activitatea si seriozitatea ta pe TPU.

| ZuzuPlik a răspuns:

Pai e simplu si eu sunt de o saptamana pe TPU dar am incercat cu una cu doua...in fine... cineva o sa iti dea un raspuns iar apoi acolo o sa scrie declara raspunsul castigator.iar tu trebuie sa plimbi mouse-ul pe raspunsul fiecaruia si vei veda acolo ca e o fundita pe care scrie raspuns castigator. iar tu vei alege raspunsul castigator pe care il consideri tu cel mai buna. succes. o seara buna sa ai happy( ca sa stii nu ma supar daca nu am funda eu ) kiss